MyDNK23
Медицинский центр
АЖ
Айдана Жолдыбаева
Іші аппақ тап- таза Медсестра қолы жеңіл екен көп көп рахмет Советую баруға👍👍👍
7 посещений
АЕ
Аяулым Ерболаткызы
Іші таза, аурасы жақсы процедурный кабинет екен👍🏻 Ұнады, Эльмира апай тамырымды тез тауып, жеңіл ауыртпай салып берді✨
Андрей Вакуленчик
Отличный процедурный кабинет! Чистота и уют везде. Девочки — настоящие профессионалы: все процедуры, в том числе уколы, и капельницы делают совершенно безболезненно. Особенно радует то, что они прекрасно работают с маленькими детьми. Также здесь эффективно лечат горло, особенно при гнойной ангине — всё быстро, аккуратно, и результат всегда отличный. Рекомендую этот кабинет всем, кто заботится о здоровье!
KB
Kulamanova Bibish
Емшара қолайлы жерде орналасқан, бағасы да қол жетімді екен,медбикесі де жақсы қызымет көрсетеді. Менің көңілім толды. Рақмет айтып, жұмыстарына сәттілік тілеймін. Уақытымен жұмыс жасайды екен
ЖС
Жанеля Сергеевна
Комфорт 👍
GB
Gulbagda Bodaukhan
Емшара кабинеті жақсы жабдықталған, ыңғайлы, жайлы екен. Қызмет көрсету сапасы өте жақсы. Қыздардың қолдары жеңіл, жұмыстарын жауапкершілікпен атқарады.👍👍
Ereke E
Ауырып барып тез емделіп шықтым,іші өте керемет екен маған ұнады🙌🏻
Эльнара Рахмет Жаксы салды Колы женыл екен Сизге рахмет 🔥🔥🔥🔥😘😘😘😘
жд
жолдас дуйсенбаев
Рахмет қолы жеңіл қыздары жақсы Алла разы болсын
Alisha S
Толқын мкрдағы нағыз керек емшара бөлмесі👍🏼 бағаларыда қолжетімді иші таза кең екен. Сәттілік сендерге!
ФЕ
Фартуна Елисеева
Бүгін келдім 16:30 да жабық болды ,но 2 гисте ашық деп тұр,ватсаптан звандасам алмайт телефондарын,есігі жабық ,жауапкершілік жоқ жұмыстарына(((
ÅI
Åli Ibrahimovic
Өте керемет қызмет, өте таза кабинет! Өте ризамын! Көп рахмет:)
ОЖ
Оксана Жаубатырова
Ходила на процедуру новое, чистое, оборудованое помещение, Персонал очень вежливый , внимательный отзывчивый, всё понравилось , место расположения удобное,буду советовать .
Gulzhan Temirbekova
Емшара кабинеті өте керемет, іші таза және жылы👍👍👍 медбикенің қолы жеңіл, баруға кеңес беремін👍👍👍
GZ
Gaini Z
керемет👏 іші тап-таза, көп жерден бағасы төмен, медсестраның қолы жеңіл екен. Үлкеееен рахмет, енді осы жерден ем алып тұрам деп шештім👍
MA
Muxayyo Abdullaeva
Ынгайлы жерде орналаскан,таза,медсестрасы жаксы салып берди🫰
UA
Ulbolsyn Azimbaeva
Іші таза, кең, жолдың бойында жақсы жерде орналасқан👍
ББ
Барыс Барыс
Өте қарапайым , қолдары жеңіл, таза ,өз жұмыстарына ұқыпты бәрін асықпай айтып түсіндіріп жұмыстарын атқарады.Рақмет ,сіздерге жұмыстарыңызға табыс тілеймін
НИ
Нагима Ирзанова
Бірінші жұмысымның қасынан болғанына қуандым. Іші таза , Элнара медсестра өте қолы жеңіл қыз екен. Тамырдан бірінші рет укол алып тұрғанмын, дым сездірмей салып берді. Және процедура бағалары да тиімді. 👍👍
Airi Usuf
Очень удобное местоположение, вежливый персонал, рука мед.сестер очень легкая. Рекомендую
MA
Maxim Akinfeev
Керемет екен! Өте ұнады, уколды ауыртпай салады👍
Назгул Сырлыбаева
Эльнара медсестраға көөөп рахмет❤️👍Ауыртпай,сапалы салып берді!👍
KK
Kairat KIA
Ем шара қызметін көрсету сапасы ең жоғары деңгейде.Өте таза, жолдың бойы.Өте жақсы.
