Yummy Maki
3.3
Казбек Жиенбаев
Нашар
Камила Кушпенова
Ужасный сервис, и очень долго сказали что приедет через 1,5 часов ждем уже 3,5 часов не понравилось👎🏻👎🏻👎🏻
Айкөркем Аяпберген
Ужасный обсужливание мы жлем уде 4 часа сказали можете побыстрее они уже не отвечают не заказываете не советую говорять что чикен не готовы и вообще суши крем маловатто пиццы сыр не очень чикены сухий
NB
Nauka Bratan
Сервис очень плохой, сказали что будет готово через 2часа в итоге ждём 3 часа все еще нет , не заказывайте , пожалеете
Сая
Ужасная сервиз. 2сағатта әкелем деді 3сағаттан асып барады әлі келген жоқ, мүлде не советую. Доставкасы мүлде жаман.
НН
Нурбакыт Нарекеш
Жаман тапсырыс 4 сага тан кейын келеды бермендер
Sezimkaa 77
не советую кешиктирип акелед 2жарым сагат күттік тагЫ 1сагат кутиниз деп игнор жасап ундемей ужас👎
ГТ
Гулдана Токсанбаева
Чикен деуге келмейды итке суйек лактыргандай ужас 😱 суши дамы жоқ типти кутип кутип балдар аш болгасын пиццаны жеп алды 🥴 шынымен ожидание и реальность
zhasmin kuanyshova
👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻👎🏻
ДД
Диляра Диляра
Ужасный сервис. Сказали, что заказ будет через 1,5 часа, в итоге началось враньё и игнор. Через полтора часа написали «извините, чикены ещё готовятся». Потом сказали, что курьер сам вам позвонит, позже скинули номер, а у курьера телефон выключен. Мы спрашивали, связались ли они с курьером - ответа не было. В итоге ждали заказ 3 часа, нас долго просто игнорировали. Самое показательное - когда написали, чтобы отменили заказ, сразу же ответили: «Ок». То есть отвечать они умеют, просто когда им удобно. Ноль ответственности и ноль уважения к клиентам. Больше здесь заказывать не будем.
Ннн А
бара бара балығы жұқарып барады, күріштері шашылып кала береді
KZ
Kamila Zhumataeva
В первый раз у них заказывала. Так хотелось роллов. Ожидание-реальность! Роллы совсем тонкие, внутри начинки рыбы очень мало, рис переваренный. Фри безвкусное. Хотели вкусно поужинать, в итоге голодные злые! Деньги на ветер😒 лучше заказывать в проверенных местах
Nurbol Toleshov
Заказды айткан уакытында дайындап бермейдi. Адамды 1 жарым сағат күттіріп қойды айтқан уақытында барсам чикен жаңа келіп еді дем отырзаказ беруге кеңес бермеймін уақыттарың аз болса
АЖ
Ар Жучка
Почти полностью без начинки(один только рис) маленькие и холодные суши и цена от инстаграмма и ватсапа которые пишут сколько в итоге получилось не соответствует 😭😭😭
Erbol Sayasat
Өте керемет заказ беріңіздер қорықпай😍👍🏻
аа
аека адилжановасс
Жестко экономят , сушилери куртакандай , дамы жок . Ожидание /реальность
Amaliya Abbasova
Да дешево,но не вкусно…если Вы не хотите испортить себе настроение лучше не заказывать,мне кажется пишут хорошо их люди по другому не объяснить
UU
User Userov
Жақсы екен
Марат
Оте дамды сушилары заказ берыныздер
DI
Darhan Ibraimov
Жаман вобще жаман 2пица берудің орнына бір пица берген сушилары жаман жаман унамады жабылуын талап етемін ешқашан заказ бермеңіздер тіпті жаман енді ол жерден заказ бпрмеспін
asyoka🫶🏻
Мы пришли и ждали больше часа, никого не было и не открыт, могли бы поставить хоть какую-то табличку что кафе закрыт уже как 2 дня!
s🤍
sezim 🤍
оте дамди унады
R .
Алман 1сағат 15минут деп 2 жарым сағатта алып келді
A
2 сагат куттык заказды
Aziyeva Ainara
всегдааа свееежыыйй, аккуратно жасалганн 😍😍😍 дамии прям куштиии, келесиде обязательно осы жерден заказ беремиз🥰
Мейрамгул Атабай
Обслуживание и доставка ужасная! Мало того что платим за доставку, но и Сушилер ар жака шашылып келди. Одан болек до квартиры/кабинета акелмейди. Курьер забыл отдать вторую пиццу. И попросил еще раз спуститься вниз с 3этажа. Хотя ошибка его.
