Yummy Maki
Служба доставки еды
Nurbol Toleshov
Совсем не понравилось
Заказды айткан уакытында дайындап бермейдi. Адамды 1 жарым сағат күттіріп қойды айтқан уақытында барсам чикен жаңа келіп еді дем отырзаказ беруге кеңес бермеймін уақыттарың аз болса
ЖБ
Жадыра Бекешова
Совсем не понравилось
Ужас сагат 18.57 заказ кабылданды деп жазды! 15 мынга заказ бердим. 22.33 те келди заказ ито айкайлап курьерге озим телефон согып алдырттым заказды. ужас 4 саг куттим. Кутип отырсам сеть ишинде келетин фри жок🤦🏼♀️. уялмай 500 тг аударып тур. Ужасный сервис. Даже тольком телефонмен сойлесе алмайды по телефону. Администратор тел номерин жибериниз деп едим ол да жок🤦🏼♀️ Заказ бермениз вообще жоламаныз!!!!! ужасный сервис🤦🏼♀️
Айкөркем Аяпберген
Совсем не понравилось
Ужасный обсужливание мы жлем уде 4 часа сказали можете побыстрее они уже не отвечают не заказываете не советую говорять что чикен не готовы и вообще суши крем маловатто пиццы сыр не очень чикены сухий
ВТ
Венера Токсанбаева
Совсем не понравилось
Чикен деуге келмейды итке суйек лактыргандай ужас 😱 суши дамы жоқ типти кутип кутип балдар аш болгасын пиццаны жеп алды 🥴 шынымен ожидание и реальность
KZ
Kamila Zhumataeva
Совсем не понравилось
В первый раз у них заказывала. Так хотелось роллов. Ожидание-реальность! Роллы совсем тонкие, внутри начинки рыбы очень мало, рис переваренный. Фри безвкусное. Хотели вкусно поужинать, в итоге голодные злые! Деньги на ветер😒 лучше заказывать в проверенных местах
Ннн А
Совсем не понравилось
бара бара балығы жұқарып барады, күріштері шашылып кала береді
Zhaks Gis
Совсем не понравилось
Шамалы, доставка уакытылы келмит постоянно
аа
аека адилжановасс
Жестко экономят , сушилери куртакандай , дамы жок . Ожидание /реальность
В восторге
Оте дамды сушилары заказ берыныздер
ГЕ
Гулзира Ерсайынова
Совсем не понравилось
вообще тамақ заказ беретін жер емес!!!! 2 сағат заказ куттім! и еще заказды полный дайындап бермндң🙅♀️екінші рет заказ беретін жер емес екен! операторлары да адаммен сөйлесе алмацды!!!!
G B
Совсем не понравилось
Отеее ап ащщщыыыы.Жериктигим устап заказ берген едим.Ащщщы оте.Енди заказ бермеспиз.Острый емес прям солёный.Пиццалары жаксы.Сущи да чикен де ащщщыыы
Б
Балжан
В восторге
Спасибо, все очень вкусно, все приготовлено красиво и аккуратно. Доставка вовремя, я ваша постоянная клиентка. Всем советую попробовать все блюда Yummy Maki, вы останетесь довольны!.
Акош Какош
Совсем не понравилось
Не советую дамы нашар ішіне дым салмайды.9к үшты да кетті алмаңыздар. ещё 2 сағат кутіп отырамыз иманнын тілеп ал істеп отқандары мынау,болмайдыгой бул.
АХ
Алтынай Хыдырбаева
В восторге
Уакытында келди. Оте дамди керемет, маган унады.
Джуси Пуси
В восторге
Даже слов нету очень вкусно получилось и вовремя принесли сушистом респект !!!
KK
Kamila Kushpenova
Совсем не понравилось
Ужасный сервис, и очень долго сказали что приедет через 1,5 часов ждем уже 3,5 часов не понравилось👎🏻👎🏻👎🏻
NB
Nauka Bratan
Совсем не понравилось
Сервис очень плохой, сказали что будет готово через 2часа в итоге ждём 3 часа все еще нет , не заказывайте , пожалеете
Ekibaeva Saya
Совсем не понравилось
Ужасная сервиз. 2сағатта әкелем деді 3сағаттан асып барады әлі келген жоқ, мүлде не советую. Доставкасы мүлде жаман.
ДД
Диляра Диляра
Совсем не понравилось
Ужасный сервис. Сказали, что заказ будет через 1,5 часа, в итоге началось враньё и игнор. Через полтора часа написали «извините, чикены ещё готовятся». Потом сказали, что курьер сам вам позвонит, позже скинули номер, а у курьера телефон выключен. Мы спрашивали, связались ли они с курьером - ответа не было. В итоге ждали заказ 3 часа, нас долго просто игнорировали. Самое показательное - когда написали, чтобы отменили заказ, сразу же ответили: «Ок». То есть отвечать они умеют, просто когда им удобно. Ноль ответственности и ноль уважения к клиентам. Больше здесь заказывать не будем.
