Saq horse
4.1
4.1
Omar Parakhat
В восторге
Жылқылары әдеиі екен бассаң басшы деп тұрго келгенімізді ақталы мош мош жылқылары🐎🐎🐎🐎четка барыы😍😍😮💨😮💨😮💨
Азамат Инаятулы
В восторге
Ақтаудағы ең керемет ипподром деп айта аламын!🔥 Келуге кеңес беремін!Мобилограф, инструктор, аттары өте жақсы!😍👍
Aykorkem Qasenqyzy
В восторге
Самый лучший ипподром🔥🔥🔥 Алматыдан келген еңбекті ақтады🥰
Aibanu Nigmatullaeva
В восторге
Saq иппадром ұнады, аттарыда әдемі, Самолет😍😮💨🔥, Аиданың видео түсіргені фото 😍 адамдары бәрі жақсы. Барыңыздар.
ГТ
Гулжанат Туркменбаева
В восторге
Өте керемет! Біздер бірінші рет бардық, қыздары өте сыпайы екі кішкентай балдарыма да, ересек балдарыма да атқа қалай мініп, өзін қалай ұстауын ерінбей үйретіп көрсетіп қастарындажүрді. Садақ атып үйреніп, ұлдарым біраз қолдарын үйретіп қуанып қалды.Бағаларыда жақсы.
Zhansaya kuanys
В восторге
Аттары ең жаксы жер,қыздары видеоға көмектесіп,балдары отыруды үйретіп жүр күшті вайб болд рахмет коп коп тағы барамыз🥹❤️❤️❤️
abaevaaa \
Аттары күшті
Assel Berkalieva
Самый лучший ипподром
Айкөркем Ақмұрат
В восторге
Чудовище классно мне нравится лошадь Найзағай❤️❤️❤️
aldina ahazhankyzy
Понравилось
Өте катты унады бырак та бронь жасаган атты берген жок
zhaina tolep
В восторге
обслуживание кушти,аттары адеми жуас,фото видио тусирип бередыыы
Лаурита Шохарбаева
В восторге
Қыздары күшті қарсы алады,көмектесіп фото,видеоға түсіріп көңілімізді тауып жүрді,үйретіп🥹👍
Амина Булекбаева
Совсем не понравилось
Осы ипподромның адамдары оқып отырсаңдар мынп сөздердің бәріне лайықтысыңдар,қай қайдағы адамдарды жұмысқа ала бергенше өзінің жұмысына жауапты қарайтын адам алың,клиентпен жағаласып атқа таласып бер десең елемей кететін болса.Ипподромға қатысы жоқ адамдар беспредел жасап жүр!
KA
Арай Салыева
Ең ужасный ипподром
Amankos Kairov
В восторге
Өте керемет жақсы шабады баруға кеңес берем
Madina Zhumagazyeva
👎🏻👎🏻👎🏻
Inzhu A.
самый лучший ипподром
Салах Ад-дин
Не понравилось
Қарайған ақша төлеп шаба алмасан не кереги бар.
NS
Nurgul Sansyzbayeva
В восторге
Керемет жақсы демалып келдік, обслуживание жақсы девушка фото видеоға түсіріп үйретіп жүрді
Айгерим Тилепова
Өзіме ұнады Самолёт и Пышпе любимчики 😍шабкандары болек
A Ad.
Совсем не понравилось
Ужасно 👎🏻👎🏻👎🏻 сервис ноль, аттары жуас дейді, бірақ барлығы асау. Сонында боктап кетті озімізге
Bak1tzhan 01
Совсем не понравилось
Не очень мне не нравится 👎🏻
. .
Керемет
Ordekzz Bambarёнка
Ешек мұрат баиланысқа
9 посещений
Әсия Жанатаева
Совсем не понравилось
Ужасный! 3 адамға 13 жастағы құтта қандай баланы жберіп. Инстаға күшті қылып салып қойған фото видео лар . Келдік біз ештенке түсіргенда жоқ. Инстаға сеніп келмеу керек екен. Клентпен дұрыстап сөйлесе алмайды.