Nuraina Nurzhaukuzy
Қызмет көрсету өте жақсы,Эльнора медсесрага рахмет қолы жеңіл.
Еркин Булеубаев
Өте жақсы емшара,таза,кең. Қызметі жоғары,сапалы,кәсіби
КН
Кумісай Нурмуханова
Емшараны дұрыс жүргізді, іші таза, медсестрасы жақсы рахмет бәріне.😇👍👍👍
MZ
👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼жаксы
Жасулан Казимов
Күшті емшара бөлме, таза
Жасур Шлымбетов
Қызмет көрсету сапасы жоғары денгейде, барлықтарыңызға советую👍✅
Айгул Даулетова
Нұргүл Саламатовна- врач высшей категории, единственный генетик знающий свою работу в городе. Мне клиника очень понравилась , чистая, стерильно и все налажено. Советую🙌🏻
SY
Shynara Yermakasheva
Супер приятный и профессиональный персонал! Легко взяли анализы с первого раза, хотя вены у меня найти тяжело
III ⠀
Персонал отличный вежливый ,клиника чистая , спасибо мне понравилось советую
ГИ
Гульден Избасарова
Генетик маманына баламды кеңеске апардық, білікті маман екені көрініп тұр👍 Жұмыстарың алға баса берсін.
Assel Kessikova
Отличный центр, рядом с домом👍👍👍 все чисто, стерильно.
НЖ НЖ
Тазалығы ұнады, телевизор вай фай👍👍👍 Жағдай жасап қойғаныңызға рақмет
АЖ
Абылай Жамиғат
Өте жақсы, Керемет. Маған ұнады... Тағы да барып жүремін
DB
Danara Bissembayeva
Очень качественная и честная лаборатория! Лучшая в городе🤩 Цены приемлимые и сервис отличный👍🏻
Айгуль Балгалиева
Ыңғайлы локацияда орналасқан! Сапалы қызмет ұсынатын, білікті дәрігерлер мен мамандар!
ЖТ
Жаннур Талгатова
Спциалисты грамотные. Все понравилось. Спасибо огромное. По больше бы таких центров у нас в городе.
LZ
Lyazzat Zhussip
Медбикенің қолы жеңіл, толық емімді осында алдым, маған бәрі ұнады. Орналасқан жері ыңғайлы, жолдың бойы, іші кең, әрі таза. Бұйырса тағы келе жатармыз👍
Арайлым Д
Посетили сегодня данный мед.центр и остались более чем довольны. Работают профессионалы своего дела, сам центр очень чистый и светлый, клиентоориентированность на высшем уровне. Спасибо вам!
KU
Kamila Uspanova
Хочу оставить отзыв об этом медицинском центре , во первых очень чисто , персонал вежливый улыбчивый это самое главное , капельницу ставят безболезненно👍, еще я посетила там психолога такая грамотная , мне так комфортно было с ней в общении .
СБ
Салтанат Байбозова
Кабинет чистый, просторный, и медсестра видно проф, быстро безболезненно все сделала, по ценам тоже очень устроило👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 осталась довольна. Спасибо!
Айман Нураханова
Все очень чисто!Профессиональный подход!Месторасположение очень удобное!
СИ
Светлана Илясова
Все понравилось, удобная локация, оказываемые услуги, просторно и чисто! Рекомендую от души!
ЖБ
Жанат Бекмагамбетова
Очень чисто, клиентоориентированность хорошая, очень трепетное отношение к пациентам. Удобно тем, кто живет поблизости.
AVANGARD ART
Мне очень все понравилось!😍 Обязательно всем рекомендую! Обслуживание на высшем уровне!!!👍🏻👍🏻👍🏻
ДА
Джанель Аман
Супер центр! Хорошо обслужили, работают грамотные врачи👍🏻