Медицинская диагностика
Невропатолог Педиатр Дерматолог Гинеколог ФГДС УЗИ АМОК Кольпоскопия
Записаться на приём
ЖЖ
Жу Жу
Жансәт гинеколог😍 өте білікті маман, кез келген сұраққа толық, дәлелді, түсінікті жауап береді👍🏻 мен барған гинекологтардың ішіндегі ТОП гинеколог😘
JX
Jaras Xodjanyazov
Елеусинов Роллан Серикович. Эндоскопист.кәсібін терең меңгерген, тәжірибесі мол, жоғары жауапкершілік пен кәсіби құзыреттілігі бар тұлға. Аллаһ разы болсын!
Zhanerke Mirsadi
Жанай Жансат Орынқызына алғысым шексіз! Барлығын орынды тексеріп айтып береді🥰 өте білімді дәрігер, рақмет🤍
СЛ
Свет Лана
В ноябре с дочерью были на приёме у дерматолога Намазбековой Ж.Ж.Было назначено лечение, всё сделали по рекомендации.И нам помогло- краснота на руках не появляется,остаточно пока только сухость кожи,но это решаемо .Очень благодарны💐.Очень грамотный доктор!
РА
Роза Ахметовна
Сау Клиник керемет клиника! Дәрігерлер білікті мамандар.Іші таза, админ қыздары жаксы түсіндіреді.Пациентпен карым катынас жаксы орната біледі.Маган ұнады.Дәрігерлері накты диагноз коя біледі.Аптекада бар ішінде, төменгі этажында өте жаксы.
Zhazira Bokenbayeva
Гинеколог Жансатқа қаралып жүрмін. Қаншама дәрігерден кейін тоқталып, өзіме ұнаған дәрігерім. Толықтай, питаниеден бастап түсіндіреді, білікті, өте білімді маман. Аурудың салдарын ғана емес, себебінен бастап қарап, ем ұсынады Барлық жақындарыма ұсынып жүремін. Көп рахмет
МТ
Меруерт Теберикова
Гинеколог Жансәт Орынқызында болдым өте жақсы қарады, осы уақытқа дейін түрлі гинекологқа барып дұрыс врач таба алмай жүр едім. От и до қарады, нутрецология бойынша да көөп нәрселер айтты, қысқасы шәйнап бердіғо барлығын🥰👍 Сосын трихолог Айгуль Ораловнада өте жақсы қарады, көптен бері шашым түсіп, біраз жыл бетімде акне мен проблема болып еді барлығының себеп салдарын тауып, дұрыс уход таңдап берді, 1аптадай болды шашым түсуі азайып бетім тазарып қалды біршама. Қуаныштымын біздің қаламызда осындай білікті мамандардың барына🥹❤️
7B
70 Bb
Куралай Сериковна 🔝
C0
Caspiyskii 012
Те кто боится фгдс (шланг) глотать, советую эту клинику Нуржигит Жансултан врача эндоскопита зовут. Я боялся столько избегал. Но все же переборол свой страх . Этот врач проводил процедуру, вообще безболезненно, да еще его поддержка 👍🏻 вообщем к этому врачу за фгдс идите! Не пожалеете! И не бойтесь😅 еще другой врач есть его коллега, подбадривает своим приколами. Вообщем шланг глотать надо идите в данную клинику, там профессионалы работают! И шланг очень тонкий!
5 февраля 2026, официальный ответ
Caspiyskii, здравствуйте. Спасибо вам большое за отзыв и оценку! Не болейте 💛
Nurai 💡
Дерматолог Айгуль Ораловнаға үлкен рахмет айтқым келеді 🤍 Қазіргі таңда оның тағайындаған лечениесін алып жатырмын. Кәсіби көзқарасы мен мұқияттылығы бірден сезіледі. Нәтижесі жақсы болады деп сенемін ✨ Өз ісінің маманы, бәрін түсінікті әрі нақты түсіндіреді 🤍
Abilkhaiyr Abaiuly
Клиника өте жоғары деңгейде жұмыс жасайды, өте жақсы деңгейде қызмет көрсетеді.
