Assem Dental
Стоматология
Территория здоровой улыбки!
Лицензия № 24028149 от 13.09.24. Департамент Комитета медицинского и фармацевтического контроля Министерства здравоохранения Республики Казахстан по Мангистауской области.
Записаться на приём
Nuri .
Выбран компанией
Очень хорошая клиника, түнде 12 лерде тісім ауырып барып едім безболезненно удаление зуба мудрости жасап берди 👍🏻 Удаление прошло абсолютно безболезненно. Врач очень грамотный, всё подробно и понятно объяснил. Большое спасибо клинике за профессионализм и заботу!
20 октября 2025, официальный ответ
Здравствуйте, T. Спасибо вам большое, что выбираете нас 🙏👌 Рады работать для вас 💛
НМ
Нурсулу Мулдагалиева
Көп адам жазыпты сыпайы,грубо сөйлемейді деп. Менде қоса кетейін, өте сыпайы,сабырлы,дөрекі сөйлемеді. Мен капризная клиенткамын негізі креслоға отырғанан дірілдеп қорқатын, соған қарамастан грубить етпей нежно чистка жасап берді.👍🏻👍🏻👍🏻
MJ
Mahabat Joldasova
Түнгі 1 барып осында тісімді жұлдырттым, ауыртпай жұлып берді Күшті клиника👍
Гулжанат Болекбаева
Молодец ішіндеги жігіттерге. Әдемі түсиндирме жасады. Манас деген балага ерекше алғыс. Тісімді четко адемі жасады. Бүгін барып едим. 👍 молодец. Енбектерініз бағалана берсин, клиенттерініз көп болсын. 👍
Саламат Кулибеков
Сложный удаление тез жұлып берді, жақсы тіс емханасы екен.
VM
Viktoriya Matyuninа
Отличная клиника,прекрасное обслуживание и шикарные специалисты. Классно,что график работы у них 24/7,так как чаще всего по ночам начинаются боли. Для себя открыла клинику буквально день назад ,но уже рассказала своим знакомым.Буду сама посещать и рекомендовать другим
Ерасыл Прманов
оте жаксы клиника екен.осы кезге дейин коркып келип едим тис жулудан емдеуден бирак осы клиникага келип фобиямды жендим себеби дым ауыртпай жасайды екен.оте керемет👍🏻
Zhanar S
Хорошая клиника,вежливые врачи.Все понравилось🥰👍🏻👍🏻
Gulnaz Jumagaziyeva
Лучшая стоматология!!! Вежливые, умелый персонал🔥 Всей семьей лечим зубы тут🥰
Даулет Кайратович
Осы клиника керемет,жаксы карсалды,врачтары мастер ассистенттери де жаксы ауырып журген тисимди емдетип едм ауыртпай емдеп берди
AZ
Ayaulym Zhamigova
Лучшая клиника.Атмосфера приятная, врачи настоящие профессионалы👍👍
Алмаз Елжасұлы
Өте жақсы стоматология всем советую👍🏼👍🏼👍🏼
ДЖ
Дильназ Жолдасова
бәрі жоғары деңгейде🔥🔥
Nurzada Meirambekovna
Унады👏🏻👏🏻👏🏻
Kozhaahmet Kobeisinuly
Жаксы стоматология сапалы ем сапайы персонал.Барлығына рахмет!Буйыртса тағы да келемін
Batyrbek Askarov
Врачи молодцы - аккуратно и профессионально. Большой плюс - работают круглосуточно.
Айкын Гиниетолла
Өте жақсы стоматология.Дәрігерлері білікті,қарым-қатынасы сапайы .Емдеу барысында ешкандай ауырсыну болмады.Багасы да қолжетімді.Осындай мамандар көп болсын.
NA
Қалада түн
Саламат Балтабекұлы
👍👍👍👍👍
ALIYA A
Манас білікті маман , вежливый , өзінің жұмысын білетін 👍түнгі 24:00 тісім ауырып бардым , бір тіс қаратам деп қалай полный лечение жасатқанымды білми қалдымғой😃брекетке дейін қойып , қолы жеңіл ауыртпайды🙏🏻👍
Nurzhamal Zhidebay
😍😍
П
Перизат
Басқасы басқа сағат түнгі 2 ге дейін жұмыс жасайтындары қандай жақсы болды! Тіс ауруы түнде қозады ғой. Телефонмен хабарласып бардым. Сол уақытта тым жақсы екі бала қызмет көрсетті. Аттарын да сұрамаппын. Рақмет!!!
Shugyla Ubaeva
Очень хорошее место! Пломбу починили быстро и абсолютно безболезненно. Персонал вежливый и внимательный, чувствуется профессионализм. Атмосфера приятная и комфортная — находиться там было приятно. Определённо рекомендую!
