Saad Aktau
Madina Zhasulanovna
Обслуживание ужасное
da
dzhvnaa aaa
Ауызашарға барып едік, тамақтар суып қалған, жылытып әкелгендей, дұрыс жей алмадық.
Nurgul Sultanova
Ауыз ашарға келдік, бірақ ифтар тамақтары суып қалыпты, шай да салқындап кетіпті.
ТК
Т К
Очень понравилось заведение, здесь всегда полная посадка, но нам повезло, еда была очень вкусной
Salyh Aday
Өте дәмді, адал, жақсы жер
FE
Fahriye Evchen
трубку не берет 😠
НН
Нургул Нургул
Просто ужас, обслуживание ноль, Бронь коя алмайды ватсаптан таннан бери жазудамыз , еще телефон алмайды .
ГА
Гулжан Аманжолова
Тамақтары өте дәмді, таза, қызмет көрсетулері жоғарғы деңгейде, өкінбейсіздер!
Tolegenqyzy 🫰🏻
Енн кушти кафешка акктаудағы,всем советую,тамактарыы татти👍🏻😮💨
Динара Утебаева
Пришли с девочками отметить др набрали счет на 30-40 тысяч сказали собой бенто торт нельзя 🤦🏻♀️ администратор грубый как будто к нему домой пришли!!!! В инстаграмме в меню не было написано что с собой нельзя приходить С МАЛЕНЬКИМ ТОРТОМ🤦🏻♀️ спасибо админу очень грубо разговаривал! Выше стоячие люди обратите внимание! В следующий раз не придем спасибо! Было вкусно но персонал ужасный!
ЖА
Жанымай Аженова
Ужас келген адамды менсінбей бос орынға отырғызбай не деген масқара резерв деп жазып қойған броньба десем жок адам келіп қалуы мүмкін дит 🥹келіп тұрған адамды менсінбейді бұл тәртіпке қарайтын адам барма
Сагындык Шугай
Тамақтары дәмді керемет.
Myrzabekovv 077
Хорошее заведение,очень вкусные блюда
Жанар Еркин
Кыздары адамды адам курлы көрмейді
Alpamys Assanov
Қызмет көрсету сапасы керемет. Тағамдары өте дәмді👍🏽👍🏽👍🏽
Maulenn 10
Отличное обслуживание!
AI
Aidana Ishanbek
Тамақтары жақсы, тапсырысымыз тез әзірленді. Мейрамхананың іші таза, жаңа. Мен даяшылардың жұмысына өте ризамын! Өздері сыпайы, тәрбиелі, қасымда құрбым стаканын шағып алып еді, бізге еш кедергі келдірмей жинап алды. Тіпті қолын кесіп алғанына қолына жапсырма берді! Даяшымыздың аты Ахмедияр. Алайда орынды алдын ала алып қоймасаңыз болмай қалуы мүмкін.
Тамақтары дәмді жылдам әкеледі
KS
Korkem Suleimenkyzy
Ахмедияр офицант самый лучший🤝🤝
SK
Samal Kudasheva
Ахмедияр өтее күшті официант, самообслуживания на высшем уровне 👍😍
ZZ
ZHADYRA Zhaksylykkyzy
Ахмедияр оте керемет официант👍🏻 Обслуживание на высшем уровне✨
Sagynai Tumanbaeva
Ахмедияр күшті официант! топ топ падам падам🔥
Ерасыл Сагидулла
очень вкусно
Nazgul Meke
Еда вкусная, интерьер интересный, красивый, народов много, минус игровой в подводе
Маусым Курбанова
күшті
ТТ
Туркменский Текстил
👍🏼
NZ
Nesibeli Zhalgasova
Ел мақтағасын барғымыз келеді. Әрдайым орын болмайды. Алдын-ала броньдайын десек, ондай жоқ екен. Кез-келген тамақтанатын заведениелерде столик забронировать етуге болады. Сол жағын қарастырсаңыздар екен!