ТК
Талғат Көшеров
Өте жақсы екен тап таза тіркеудегі қыздарда сыпайы,дәрігерлеріде жақсы қарапайым екен Роллон дәрігер қасындағы дәрігерлерде өте жақсы жанына шипа іздеген адамға қарапайым жақсы көңіл күймен қызмет көрсетуде емғой,,бұйырса қайтып барамын,,қызыма кішкентай шипа болсын..Роллон рахмет сәттілік жұмысына ..
28 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо вам большое, очень приятно получать обратную связь, нам очень приятно. Ем болс…
ТК
Тлекши Каиргужаева
бүгін ФГДС түстім врач Роллан Серикович және ассистент қызға рахмет қорқынышсыз өтті процедура. Еңбектеріңіз жемісті болсын!
Добрый день, спасибо за отзыв и оценку 🙏 Ем болсын
ЛА
Лаура Амантаева
Вежливые люди 🥰
Лаура, здравствуйте! Спасибо вам большое, что выбираете нас ❤ Будьте здоровы 😉
Игнат Чеурин
Долго не мог справиться с обильной перхотью. Записался на приём к трихологу Атишевой Айгуль - результат был уже в первую неделю. Она подобрала шампуни и лекарства: пропал зуд и значительно уменьшилось шелушение, а через месяц лечения мы полностью справились с себореей. Сейчас прохожу процедуру мезотерапии, чтобы справиться с алопецией: волосы стали крепче, выглядят лучше, и выпадение заметно уменьшилось.
Здравствуйте, Игнат! Благодарим за ваш отзыв и оценку! Рады были вам помочь 🙏🏼
Айгерим Куандыкова
Жансәт Орынқызына бүгін приемга бардым. Барлығын түсіндіріп айтып, жауапкершілікпен қарағаны, жылы жүзділігі қатты ұнады. Басқа дәрігерлерге барсаң 1045 дәрі+1045 анализ жазып береді. Жансәт Орынқызына барғаныма өкінбеймін😍 білімді дәрігер екен нақты диагноз қойып нақты емін жасай алады екен👍
19 января 2026, официальный ответ
Добрый вечер. Благодарим за теплые слова 🔥 Приходите к нам ещё.
E.
Elmira .
Хорошие врачи.
19 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим, что уделили время и написали отзыв 🔥 Приходите к нам почаще ❤
БМ
Бекболат Мынтурганов
Жақсы барі.Ролан ініме рақмет
14 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте. Спасибо, Бекболат, за отзыв и высокую оценку 🙏 Всегда вам рады!
Самал Нурасылова
Невропатолог Шергазы Кайратулы замечательный невропатолог , такой молодой очень грамотный , хорошо что у нас есть такие образованные врачи
14 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Самал. Благодарим за добрые слова о нашей работе 😌 Обращайтесь!
ЖБ
Жанат Бекмагамбетова
Очень хороший дерматолог Атишева Айгуль Ораловна! Очень внимательная, все таки врачи с советским образованием сильные.
Жанат, спасибо вам за приятный отклик 🔥 Приходите к нам ещё, всегда рады 💛
К.
Карина .
Врачи хорошие особенно уролог Сардор . Но регистратура вообще никогда не дозвонится.Как они работают на звонки не отвечают.
Венера Ка
Чисто, персонал вежливый.
Добрый вечер, Венера, спасибо большое за ваш отзыв 🔥 Всегда рады помочь 💛
ОН
Оразгул Наурызбеккызы
Хорошооо))))
28 января 2026, официальный ответ
Оразгул, здравствуйте. Спасибо вам большое за приятный отклик, ждём вас снова!