ЖШ
Жайна Шамгулова
В восторге
Ипподром іші де аттары да тап таза жақсы екен. Мадина и Аида деген қыздардың клиентке деген қарым қатынасы ұнады. Комфортно болды бәрі😍 аттары күшті шабады екен👍🏻😍 бәрі ұнады
Molie D
В восторге
Ипподром өте жақсы екен Клиенттерге қызмет көрсетуі, аттардың шабысы, локация керемет! Мобилограф, оператор қыздар клиентпен өте жақсы қарым-қатынас құрады! Көңілімнен шықты🥰🤍 Тағы да келемін💃
Nazerke Izbergen
В восторге
😍😍😍ипподром қатты ұнады! Клиентпен де жақсы жұмыс жасайды. Аттарға да, адамдарға да барлық жағдай жасалғаан. Бағасы да тиімді! Всем советую🫶
Мейрамгул Мамаева
В восторге
Оте кушти Ипподром 💯😍 Кызметкерлери сыпайы барлыгын жаксылап тусиндирип, комектесип журеди👍🏻 Асиресе Мадина 🫶🏻
Bexultan T
В восторге
Ипподром қатты ұнады, бәрі де жақсы болды.🥹 Мадина — өз ісінің нағыз маманы! Түсірілім сапасы керемет, барлық кадрлар әдемі шықты. Ұсынғым келеді!🤩
Zhantilekgoe Zhanarisuli
Совсем не понравилось
Клиентке деген сыйластық жоқ, ақшасын төлеп отырсақта ішінде нормально обслуживать ететін адам жоқ, бармаңдар бір сөзбен айтқанда.
Жан Ахметович
Совсем не понравилось
Остался крайне неприятный осадок.Такое чувство,что здесь работают не для людей,а ради галочки.Кого хотят-обслуживают,кто нет-тем «не повезло»
ayhanym zhumabek
Совсем не понравилось
Удивляюсь,как вообще люди ставят хорошие отзывы.Меня встречали так,будио я пришла бесплатно кататься.Лошадей нет,бронь не действует,одни оправдания.
Совсем не понравилось
Не советую никому.Здесь работают так,будто клиент-это помеха.Лошадей не дают,бронь игнорируют,общаются свысока.Негативный опыт.Возвращаться не будем.
Zhasmina Zhadigerina
Совсем не понравилось
Сервис на нуле.Отношение холодное,будто делаешь им одолжение.Брони не выполняют,объяснение нелепые.Не собираюсь больше сюда возвращаться.
AM
Amina Maratkyzy
Совсем не понравилось
Полный бардак.Бронировали двух коней,а по приезду сделали вид,что ничего не знают.Дали одного,второй занят.Такое отношение просто позор.Не стоит верить хорошим отзывам.Ужасно
Арайлым Майрамова
В восторге
Өте керемет жер! Атқа мініп серуендеу ұнағаны соншалық, қайта келгім келіп тұр. Жылқылары жуас, жақсы үйретілген, әрқайсысы таза.Мадина өтеее сыпайыы бәрін түсіндірді,қызмет көрсетуі керемеет😍😍😍Маған ұнадыы👍
Алия Рахметова
В восторге
Осы жерге үнемі барам маған қатты қатты ұнайды ең күшті жер..Сіздерге де баруға кеңес берем.💔💔😍Аттары да күшті,ішіндегі адамдары да күшті.Барып көру керек міндетті түрде.
SN
Sara Nurmanova
В восторге
Ипподром өте ұнады! Атмосферасы да, қызмет көрсетуі де керемет. Қызметкерлері сыпайы, бәрін түсіндіреді, көмектесуге дайын. Уақытымыз жақсы өтті, міндетті түрде қайта келеміз! 🐎✨
АЖ
Аружан Жумахан
Совсем не понравилось
Аттары жақсы әңгімем жоқ.Инструктор балдар клиентпен жұмыс жасап үйрену керек или баска дені дұрыс адам алу керек? нәйіс шеттерінен лч границаның не екенін білмитін.Жұмыстарыңба адалынан жасаң ақша алып отқансоң,тегін мінгізіп отқан жоқсыңдар...Клиент қашырасыңдар👍🏻
Мари .
В восторге
Всегда 10/10 Актаудагы ен керемет ипподром😻инструкторлары топ топ аттары мыкты ари таза совет берем баруга🔥🔥🔥