Алия Бауыржанкызы
өте керемет емдейді👍😍😍😍
Айжан Байрамукова
Өте жақсыы кісілер,ұрыспайды грубо болмай сабырға шақырып,ауыртпай емдеп береді ❤️❤️жұмыстары іске баса берсін❤️❤️
karakat bauyrzhankyzy.3
Оте кушти дм ауыртпай емдеиди🦷😍🫶🏻
Ainagul Ichsanova
Классное обслуживание, хороший подход к каждому клиенту👍
Жансая
Очень хорошее место советую!удаление жасады безболезненно, Рахмет Dental центрге 👍🏻👍🏻
Ayaz Ersainova
Огромное спасибо клинике Ассем Дентал! Особенно хочу поблагодарить врача — Тілепбай удалил зуб без боли и очень качественно помог с лечением. Иногда бывает страшно или стеснительно идти к стоматологу, особенно подросткам, но здесь всё прошло легко и спокойно. Очень довольна!🥰
Nazgul Ermekbaeva
Өте керемет екен мамандары. Ауырған жерің қай жер болса, жаның да сол жердеғой😀 🦷 ауырып тұрған соң 22:30да хабарласып кел дегенге қуанып, сразу емдеп берді. 🦷 жақсы болып қалды. Алла еңбектеріңізге береке берсін💐❤️
Сеніміңізге рахмет 🔥 Біз өте қуаныштымыз 💛
DK
Dinara Kazakkyzy
🦷 Ассем Денталға үлкен рақмет! Түнде тісім қатты ауырып, Ватсапқа жаздым — “келіңіз, көрейік” деді 😭 Сол сәттің өзінде қабылдап, 1 сағаттың ішінде Самуэль мен Қайыржан тісімді емдеп берді! Қолдары жеңіл, жұмыстары тиянақты, білімді жігіттер екен 👏 Шын жүректен ризамын! ❤️ Енді тек осы стоматологияға барамын! Барлық жақындарыма да ұсындым — Ассем Дентал ең үздік!
20 октября 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш, Динара, жоғары баға бергеніңіз үшін көп рахмет 🙏 Біз сіз үшін жұмыс істеуге қуанышты…
Темирхан Товекелов
К
Апрнзллрпе Гшпгжреклл
Өте жақсы стомотология. Тісім ауырып, бүкіл стомотология бас тартып емдеуге, 2 гистан қарап осында келіп едім. Сразу тісімді емдеп берді, ем жазып беріп, бақылап отырды. Рахмет!!
20 октября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн, жағымды жауабыңызға рахмет🤗
Сержан Мергенов
💪🏽
Aruzhan Umirbekova
Мне понравилось, хорошая клиника, всё чётко и на высоком уровне👍🏻 Спасибо врачам за профессионализм и заботу❤️
20 октября 2025, официальный ответ
Aruzhan, здравствуйте! Благодарим вас за приятный отзыв 🤗 Мы стараемся.
Мураталиева Аружан
Это лучшая клиника в городе актау. Всегда там лечу зубы. Администратор вежливая, коммуникабельная всё подробно обьяснила. Врачи вообще супеер, специалисты своего дела. Благодарю ☺️
Здравствуйте! Спасибо, что выбрали нас 🙏👌 Очень приятно, рады сотрудничать ❤
Карина Мендыгалиева
Хочу выразить благодарность стоматологической клинике Assem. врачи внимательные, все подробно объясняют, лечение проходит безболезненно и в комфортной обстановке. Очень довольна результатом, теперь буду обращаться только сюда. 💕
Карина, здравствуйте! Спасибо, что выбираете нас 🙏👌
MZ
Miko Zhambul
Долго искал хорошую стоматологию и наконец нашел. Здесь отличные специалисты, внимательное отношение и приемлемые цены
Здравствуйте! Благодарим вас за теплые слова! Всегда рады вам 🌸
AD
Aidaa Duiseken
Отличная стоматология.Врачи внимательные,лечение прошло быстро и без боли
Добрый вечер, Aidaa, спасибо вам большое, что оценили! 🙏🏼
ER
Elkeeva Raihan
Хочу выразить огромную благодарность клинике за профессионализм и внимательное отношение! Атмосфера здесь очень уютная, администраторы всегда встречают с улыбкой, а врачи подробно объясняют каждый этап лечения и дают полезные рекомендации по уходу за зубами. Особенно понравилось, что все процедуры проходят максимально комфортно и без боли. Используют современное оборудование и качественные материалы, чувствуется забота о пациенте на каждом шагу. После лечения я наконец-то перестала бояться стоматологов и теперь прихожу только с хорошим настроением. Огромное спасибо всей команде клиники! 🦷✨
20 октября 2025, официальный ответ
Добрый вечер. Огромное спасибо за отзыв и оценку 🙏 Очень приятно.
Alina Sagynova
Асем Дентал клиникасына Рахмет. Кеше сагат 23:30 бардым чисткага, Нуржау есимди стоматолог тисимди керемет тазалап берди, осындай керемет натиже болатынын кутпедим. Канша жерге бардым чисткага, ондай натиже болмады. Полировка чистка тастарды алып тастады, процедура барысында жагдайымды сурап отырды, улкен Рахмет. Алдагы уакытта сизге тисимди емдетемин. Озинин жумысына улкен жауапкершиликпен карайды екен.
BS
Bagdaulet Shakenov
Отлично👍, доволен работой
RA
Rasul Amankos
Клиника өте жақсы дәрігерлері өте білікті👍👍
👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Актоты Белгибаева