Gulnur Amangeldi
спагетти болоньезасы қатты ұнайды, әрдайым сол жақтан алам🥹🤍
Aidana Alijankyzy💟
тамактары дәмді, тазалыққа катты мән береді екен, тап таза👍көнілімізден шықты🫶🏻 ішіде адемі, персонал жаксы.бір минус бронь жоқ и орын көп күтесін.тагы точкасын ашыныз😍
Просто ужас қабылдап тұрған қыз дөрекі орын жоқ деп кіре беріс жерге отырғызып койды Ол 6 адамдық орын деп сойтіп 6 адамдық орынға 3 адамды отырғызып жур Очен грубая баклажан салатка заказ беріп едік былшырап жатыр баклажандары хрустаящ емес тек бетіне оформл сықитып жасап әкелген потом керек емес десекте кетіп бара жатырғанда салатты әкеліп тур🤦♀️
Zhansulu Serik
Еда была очень вкусной, нам всё понравилось. Девушка, которая встретила нас у входа, если не ошибаюсь, её зовут Жансая, очень тепло нас приняла. Она посадила нас за большой столик, места были очень удобные. Нас встретили с отличным настроением и так же с хорошим настроением проводили. Если бы таких сотрудников было больше, в такие чайханы хотелось бы приходить снова и снова. В следующий раз обязательно придём🥰😋😋😋😋
Nurtilek Сайлау
Домбырамен кіргізбеді
ZT
Zhanargul Turetay
Вечно кашан соксанда, барсанда орын жок айтеуыр, персонал грубый!
Гулбану Амирбекова
Өте керемет кафе🫶🏻👍🏻тамақтары дәмді, салаттары да порциясы күшті👍🏻
raya j
Еда вкусная,местоположение доступное и атмосфера/интерьер заведения довольно милые,подходят для семейных ужинов но порции маловаты (лично для меня🙂↔️),а так претензий нет
AYDANA 🫧
еда готовится быстро и очень вкусная.🫰🏻
Ержан Кабулов
Хорошее местечко, еда вкусная
тип типов
Тогжан 👍🏻👍🏻 Бешбармак кушты,стоит отлично покушали👍🏻👍🏻🙏
Ais Ais
Очень вкусный стейк.Хорошая атмосфера, вежлывый персонал.
nursultan khudaybergenov
Тамақтары кушті офицантары обслуживание 👍 Тимур красавчик обслуживание 👍👍
Nurniyet Yeshmanov
Стейк Тибон,Рибай екеуіде нашар, еттері нашар. Былшырап , турағауға келмейді. Еттерір дұрыстасыныздар…
BK
Binura Khassan
Сегодня отмечали 1 годик нашей дочери в этом ресторане — всё прошло просто замечательно! Уютная атмосфера, вкусная еда, чисто и комфортно. Персонал очень внимательный. Отдельная БЛАГОДАРНОСТЬ персоналу Тогжан — вежливая, доброжелательная, всегда рядом и с улыбкой. Обслуживание на высшем уровне 👏❤️ Спасибо за прекрасный праздник и тёплые эмоции. Обязательно придём ещё и будем рекомендовать! 🤍
VY
Vivo Y20
Очень вкусно и спокойная обстановка
AB
Assel Baiti
Рақмет, өте дәмді! Жансая ханымға ерекше алғыс білдіремін!
Мақтағанға келіп едім, адам көп екен. Босаған диван орынға ішіндегі қыз ол банкетный орын деп отырғызбады. Сол орынға отырған адамдар банкетный тамақта заказ бермеді, Админ қыз өтірік айтудан ұялмайды екен( Жақсы деп кішкентай жерге отырдық, сосын босаған орынға столға ауыссақ болама десем, болмайды деп( Официанттар пен тамақтары жақсы оған сөзім жоқ. Халық qr, kaspi qr әкелген жоқ тек Каспий переводпен қабылдап алды
АО
Асем Оймаганбетова
Официант АХМЕДИЯРға алғысымыз шексіз обслуживаниесы күшті екен ұнады
Акерке Карагулова
Обслуживание өте төмен.0/10 👎Қаншама рет VIP залға бронь койдым акшасын төлеп, потом ой кешіріңіз ол уақыт бос емес деп тұрады.
🌅
Самый любимый ресторанчик, лучший из всех лучших. Еда просто бомба
Akmarjan Osfanova
Осы жердің тамақтары ұнайды😍, оформление кушты кылып жасайды обслуживание топ
Жаннур Амандосовна
обслуживание 👍🫶🏻