ЖД
Жулдыз Джумагазиева
В восторге
Доставка жылдам бари дамди рахмет
Талгат Табанбаев
Өте дәмді👍👍👏
АЖ
Ар Жучка
Совсем не понравилось
Почти полностью без начинки(один только рис) маленькие и холодные суши и цена от инстаграмма и ватсапа которые пишут сколько в итоге получилось не соответствует 😭😭😭
Ⲋⲧⲁʀ 💫
В восторге
Өте дәмді болды и вам тоже советую
УГ
Улпан Гумарова
Совсем не понравилось
Суши-леріңіз шамалы екен. Ұнаған жоқ. Тура суреттегідей келема десек, тұрған күріш! Начинкасы өте аз. Бәрін санап дұрыстап жібердік дейді. Бізге саны емес сапасы маңызды. Темболее отбасымызбен жеуге алып едік. Вообще көңілімізден шықпады. Енді заказ бермеспін.👎🏻👎🏻👎🏻
Amaliya Abbasova
Совсем не понравилось
Да дешево,но не вкусно…если Вы не хотите испортить себе настроение лучше не заказывать,мне кажется пишут хорошо их люди по другому не объяснить
Jamila✌🏻 Xalilqyzy
В восторге
Суши мен пиццалары өте дәмді ещё тойымды екен👍🏻👍🏻😋😋
KK
Kudaiberdi Kuzhaev
Совсем не понравилось
инстаграмнан карап алданбандар миндет булардыкы сушилары нашар пиццасы да чек 15к тг шыкты
Sezimkaa 77
Совсем не понравилось
не советую кешиктирип акелед 2жарым сагат күттік тагЫ 1сагат кутиниз деп игнор жасап ундемей ужас👎
DI
Darhan Ibraimov
Совсем не понравилось
Жаман вобще жаман 2пица берудің орнына бір пица берген сушилары жаман жаман унамады жабылуын талап етемін ешқашан заказ бермеңіздер тіпті жаман енді ол жерден заказ бпрмеспін
Zhansaya Nuralkhanovva
Очень вкусно!! спасибо вам !❤️🤗
ГО
Гузель Оразымбетова
В восторге
Yummy Maki суши керемет дәмді свежий😋 Қыздарым дым қалдырмай жеп алды🥰 Сет SUB ZERO алып едім тойымды 👍 рахмет қолыңыз дерт көрмесін❤🌹
Asyok🤍
Совсем не понравилось
Мы пришли и ждали больше часа, никого не было и не открыт, могли бы поставить хоть какую-то табличку что кафе закрыт уже как 2 дня!
ainara .
В восторге
всегдааа свееежыыйй, аккуратно жасалганн 😍😍😍 дамии прям куштиии, келесиде обязательно осы жерден заказ беремиз🥰
Мейрамгул Атабай
Совсем не понравилось
Обслуживание и доставка ужасная! Мало того что платим за доставку, но и Сушилер ар жака шашылып келди. Одан болек до квартиры/кабинета акелмейди. Курьер забыл отдать вторую пиццу. И попросил еще раз спуститься вниз с 3этажа. Хотя ошибка его.
Раушан Суйеуова
В восторге
Дами керемет багасыда кол жетимди бизге катты унады
Арайлым К
Совсем не понравилось
Беспридел 🤦🏽♀️суши ужс болып келді. Нормально жасаңдар болмаса жабыла салыңшиш ужс!
swd han
В восторге
Заказывали сет "Япоша" и остались в полном восторге! Данный сет идеально подходит для компании. Суши свежие и аккуратные, с насыщенным вкусом. Пиццы порадовали сочной начинкой и тонким тестом. Оформление и доставка — на высшем уровне, всё привезли красиво, чисто и вовремя ❤️❤️
Думан Наубет
Совсем не понравилось
9 да берген заказ сағат 14:00де келді вобще нашар сервис жауапкершілік жоқ майонезіде де онша емес сушидің
Молдир Кулекешова
В восторге
Мен Актау бойынша тек сіздерден ғана заказ беремін осы 1 жылдай болып калды.. бағалары өте тиімді халыкка ұсынған сеттеріңіздің …және өте дәмді чикені де пицца ,суши бәрі жоғары деңгейде дайындайды..қызмет көрсетулері де өте жаксы қызметкерлердің уақытында жауап беріп,уақытында жеткізеді🌹💐
Аружан Джаралхонова
Совсем не понравилось
Дәмі өте күшті😍🔥 заказ дал уакытында келді кушты🔥
Арепбай Арепбай
В восторге
Dami ote jaksi.Dal uaktinda keldi
ab
asylbekuly b.
суши пицалары нашар
R .
Алман 1сағат 15минут деп 2 жарым сағатта алып келді
Аяужан Булычова
В восторге
Өте дәмді болды. Ыстық күйінде әкеліп берді дәл уақытында көп рақмет! Сапалы және өте дәмді болды🙌🏻
НН
Нурбакыт Нарекеш
Жаман тапсырыс 4 сага тан кейын келеды бермендер
zhasmin kuanyshova
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
ЛБ
Лаура Б
В восторге
Сушилар өте дәмді болды, балалар жемейтін суши ұнатып жеп алды. Крылышки қатты ащы емес, дәмі👍Қарағандыда болғанда да сіздердің франшизаларыңыздан алғанбыз👍Ақтауға көшіп келіп ылғи сіздерден аламыз. Тапсырысты тез қабылдап, уақытында жеткізесіңіздер👍
Korrkema )
В восторге
Ақтаудағы самый лучший ответсвенный фаст фуд👏🏻👏🏻👏🏻 ыстық әрі тез жеткізілді персоналдарға рахмееет үлкенн вежливо 🥰🥰 советую всем 5/6рет заказ бердім бәрінде сапасы да дәмі де күшті болып келді😍😍
OE
Osken Eskazi
Совсем не понравилось
Өте нашар бұлай жұмыс жасап кернк емес. Ауыз ашарға заказ жасадым 2 сағат әшин кешікті.Сервис жоқ,уақытында емес, қонақ шақырып заказға сеніп қалмаңыздар. Амал жоқ жеп отырмын лақтырып жібергім кеп отыр заказды
ЛБ
Лаура Болатова
Совсем не понравилось
Жауапкершілігі жоқ. 2-2 жарым сағатта келеді деген заказ,сол уақытта жазсақ ответ бермей,соқсақ алмай қалды. Ауыз ашатын кезде дым жей алмай қалдық. Не советую. Басқа суши дүкенге заказ бердік.