АХ
Алтынай Хыдырбаева
Уакытында келди. Оте дамди керемет, маган унады.
Аяужан Булычова
Өте дәмді болды. Ыстық күйінде әкеліп берді дәл уақытында көп рақмет! Сапалы және өте дәмді болды🙌🏻
G B
Отеее ап ащщщыыыы.Жериктигим устап заказ берген едим.Ащщщы оте.Енди заказ бермеспиз.Острый емес прям солёный.Пиццалары жаксы.Сущи да чикен де ащщщыыы
Б
Балжан
Спасибо, все очень вкусно, все приготовлено красиво и аккуратно. Доставка вовремя, я ваша постоянная клиентка. Всем советую попробовать все блюда Yummy Maki, вы останетесь довольны!.
Ⲋⲧⲁʀ 💫
Өте дәмді болды и вам тоже советую
BL
Black Label
Хуже суши не ел в своей жизни. Не заказывайте здесь если не хотите получить отравление
swd han
Заказывали сет "Япоша" и остались в полном восторге! Данный сет идеально подходит для компании. Суши свежие и аккуратные, с насыщенным вкусом. Пиццы порадовали сочной начинкой и тонким тестом. Оформление и доставка — на высшем уровне, всё привезли красиво, чисто и вовремя ❤️❤️
Акош Какош
Не советую дамы нашар ішіне дым салмайды.9к үшты да кетті алмаңыздар. ещё 2 сағат кутіп отырамыз иманнын тілеп ал істеп отқандары мынау,болмайдыгой бул.
Салтанат
Өте дамди, тойымды болды. Порцияларыда мол болды. Доставкасыда тез келди! Табыстарын мол болсын!
Думан Наубет
9 да берген заказ сағат 14:00де келді вобще нашар сервис жауапкершілік жоқ майонезіде де онша емес сушидің
alik 👐🏼
4 сагат болд заказ бергенмзге әлі келген жок жауапкершілік жок заказ берип керек емес, жазсан окымайт ответ жок!
Н.
Нурс .
Жаман,ұзақ доставка, отв бермейді во время
мадина .
жауапкершілік жоқ
Молдир Кулекешова
Мен Актау бойынша тек сіздерден ғана заказ беремін осы 1 жылдай болып калды.. бағалары өте тиімді халыкка ұсынған сеттеріңіздің …және өте дәмді чикені де пицца ,суши бәрі жоғары деңгейде дайындайды..қызмет көрсетулері де өте жаксы қызметкерлердің уақытында жауап беріп,уақытында жеткізеді🌹💐
Айжан
Өте дәмді әрі уақытында келед жеткізуге тырысад күнде заказ береміз бәрі аккуратно келеді 🥰
НН
Нұрберген Нұрбақыт
Кайф бомба пушка суши топ бой ұзын бала краш
Ляззат Рустемова
Очень вкусно и всегда вовремя 👍🏼 большие комбо, разнообразные виды.
IB
Islam Bekzhanov
Очень вкусно спасибо большое
ЛБ
Лаура Б
Сушилар өте дәмді болды, балалар жемейтін суши ұнатып жеп алды. Крылышки қатты ащы емес, дәмі👍Қарағандыда болғанда да сіздердің франшизаларыңыздан алғанбыз👍Ақтауға көшіп келіп ылғи сіздерден аламыз. Тапсырысты тез қабылдап, уақытында жеткізесіңіздер👍
УГ
Улпан Гумарова
Суши-леріңіз шамалы екен. Ұнаған жоқ. Тура суреттегідей келема десек, тұрған күріш! Начинкасы өте аз. Бәрін санап дұрыстап жібердік дейді. Бізге саны емес сапасы маңызды. Темболее отбасымызбен жеуге алып едік. Вообще көңілімізден шықпады. Енді заказ бермеспін.👎🏻👎🏻👎🏻
SN
Shinaray Nabieva
Өте ұнады доставкамен аэрподс сеть алдырдық, ыстықтай уақытылы жеткізді. Рахмет
Korrkema )
Ақтаудағы самый лучший ответсвенный фаст фуд👏🏻👏🏻👏🏻 ыстық әрі тез жеткізілді персоналдарға рахмееет үлкенн вежливо 🥰🥰 советую всем 5/6рет заказ бердім бәрінде сапасы да дәмі де күшті болып келді😍😍
Бекзат Қалдыбаев
Прям дамды 🤩
Silver J
Даже слов нету очень вкусно получилось и вовремя принесли сушистом респект !!!