JanaPost
СКАЧАТЬ ПРИЛОЖЕНИЕ
4.4
ДА
Даурен Ануарбек
Мүмкін емес бәріне ұнай беру Бастысы өз жұмысын білсе болды Адамдар арзан заттан көп мін іздиді Ол жігіт милон айлық жалақы алатындай
Adina Salesh
. Рақмет, филиалыңызға, бізге жақын, уақытында ашылады. Ішіндегі персонал да жақсы, артық сөзі жоқ. Посылкамды тез алып кеттім
ХС
Хамза Сәбитұлы
Ішіндегі сатушыны ауыстырсаңыздар жақсы болар еді. Қашан барсаңда қабағынан қар жауып,уфлап,затымызды лақтырып,тұрған пакетті бермей пакет жоқ деп ,біз үшін жұмыс жасап жүргендей бұлданады. Бұлай жұмыс жасағанша үйінде жатсын!Бұл бірінші рет емес!
Seka Teka
Норм. Пока никаких проблем не было с ними у меня
Айгерим Байшахан
Тапсырысым жақсы, уақытылы келді. Ішіндегі жігіт тез тауып берді.
Bob Marley
Өте жақсы🔥
КА
Казахстан Алмата
😎👍
Баке Назарбаев
Жаңа пост👍, заттарым өз уақытында келді.Ішіндегі работник жігітке рахмет.Заттарымды тез тауып берді.
ak
aliya kurmambay
ужасный пункт , создали мне проблему и решить не могут ! уже месяц прошло главное сразу за доставку взяли деньги не на мой товар
Ky
Kundiz yo
Человек даже не в силах поздороватся,как будто я пришла и прошу у него что то его ЛИЧНОЕ,обращение ни как с клиентом а как с каким то мусором🤦🏻♀️
. .
Человек вообще в здравом уме?Как так можно вообще,человек есть нету занимается своей работой и даже не поздоровался💆🏻♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️
BB
Bari Biled
Быстро и чётко👍
наила
сотрудник не в состоянии даже поздороваться,вечно недовольный сидит
SC
Saitama C
По-моему этот мужик мне делает одолжение когда работает
AQ
A Q
Осы нүктені ашқан кісілерге Алла разы болсын, әбден ісімізді жеңілдетті👏
Aliyaska A
все хорошо, но этот недовольный работник😭
Zhayna' .
❤️❤️😍
Nurilya Kaynazarova
Пин
Очень довольна этим ПВЗ. Всегда чисто и опрятно, посылки отдают быстро, очередей почти не бывает. Работники тихие, выдают всё без задержек. Пакеты для посылок выдают, если попросить. Спасибо за хорошую работу!
ASYA
govno
MA
Moldir Assangali
Ужасный персонал, очень грубые. Жалею что через них заказала, ведь можно было и через amantrans
Aizhan Aizhan
Посылка с Тему ,так долго распределение идёт именно по городу Актау!!! Сколько уже замечаю, быстрее с Алматы до Актау добирается. Чём у нас тут по городу.
Жако Кемелхан
Вечно нету пакета Недовольный работник
Нуржан Ордабаев
👍🏻👍🏻👍🏻
Gen-Star Kaskelen
Рақмет сіздерге. Істеріңізге Алла берекесін берсін!
Dariga Bopeshova
ГК
Галымжан Кенжегалиев
Өте жақсы ,әрқашан тап таза. Қытайдан да алдыру оңай болды
Адина
Өте жақсы қызмет көрсетеді.Пакет те болады,іші таза
Арман
Бұрын Қытайдан әкелу мүмкін болмаған,енді бұл мүмкіндік те бар.Рақмет,супер. Сенімді.Филиалға рақмет
…,
… ,,,
Отыратын адамды ауыстырган дурыс шыгар, булданып жасайтын адам отырады екен, доставка салп жбернзшы десем киын көріп, отырған орнынан тұрғысы келмейді, жас, жалмандап тұрған еті тірі адам алыңдаршы
Saniya Kalybaeva
Товарым сынып келды, колл центр ответ бермейды
ЗА
Зарина Ауезова
Сервис 000. Ішінде 1 ғана жұмысшы жүр. Колл центр телефон алмайды. 1 газель товарды түсіріп кіргізгенше 1 сағат күттік. Жұмысшысы Күтесіз деді. Дұрыстап жауап та бермиді
АЖ
Айгерим Жапарова
Бұлданған адам тұр. Жұмыс жасап білмейді. Сұрақ қойсаң, қиналады жауап беруге. Администраторы отдела Жана поста персонал алғанда қадағалаңыз! Ол сіздің репутация!
Гульназ Батырбекова
На раздаче сидит очень неприятный молодой человек, с кислым и грустным лицом. Неприятно прям ходить туда и видеть недовольное лицо этого человека… заведите пожалуйста мусорное ведро для посетителей, потому что нас заставили забрать мусор от посылок с собой
JanaPost, сервис доставки товаров из Китая, сервис доставки товаров из Китая
11 марта 2025, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв! Нам очень жаль, что у вас остались такие впечатления от посещения. Мы обязател…
ДД
Данил Досынбетов
Обслуживание на высшем уровне,открывается в 9.00 утра,хотя график работы с 10.00 .Сегодня забрал товар,обслужил молодой человек очень вежливый и ответственный сотрудник.Выражаю благодарность и советую этот адрес для получение товара
JanaPost, сервис доставки товаров из Китая, сервис доставки товаров из Китая
18 февраля 2025, официальный ответ
Большое спасибо за ваш отзыв! Мы очень рады, что смогли оправдать ваши ожидания и предоставить обслу…
N N
Сервистері маған өте ұнайды. Барлығы нақты. Посылкаларым тез келеді. Төлем жасап, ватсапқа курьер жіберетінімді жазамын. Бірден жауап беріп, тауарларымды жібереді. Бұрынғы ұзақ жеткізетін және сервисі нашар каргодан осы компанияға ауыстым.Апашка и жігіт сила🔥
ГЖ
Гүлжанат Жарылқасынова
Сервисті блмим, но көрсетілген жұмыс уақытында жабық.
Aydana Akmoldayeva
В этгм филиале сидит суперская женщина😍
A
Abdullah
Рахет обсулжние күшті
MK
Madin Kasymova
Кайырлы кун! Ишинде отыратын апай оте мадениетти, барлык сурактарга асыкпай жауап берип, толыктай таныстырып, программанын калай жумыс жасайтындыгын да айтып корсетти👍🏻♥️
Шалқар Нұрқали
Керемет! Ғажап