Bulka
Семейная пекарня
4.4
nurrr uuu
Я думаю самый лучший пекарня в казахстане💔😍
Айкерім Тлеубаева
20.12 күні барып едім нандары күшті свежий екен кассадағы персонал қызда күшті обслуживание жасады рахмет сіздерге😘
23 декабря 2025, официальный ответ
Рақмет сізге! 😘 Әрдайым осылай сапалы қызмет көрсетуге тырысамыз. Тағы да күтеміз! 🫶
BD
Berik Dariabaiev
Булка нандары и булочкалары оте дамди обслуживаниесиде оте жаксы кыздары кулимдеп жылы жузбен карсы алады 19.12.2025
23 декабря 2025, официальный ответ
Үлкен рақмет осындай жылы пікіріңізге! 🫶 Булка нандары мен булочкаларымыз ұнағанына қатты қуаныштым…
Айнур Сейдахметова
Очень вкусно, а персонал добрый
23 декабря 2025, официальный ответ
Большое спасибо за тёплые слова! 😊 Очень рады, что вам понравилась еда и доброжелательность персонала. Будем рады видеть вас снова!
Самса печень кос жиберген не фаршка печень косасындар. Алаяктар не деген уятсыз адамдар казир тек пайда табу болып кеттиго емае. Адал болындар
Akkumis А
Всегда очень вкусный и свежий хлеб 🥖 🍞🥯🥨🥐🥪 , а маковый рулееет ммммммм 👌🏻👌🏻👌🏻
Аиша Аиша
25.11.25 ж сағ 11-30 шамасы ,кассадағы қыздан заказ аласызба деп сұрағам және басқа да сұрақтар қойғанмын.Менімен сөйлескісі келмейтін кейіп танытып грубо жауап бергісі келмей әрең сөйлесті. Мұндай адам клиентпен обращение жасап білмесе несіне тұр.
26 ноября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Пікіріңізбен бөліскеніңізге рақмет. Сізден алған кері байланыс біз үшін өте маңызды…
НМ
Надежда Милонова
Грубый персонал
31 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, что поделились отзывом 🙏 Приносим искренние извинения за грубость со стороны…
Лера Черненко
обожаю их выпечку 😍😍😍😍
25 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое! 💛 Очень рады, что вам нравится наша выпечка 😍 Будем ждать вас снова за любимыми вкусностями 🥐✨
Эксперт Оценка качества
Bulka пекарнясы өте жақсы! Пирожныйлар мен нан өте дәмді, жаңа піскен, түрлері көп. Қызмет көрсету де жақсы, бәрі күлімдеп қарсы алады. Осындай жылы, таза жер ұнайды, міндетті түрде тағы келеміз! 🥐💛
25 октября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рақмет! 💛 Өнімдеріміз бен қызметіміз ұнағанына қуаныштымыз 🥐 Жаңа піскен, дәмд…
Fari Abilova
Удобная локация
20 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое! 💛
KS
Kalamsha Saualkyzy Zakenova
Пирожки, булка алдым, бірақ отқа қатты қыздырылған, тез пісірілген болу керек, аздап шикілеу.
10 октября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Кері байланысыңыз үшін рақмет 🙏 Осындай жағдай болғаны үшін кешірім сұраймыз , сізд…
Жулдуз Миерманова
Вкусная выпечка. Пончики оказывается знамениты по городу, очередь за ними аж на улице.
2 октября 2025, официальный ответ
Спасибо большое за такой отзыв! 🥰 Очень рады, что вам понравилась наша выпечка. Ждём вас снова за вкусностями. 🍩
AZ
Akerke Zhaksymurat
оте кушты нандары свежий жумсакк👍🏻
1 октября 2025, официальный ответ
Рахмет! 👍🏻 Нандарымыздың сізге ұнағанына қуаныштымыз , әрқашан балғын әрі жұмсақ болуына мән береміз. Тағы да күтеміз!
Кайратбек Аскаров
Вацапка жазганда. Доставка бар деди да. Енди заказ берер кезде биз доставкамен айналыспаймыз дегендерин енди дурыс емес.
ФЕ
Фариза Есетова
Супер👍
11 сентября 2025, официальный ответ
Рақмет! 😊 Қуаныштымыз, бәрі ұнағанына 🙌 Тағы да күтеміз!
N
Nargiza
Грубое обслуживание
11 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо, что написали нам! 🙏 Приносим искренние извинения за грубое обслуживание. Такой ситуации не…
Милуся
Есть очень хороший совет для вас. Смените поставщика фарша, я понимаю что в основном люди глотает пищу и не замечают что из себя представляет фарш, но я его жую, в любой вашей продукции где есть фарш, используется низкокачественный фарш, жилки и хрящики которые невозможно жевать, фарш состоит не из мяса, а из жилок, они резиновые, появляется рвотный рефлекс и приходится все выкидывать
10 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте! 🙏 Спасибо за ваш отзыв и за то, что поделились детальными замечаниями. Нам очень жаль…
Сим Сергеева
Пончик wow, пісірген жандарға Алла разы болсын. Морс и компот тоже дәмі керемет.
Mp
Master piece
добрый день! ставлю 1 звезду за обслуживание. почему так долго? почему бы хозяевам не нанять больше персонала? один человек не справляется с таким потоком гостей!!!!!
8 сентября 2025, официальный ответ
Добрый день! 🙏 Спасибо, что поделились своим мнением. Нам очень жаль, что ожидание оказалось таким…
назок 👾
вкусно
5 сентября 2025, официальный ответ
Благодарим за ваш отзыв и обратную связь.