ВБ
Вера Бунакова
Клиника оте унады, бугин гастроэнтролог Нурсултан Бакытжановичте болдым, оте билимди , керемет киси екен, риза болып шыктым. Ресепшндегы кыздар керемет, киргеннен кулип карсы алып, бар ауырганынды умыттырады екен. Клиника оте таза, больница емес отель сиякты . Уборныйларыда жылтырап тур, оте керемет асер алып щыктым, миндетти турде келемиз!!! Рекомендую!!!
3 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Сіздің жылы пікіріңіз үшін үлкен алғысымызды білдіреміз! Сізге гастроэнтерологымыз Н…
M
Moldir
Жансултан жане Роллан даригерлерге коп рахмет🙌 оте сыпайы жане адамгершилиги мол!
3 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жансұлтан мен Роллан дәрігерлеріміз туралы жылы пікіріңіз үшін үлкен алғысымызды білд…
МИ
Мерей Исабекова
Ең керемет мамандар жұмыс жасайды Жансәт Орынқызы ең білікті гинеколог заманға сай бәрін түсіндіріп керемет нәтижелерге көрсеткен маман. Қорықпай ойланбастан баруға кеңес беремін. Жүктілікпен проблемалар болсын бәрін бәрін өзі от и до түсіндіріп талқылап береді. Ақтаудағы номер ~1 гинеколог😍
3 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жансәт Орынқызы туралы осындай жылы пікіріңіз үшін үлкен алғысымызды білдіреміз! Сізг…
GA
Guli Aratova
В клинике, где я проходила УЗИ, остались только положительные впечатления. Врачи профессиональные и внимательные, процедура прошла быстро и безболезненно. Однако стоит отметить, что не хватало мест для ожидания и вешалок возле кабинета, что создавало некоторые неудобства. В целом, рекомендую клинику за качественное обслуживание!
3 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за теплый отзыв о нашей клинике! Нам очень приятно, что вы остались дов…
Manas M
Сардор красавчиик, сервис отличный
3 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за такой приятный отзыв! Нам очень приятно, что вы остались довольны се…
БД
Бахтияр Джумабеков
Өте жақсы клиника. Мен өзім Астана қаласынан келіп детский ортопед-травматолог ретінде осы клиникада жұмыс жасап қабылдадым. Заманауи жабдықталған клиника. Рабочий инста: @abdikerim.bakhtiyar
14 января 2026, официальный ответ
Добрый день! Спасибо вам, очень приятно получать обратную связь 🔥 Рады видеть вас снова!
Айгуль Алимгожина
Все супер! Клиника, врачи! 🥰
3 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за такой теплый отзыв! Нам очень приятно, что вы остались довольны наше…
ZM
Zafura Mashirova
Жанна Жексенбаевна сырқаттанғанда жаныңыздан табылып, қысылғанда қол ұшын беретін, тәннің ғана ауруын емес, сонымен қоса жан жараңның да емін таба білетін дәрігерге алғыс айтқым келеді. Әдетте, науқастанып қалған жандарға білікті білімімен, жылы қабағымен қуаныш сыйлайтын адам жанының арашасы болып жүрген, дәрігерлер жөнінде көп айтыла бермейді. Дәрігердің арқалаған жүгі мен жауапкершілігі де жеңіл емес. Мен осы дәрігердің адамға деген адамгершілікпен нағыз маман ретінде көмектесе білетінін айта отырып, алғыс айтқым келеді.
3 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жанна Жексенбаевна туралы осындай жүрекжарды пікіріңіз үшін үлкен алғысымызды білдіре…
РМ
Рима Маткаримова
👍👍👍👍
Рима, спасибо вам большое за теплые слова ❤ Были рады знакомству 😁
GO
Gaziza Orynbassarova
Хороший сервис!
3 января 2026, официальный ответ
Здравствуйте, Gaziza. Благодарим вас за добрые слова о нашей работе 🤗 Рады были вам помочь.
Сержан Назаров
Барі керемет! Маган ұнады!
