Быстрое питание
МТ
Марал Тәңірберді
Донер нормальные можно кушать 👍🏻остальное не знаю 😅
Ayanat Safarbaeva
Оператор и курерьша наглые , сказали пришла доставка а их не было возле дома, они через 7,8 минут позвонили и нагло и грубо на меня накричали, по типу мол че не выходите, сами должны были взять, мы заняты и тип того не успела я чтото ответит сразу телефон отключила а курерьша ушла , а сама доставка чикены были норм но суши тут лучше не заказовать фила на самом тонком рыбе очень пожелели его, приборов почти нету тольуо 2 палочки и все салфеток нету , итак настроения не было хотела улудшеть его и закать семье еду а они вот так поступили с нами
mandzhi.m
донер мощный
Ermahan Zhanabergenov
Обслуживание төмен
ЖА
Жибек Абдилла
Қазір ғана алып кеттім донер ішінен шаш шықты қысқа қара шаш
TZ
Tursynbek Zhaulybayev
Оте тамаша пиццасы татти Доставкасы жылдам акелет Биз ашылгалы осы жерден тамактануга барып турамыз Истерине береке берсин!😇😇😇
12 сентября 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Спасибо за отзыв и оценку 😉 Будем рады вам всегда 💛
СП
Служба Поддержка 2gis
Тамақтары жақсы ұнады,ресепшндегі апа өте сыпайы.Тек поварлар келген кеткенді өсектеп,адамға қарап болат.Қол жуатын жер мен дәретхана болса тіпті жақсы болар еді?..
25 августа 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв 🤗 Мы работаем для вас.
Yernur Myrzabai
өте күшті рахмет үлкен күшті жасаиды жұмысын тамақтары оте тәтті 👍🏻👍🏻Особенно донерлері өте тәтті❤️
29 июля 2025, официальный ответ
Yernur, добрый день, благодарим, что уделили время и написали отзыв!!! Будьте здоровы 😉
da
dzhvnaa aaa
өте дәмді👏
29 июля 2025, официальный ответ
Асель, здравствуйте. Спасибо вам за доверие 🤗 Ждём вас к нам за новыми покупками.
M🚶
M/N 🚶🏻♀️
Дамди кылып пысырет унадыы
Бактыгуль Алдашева
бызге унадыыы дамы оте куштыы конылымызден шкты рахмет🫶 алсаныздар окынбейсздер
29 июля 2025, официальный ответ
Самира, здравствуйте, благодарим за отзыв и оценку 😉 Ждём вас вновь!
Aiym Ahmetova
Чикендары и донерлары очень свежие вкусные❤️
Akbope Kurbanchaeva
Арай деген қыз ау қателеспесем,клинттерге отношениесі кушты тамақтарын енді айталмадым😋 фри особенно осы жерден алам көбінесе
Аяулым Алибиқызы
Барлығы өте дәмді!рахмет әсіресе Арай кассада тұрған қызға үлкен рахмет!!
asanova .
донерлери вкусный всегда алам клиентпен жаксы сойлеседы особенно арайлым всегда добрая,вежливая, барлыгы ыстыктай чикендеры кушты👍🏻👍🏻
Kuanysh Amanbayev
Вкусный чикен
A
Aizere
Осы чикенді жеу үшін Астанадан арнайы келдім, бәрі дәмді болды 🥰 рақмееет😌
JA
Jansaya Abdieva
Оте Керемет унеми заказ етемиз 👍👍 багаларыда кол жетімді Демдері куштті ысылай ёще всегда осы жактан аламыз донерлері 👍👍👍
ШК
Шолпан Калшабекова
Өте керемет крылышки мен сушилары өте дәмді😍бағалары да қолжетімді🙌🏻
Айша Борашева
Нереально вкусные донеры 😋😍быстрая доставка и цены приемлемые еда вкусная и нам очень понравилось спасибо большое 🫶🏻
Айнур Житкевич
Плохо относится клиенту
RE
Rita Erbulatova
Өтееее төмен обслуживание 👎👎👎👎👎 Не советую😏😏
Тамақтары жақсы, әжетхана барма десем жоқ деп, кішкентайым қатты қысылып тұрды сондада иште тұрған әжетханаға кіргізген жоқ. Кішігірім кафе болғасын әжетхана қол жуатын жер болу керекқо сонша тамақ алып отырғасын.
Али ...
Кушты екен доставка тез істіқтай келды Рахмет! 👍👍👍👍