Meze
4.2
4.2
AG
Askhat Gabdulov
Донер супер! Настоящее мясо.
НН
Нурсултан Ныгымет
👍👍👍
Galym Saparberdi
Кофе просто кайф, в холодную погоду тем более))
inkar bekbatyrova
Донерлер кейде жаксы кейде нашар бырак постоянно соустарын жыбермей отынып сураймыз ок деп алып жок быр есе умытып кеттык дейды жок дейды бар ок деп турып салмайды отыныш умытпанызшы десекте🤦🏻♀️кейде болып кетсе быр жон постоянно кышкене болсын жауапкершылыкпен карасын ышы и так кургак соус жок 🤦🏻♀️
TE
Tuletaev Erbakyt
донер с кайфом, четко прям🔥
Алихан Сегизбаев
Донеры жақсы Құрғақ қолдан жасалған қамыр маған ұнады әйеліме де
Сауле Сарыбалаева
эланура /
вкусноо
DK
Danagul Kalniyazova
Очень давно хотела пробовать Донер и экмек именно у Meze из-за частой рекламы на таргете. Не знаю как остальным, но нам с келинкой, которая как раз из-за беременности привередлива к еде, донерки были нереально вкусными.🤤✨ Единственное, что озадачило то, что они сказали из салата будет только салат из помидоров и огурцов, но вместо них был обычный корейский салат. Но всё равно всё очень понравилось. Порция на одного за 990 тенге довольно большая, так что очень рекомендую и акция у них рабочая оказалась. Всё классно.👍🏽
Алмас Дуйсенгалиев
Ен нашар донер, заказ бермениз, порциялары оте аз, реклама отирик, тоймадык, еще карсыласып, ешкандай уважение жок адамга
Таншолпан Исабаева
майы ужассный жеу мункин емес
Amyrkhan Muratovych
Нурлан черт поганый
Ужасно заказ бергениме 2 сағат өтті тел алмайд! 1 сағатта барад дейд өтирик айтад әлі келген жок заказ бермен
Seitov Kuanysh
Зоррррр
soulfuture999 .
Тантуни нееее Мезе даааа
QA
Qwertyasd Asdqwerty
Обслуживания оте нашар заказ бердык доставка депп 2 сагат куттык и оны дайндамаган поражняк фаст фуд кароче
YS
Amanzhol Suyundykov
Отличные донер и шаурма👍
DM
D M
обслуживание нашар сыпайы сөйлесе алмайды
Naz sagatova
клиентке немқұрайлы қарайды. арнайы жуасыз помидорсыз деп алдын ала ескерттім доставка кеткеннен кейін маған жазып,ештеңе істей алмаймыз,ауыстырып бере алмаймыз тек ақшаңызды қайтарамыз дейді.коу-ценрт чатты кетіріп тастап,хабарлассам телефонды алмайды.жауапгершілік мүлде жоқ.
Beka Arrow
Aigerim Akimbay
Norm 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻,
ЕЖ
Ерген Жанаберген
Потеряли чек с моим заказом, заказ не был выполнен.
L❤
Love ❤️
Етпен донер заказ берип едік, тауыкпен салып жіберіпті. Бірақ еттің донерінің ақшасын төледік. 👎
Andrew Andrew
Взял каркадэ и сиыр Донер с сыром. Пушка! С Астаны как в гостях. Рахмет жигиттер! Держите марку.
Алина Алтай
Супер донер 👍🏻
NT
Nursultan Tokayev
Донер керемет! 🤤
BK
Bauyrzhan Kumekbaev
Өте керемет.1 рет алдым.Ерекше екен донер.Алдағы уақыттада көреміз қалай боларын,өзгеріп кетпесе болды
Абылай Төлеген
оте керемет👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿👍🏿
ie
islam erz
клинусь Аллахом это самый лучшый донерый здесь
ЕН
Ерболат Нургазиев
Қалай заказ береміз. Тел номер керек. Алдында алып кетіп едім өте дәмді. Үйдегілердің бәріне қатты ұнады. Осы жерден алыңыздар жақсы пісіреді.
Азамат Жалгас
Жанаөзенде ен дамди жер жоқ шығар донер сочный мошный 100% өз ақшасына тұрад👍👍👍