Здравствуйте, спасибо вам за приятный отзыв 😌 Будем ждать вас снова ❤
OK
Oksana Karmysova
Даааа
Добрый день! Спасибо вам большое за приятный отклик ❤ Будем рады вам всегда 😁
Альфия Алпысбаева
Бугин биринши рет барып каралып едим осы клиникага: гастроэнтеролог Жанна Жексенбаевна оте билимди маман екени, одан калса атын умытып отырмын жас жигит фгдс жуткызган жигит, азилдеп сойлесип отырганда дым байкайлмады шланганын асказаныма кирип шыканы. Прям ауырып келгенимди су супкендей жазып жибергендей👍. Оте разы болып калдым, бизде казахстанда осындай жас мамандар бар екенине 👏. Жумыстарына саттилик , халыкты дурыс ем берип конилин аулауга шаршамай журиндер🔥👏🤲👍. Ертен тагы барамын узиге.
21 ноября 2025, официальный ответ
Альфия, здравствуйте. Благодарим за отзыв и оценку 💛 Нам очень приятно 🤝 Ем болсын
Стихотворения
Гинеколог Жансат Орынқызына үлкен алғысымды білдіргім келеді 👍 Әрдайым кері байланыста отырады, барлығын керемет түсіндіреді🥰
21 ноября 2025, официальный ответ
Спасибо за приятный отклик, мы стараемся 😉
Акнур Текебаева
Красиво , уютно , современно
Здравствуйте. Благодарим, что выбираете нас. Очень приятно, рады сотрудничать 🌸
ГЛ
Гулшат Латипова
Ақтау қаласындағы “Сау “клиникасындағы дерматовенеролог -косметолог -трихолог дәрігер Атишева Айгул Оралқызына үлкен рақмет! Ол 30жылдық тәжірибесі бар өте сауатты , білімді , кәсіби білікті маман , өте еңбекқор ,өзінің ісіне адал және аса жауапкершілікпен қарайтын керемет жан .Сізге мың алғыс ,Айгүл Оралқызы,Алла сізге күш қуат берсін🥰🥰🥰
17 ноября 2025, официальный ответ
Гулшат, здравствуйте, благодарим за приятный отзыв. Рады видеть вас снова 🌸
Алия Абдирахман
Шергазы Кайратович деген невропатолог дәрігерге каралдым өте унады барлыгын жаксы түсіндіріп жіберді көп рахмет!
17 ноября 2025, официальный ответ
Алия. Благодарим вас за добрые слова о нашей работе 😌 Будьте здоровы!
АУ
Айлин Узакбаева
Хочу выразить огромную благодарность этой клинике и врачу неврологу. Недавно была у невролога в этой клинике у Шергазы Кайратулы, после первой беременности в течение 2-3 лет болела сильно спина, год назад сняла МРТ: протрузия поясничных позвонков около 5мм, в течение года я была у разных неврологов, одно и тоже система уколы, Алла тагала жолымды ашып осы врачка тустим, я никогда такого не видела, молодой врач все подробно объяснял, диагностика руками как будто от бога, все то что он говорил чистая правда была, и на первом консультаций сделал мне мануальную терапию на позвоночник, боль как рукой сняло, получил курс лечение: такие как плазмолифтинг, иглорефлексотерапия осталась довольна, грех было не написать об этом. Надеюсь прочитав мои комментарий люди найдут себе хорошого врача как он в этой клинике
17 ноября 2025, официальный ответ
Айлин, здравствуйте, спасибо, что уделили время и написали отзыв 🔥 Обращайтесь!
Aigul Andriyanova
Салематсіздар ма. Невропатолог Айгуль Бақтыгерейқызына отзыв жазып кетейін. Ощі жас болғанмен, өте білікті маман деп айта аламын. Тәжіребесі бар невропатологтар таппаған диагнозын, Айгуль Бақтыгерейқызы бір көргеннен айтты. Қойган диагнозы мен назначениесы Астанадағы мамандармен сәйкес келді. Доктор сізге тек сәттілік тілейміз, биіктерден көріне беріңіз ✊
12 ноября 2025, официальный ответ
Пікіріңізге үлкен рақмет! 🌿 Айгүл Бақтыгерейқызының еңбегін жоғары бағалағаныңызға қуаныштымыз. Біз…
ДЕ
Даурен Есенбай
Жанна Ж. Оте жаксы врач Түсіндірген дері Жеткізуі жақсы керемет Білікті білімді маман иесі бенемдегі жаралардан құтылдым 🫰🫰🫰
17 ноября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Даурен, благодарим, очень приятно получать обратную связь! ем болсын.