МҚ
Мөлдір Қуантқанқызы
Мына шыбын қай туалеттен келгені бір Аллаға аян🫢бұның аяғының микробтары және құртты шащып кеткен🥴😮💨 дизенфекция өткізбейма?түнде улап кетіп хотябы Бетін жауып қойып
4 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Бұл жағдай үшін кешірім сұраймыз. Санитарлық тазалық біз үшін маңызды. Біз бақылауды…
АЖ
Алия Жолдасова
Нан, булочкилер прям катты унайды😍 морс тоже самый лучший. Но 17 нің өзінде 3 точка, 16 мкрда 2 точка . 19 мкрдан ашсаныздар күнде барар едім. 16 мкрдан барып аламын всегда баламмен жолдан өтіп с коляской . 19 дан ашса дееп тілеп қоямын
4 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Осындай жүрекжылы пікіріңіз үшін үлкен рахмет! 💛 Нандарымыз бен булочкаларымыз ұнаға…
ФА
Фариза А
Сапасы нашарлап кеткен! Лепешка алып едік, екеуі де қара тастай, тырс етіп бөлініп тұр🤦🏻♀️ Блинчиктері вообще не свежие, бір біріне шырыштанып жабысып кеуіп кеткен! Мұқият қарап алыңыздар!
22 августа 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Сізден келген пікір үшін рақмет, біз үшін әр қонақтың ойы маңызды 🙏 Өкінішке орай, мұн…
radmirkyzyy_ radmirkyzyy_
Купили самсу, во-первых самса очень маленькая по сравнения в городе Жанаозен, во-вторых внутри самсы мясо сырое и не пропёкшее до конца. А в остольном все хорошо.
21 июля 2025, официальный ответ
Благодарим за отзыв ! Мы обязательно разберёмся на месте и уточним все детали с командой этого филиа…
Айжан К
Булкадагы кыздар оте жаксы обслуживать етеды 👍 ишинде жас бала бар кассада туратын, оте тез жумыс жасайды. Тамактары да, кызметкерлериде👍👍👍
Amina Sabyr
Купила торт наполеон, крем совсем невкусный. Даже не знаю, с чем сравнить этот вкус 😅 Пришлось купить сгущенку в магазине и как-то разбавить вкус 🤣
ZU
Zhansaya Umbet
Саламатсыздарма Кешегі 30.06.25 куні морс алуға кірген едім кешке и ішіндегі кыздар дөрекі екен ішіндегі қыздарды дұрстаныздар қалай сөйлесу керек екен үйретіңіздер! Атак тағамдары күшті
.—
.. —-
В сравнении с пунктом в 5 мкр булочки немного отстают, сказала бы вроде до конца не пропеклись
Miku Hatsune
Парень на кассе просто ужас. Не умеет общаться с клиентами. Захожу, здоровуюсь, ни ответа, ничего. Он не воспринимает меня а серьёз, потому что я ребенок. Грубость скидывает на шутки. Даже девочки рядом пытаются ему что-то сказать. Где вы такого работника нашли?! Всю картину портит! Честно сказать, всё ещё обижена! Разве если мне нет 16, то я не человек, что бы со мной не здоровоться?! Имейте совесть!
perikosh ✨
в приложении написано открыто, а когда пришли не работает. Неужели трудно было предупредить что этот филиал не работает хотя бы в инсте?
GG
Geerkan GGG
Тутынушылар карап тексерип алыныз балдарыныз уланып калмасын!Тек нан алам енди и то тексерип
Аси Куаныш
это ноготь постоянно выходит или это такой специй?
Ержан Бандит
Бұрын жақсы еді,казір түк дәмі жоқ🤦♀️
ГБ
Габит Бимухан
Жақсы жерде орналасқан, әрі жақын. Нандары тәтті 👍
Дария Матаева
Выпечка у Вас отличная. Нооо обслуживание просто ужас. Кассир парень не умеет обслуживать. Где Вы его вообще взяли. Пусть научится работать с людьми
AB
Aigul Bolat
Самые лучшие
Meruert Shukirbaeva
Ужас вообще, клиенттермен Жумыс жасай алмайды кассирлер! Ер бала жумыс жасайды сдачаны лактырп береді слишком грубый! Персонал ауыстырын. Тм жаксы барсан коніл күйді куртп жібереді.
AА
Aizhan А
Самая вкусная и свежая выпечка слов нет. Но пожалуйста замените сломанный стол. Уже 3 рет келіп отырдым, қисайып әлі тұр. 2 айдан асты ау қателеспесем
ЗС
Зарина Серикбаева
Шаймен ішуге әрдайым алатын едім, бүгінгі 16 тркның қасынан алғаным іші піспеген, оған қоса ішінде начинкасы жоқ. Қалай саттыққа шығарып отырсыздар?!
Ais Alkuat
Захожу частенько взять на завтрак выпечку, ооочень все вкусно и свежее, но тут я захотела кофе и пожалела! Девушка бариста просто ужас! В телефоне зависает, видит, что опаздываю! Нет, переписка важнее! Больше не буду совершать такую ошибку!
SN
Saynbek Nebiev
Варлык тагамары кушти Berіk жезde топ топ❤️
KG
Karabayeva Gulmira
Очень вкусно Берик кассир топ
W1
WRC 12
Всегда свежая выпечка, большой ассортимент, приемлемые цены, добродушные ребята, обслуживание супер, всегда ходим с удовольствием. Желаем расти и расширяться
Kristina Glutskaya
Очень классное обслуживание, вежливые и аккуратные ребята! Приходим с удовольствием! Рахмет !
am
anara maratovna
барі дәмді күндегісі кунде барін жанадан пісіріп сатады
Сусар Мудинова
Нандары өте дәмді Тойгул апа қолыңыз дерт көрмесін
Р
Раушан
Нандары оте да дамди. Кассирлер жылдам жумыс жасайды.жузи жылы аркашан кулип турады
МТ
Матжан Темиралиев