Just study
Центр образования и творчества
Манчук Сарсенбаева
Біз бұл орталыққа 5 айдан бері келеміз. Қызым сабаққа қуанып барады, көп нәрсе үйреніп жүр. Педагогтарға кәсібилігі мен қамқорлығы үшін алғыс білдіреміз!
ДА
Динара Амангаликызы
Керемет орталық қызыма қатты ұнады баламен тез тіл табатын мұғалімдер орталығы
Aisaule Shamuradova
Осы оку орталыгына июнь, июль айларында баламды 1 класска дайындауга берген едим. Билим беру методикасы унайды, баланын логикасын жаксы дамытатыны унайды! Казыр 1 сыныпта уже ариптерди биледи, жазып биледи, апайы мактап жатыр. Балаларынызды осында окытуга кенес беремин👍
Айгерим Кесикова
Өте жақсы орталық! Қызымнан 2 айда нәтежие көрдім! 1 сынапка 42 әріпті танып, қосып оқып бардық! Рахмет мұғалімдеріне🌸
ГП
Гуласен Пирназарова
Біз осы окыу орталығына үш ай қатыстық немерем буындап окыү,косыү,алыү жазыүды үйренді ұстазымыз Гүлима апайга алғысымыз шексиз орталықтың баскада жұмыскерлерине рахмет айтамын деп Халыкназарова Салиманын әжесі
Aida Utesbaeva
Спасибо, Айдане за прекрастный центр, и как актерского мастерства и как подготовка к школе, в подготовке к школе у нас была Гулим апай, нам очень понравилась, все доступно обьесняет, задает домашние задания, говорит как и плюсы наши так и минусы, нам все понравилось, спасибо еще раз и процветания💐
НД
Нургуль Джаналиева
Өте керемет центр, работают очень внимательные, чуткие, профессиональные, находящие общий язык с детьми педагоги, Алғысым шексіз, дочка с удовольствием ходить на занятия, творческих успехов вам, и успехов детишкам, с которыми вы занимаетесь❤️. Ведь достижения и успехи ваших детей это результат вашего труда🙏🏼🙏🏼🙏🏼
Сакен Сулейменов
Өте керемет ұжым, ұлым әріп танымайтын еді 3 ай ішінде оқып үйренді көп рақмет мұғалімдеріне Алла разы болсын 👏👏👏👏
Гульжан Кобейсиновна
Айдана апайға Гулжан апайға рахмет. Қызымның алғашқы жазу мен әріпті уйреткен апайлар. Қызымның зейінін ашып сабақты қызықты қылып откізгендеріңізге рахмет. Сіздерге толағай табыстар тілеймін.
NS
Nelia Sugirova
Благодарю центр за обучение дочери ! Прошли обучение и остались довольны результатом 🩷
ЕД
Елизавета Дик
Отличный центр! Грамотный руководитель, спокойная и доброжелательная обстановка, широкий спектр услуг 👍
Алия Алия
Қызмет көрсету өте төмен дәрежеде. Қызметшілері өздеріне мәдениет жетпей, балаларға не үйретеді?! Таргет жіберіп, ватсапқа сілтеме қалдырады да жауап бермейді. Жауап берсе шаршадық деп бұлданады. Еще сұраған өзіңді кінәлі қылып блокқа салады. Позор!
Мекен Хожахмет
Айдана шустрая