Асылбек Телманов
Сау клиника ужымына рахмет биринши Алла екинши сиздердин аркаларынызда кызым тамак жеп бети бери карап садикке баратын жагдайга жеттик шукир Аллага. Роллан Серикович,Жансултан Нуржанович врачтарымызга Айгул,Сандугаш медсестраларымызга,анестезиолог Жандос Есетов,Салтанат Казиевнага улкен рахмет улкейе бериниздер денсаулыктарыныз мыкты болсын ауырманыздар арман максаттарыныз орындала берсин жумыстарыныздын жемисин кориниздер тек 👍🏼👍🏼👍🏼🔥🔥
12 ноября 2025, официальный ответ
Құрметті пациент! 🌸 Ізгі лебізіңіз бен шынайы алғысыңызға үлкен рақмет! Қызыңыздың жағдайы жақсарға…
Сауле Нурсултан
Салематсыздарма кушти клиника кызымыз бурынгыдан оте кушти тамак жей алмай барып едик казир шукир жаксы Роллан Серикович Жансултан Нуржанов врачтарымызга Айгул Санду медсестраларымызга коп коп рахмет иши таза ешкандай шагым жок врачтары биликти ❤️❤️
12 ноября 2025, официальный ответ
Құрметті ата-ана, жылы сөзіңіз бен сеніміңізге үлкен рақмет! 💐 Қызыңыздың жағдайы жақсарғанына біз…
ПЧ
Просто Человек
Клиника хорошая,чистая,все опрятно!гинеколог Жансат О. Спасибо ей мастер своего дела👍
З.
Зарина .
Клиникаға емес жеке дәрігерге отзыв қалдырғым келеді. Жания Мукашева өте білікті маман, емделіп жатқанымызға 2 апта болды, 1ші аптасынан ақ нәтижесі біліне бастады, толығымен көңілімнен шықты. Дәрігер үшін ғана 5 жұлдыз қойдым. Бірақ ресепшендағы қызметкерлер дөрекі, дұрыс жауап бермейді. Сол жағын қолға алса жақсы болар еді.
AT
Aigerim Tobulbayeva
Хочу оставить отзыв о мое любимом враче Жансәт Орынқызы. Грамотный гинеколог обьясняет все доступно не простоу вас такая проблема но и механизм действия женских органов. Отзывчивая в первую очередь думает о пациенте чтобы для его здоровье это было безопасно. Люблю вас!
Asema Asema
Пришла к Мукашевой на прием нужно было осмотреть Ребенка, Мужа и Меня с 11 утра ждала очередь ( прием начинается с 14:00) так как сказали что если уйду и придет кто то другой мой талон отдадут, сразу предупредили что за каждого оплата 20 и того будет 60 тысяч. Теперь время подходит к приему Она выходит и говорит что не примет На так как Мы с одной Семьи( Мы этого вообще не поняли какая разница, Я взяла 3 талона на 3 человек и заплачу за 3х) говорит Я так не принимаю🤦🏻♀️ Потом говорит а приходите завтра утром 🤦🏻♀️и тут оказывается что У Нее появились дела и Она решила просто не принимать Нас и не важно что Я сидела 4 часа что бы просто занять очередь, а Она просто решила уйти в рабочее время. Зря не поверила плохим отзывам 🤷🏻♀️
GC
Gamer ChannelTV
Хорошая клиника. Врачи тоже грамотные! Нам очень помогли! Спасибо травматологу Инятов Манасбай Курбаналиевичу и хирургу Аширов Сардар Раахиповичу!