SD Dental Clinic
Частная стоматология
Стоматология для взрослых и детей, лечение, имплантация, удаление
Записаться на приём
Бм
Бар ма Жок па
Гульзиба Рахатовнаға рахмет , чисткамды ауырсынусыз жоғары денгейде жасап берди👍👍👍
Сандугаш Сактаганова
Асылжан дәрігерге көп рахмет. Қолы жеңіл екен дым ауыртпады. Алла разы болсын. Клиникада ұнады. Тап таза , жарық, қыздарыда күшті🩷сервис топ топ
AZ
Amangeldi Zhalgas
Жақсы , күшті емдейді , келіңдер өздеріңнің тістеріңді емдеңдер , таза болып жүріңдер, тіс тазалығы өзіңе теңсіз сенімділік беретіндігін ұмытпайық!!
Айдана Адилбаева
Асылжан врачқа рахмеет! Тісімді ауыртпай күштііі қылып емдеп бергеніне! Қолы жеңіл! 👍👍👍
СГ
Саида Газимова
Доктор Гүлмирада тісімді емдеттім. Ауырсынусыз , өте жақсы емдейді. Кеңес беремін👍👍🔥🔥
НЕ
Нигора Ещанова
Гулмира дәрәгер барлық ұжым өте мықты адамға деген қарым қатынастары тісімді емдегені де ұнады.Рахмет барлықтарыңа
Асель Кусаинова
Оте жаксы стоматолог. Тисимди жаксы кылып емдеп берди . Рахмет коп . Жумыстарынызга саттилик . Жогаргы денгейде жумыс жасайды . Алгысым шексиз мыкты мамандап .
РК
Раушан Ксенбаева
SD Dental Clinic-ке бүгін барып келдім, бұрын стоматологиядан қатты қорқатын едім, бірақ мұндағы жылы қарым-қатынас пен мұқият жұмыстан қорқынышым басылғандай болды. Өз ісінің шеберлері, өте жайлы атмосфера. Енді тіс емдеуге сенімді баратын болдым. Рақмет! ❤️ Әсіресе Гулзиба Рахатовнамен, доктор Гулмираға алғысым шексіз 🤍😍
RY
Roza Yergalieva
Обслуживание оте керемет! Сейтжанов Асылжан мырзага рахмет! Администратор кызгада алгысым шексиз диагнозымды уточнят етип тусиндиргенине 🥰🥰🥰 Тис емдегеннен кейын булай жагдайымды сурап жазган алгаш стоматология😇
DT
Di Tashpenova
Классное обслуживание. Ребенок у без стресса пролечили 2 молочных зуба. Цена конечно космос за молочный зуб . 63 тыс 🥹 В целом все понравилось
ZZ
Zhanar Zharylgassova
Все понравилось 😍😍😍безболезненно удалили нерв, сделали чистку👌угостили чаем)всем рекомендую
Айгерим Канатова
Өте жақсы👍🏻👍🏻👍🏻алғыс алып өсе берің!🎉
23 Felice
Всем привет! С порога вежливое гостеприимное расположение к пациентам. Есть детская отгороженная комната. Все блестит чистотой. Ресепшионисты прекрасные работники. Пока была только на двух консультациях без лечения. Все только начинаю. Врачи очень вежливые располагающие.
Жанар Танатарова
Тіс дәрігері Аманбаева Айгерімге алғысымды айтамын. Қызымды тісі ауырғасын апардым. Өте жақсы дәрігер, барғаннан түгел толықтай түсіндірді. Қызым қорқып тұрғандықтан қасындағы көмекшісі мультфилімін қосып, қызымның көңілін аулады. Азу тісін еш ауыртпай 2 күнде емдеп берді. Бұрын тіске баруға қорқатын қызым, тіске енді қашан барамыз деп қоймайды 😄. Айгерімге көп рахмет, өз ісінің маманы.
GK
Gulzira Kenzhalieva
Балам мультигін көріп жатып қиын тісінің өзін жеңіл емдетіп алды . Мамандар өз ісінің шебері екен 👍🏻❤️ Айналамның бәріне дәл осы жерді кеңес беремін 💪🏻🎯
Нұрсұлтан Сәуірбаев
Адам жүзіне шынайы күлкі сыйлайтын мықты мамандар Алла разы болсын🫂✊
Мейрлан Майлыбаев
Әдемі😍😍
ТК
Тилектес Киикбаева
Гульмира Курмангалиева дәрігердің қолы өте жеңіл! Қиын тістердің бәрін емдеттім😍 Ауырмайды✅ Кіргеннен бастап ішкі атмосферасы, қарсы алып күтіп алуы өте жақсы. Рахмет көп❤️ Клиент көп болсын
Asem Nazarbayeva
Сейтжанов Асылжанға көп рақметтт күштіі жасайды екен👍🏻Клиника вообще супер❤️
Мурат Каржаубаев
1 тіс емдеу әкесінің құнын сұрайды екен қатты қымбат
BS
Bibatpa Salikbaeva
Классная стоматология! Лечу зубы своих детей только у Доктора Айгерим, почти 3 года подряд!👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
Nurzhan Amankos !
Әдемі😍
РН
Райхан Нурмуханова
Удобный
НУ
Наталья Удалова
Прекрасная стоматология, привела ребенка на лечение зуба, он ни к кому не шел боялся, Айгерим прекрасный детский стоматолог нашли общий язык с ребенком сделали все очень хорошо, ребенок доволен, теперь только сюда! Всем советую!
Baktygul Kauym
Осы жерге унеми келип тис емдетемиз отбасымызбен. Мамандары биликти, оте жаксы кызмет корсетеди. Тистери емдеген сака тастай. Истеринизге саттилик тилеймин
Di Ana
Самая лучшая клиника в Актау, советую 👍🏼 Особенно доктор Куандык и Алиби , делают свою работу очень качественно и безболезненно 🥹💕
ГА
Гаухар Асамадинова
Очень внимательный и добрый врач Айгерим! ❤️ Всё делает аккуратно и спокойно. Видно, что любит детей и свою работу. Теперь мы ходим только к ней, спасибо большое за заботу и профессионализм! 🌸
«Лечимся у врача Гульмиры — дочка ни разу не заплакала на приёме. Доктор отлично находит подход к детям, всё проходит спокойно и без страха. Спасибо за профессионализм и заботу!»
РШ
Раушан Шаригатовна
Болдық осы клиникада. Дәрігер Асылжан. Баламның тісін емдеп болғанға дейін медбикесі 5 рет әр кабинетке жүгіріп заттарын тасып жүрді. Асептика жоқ деп санаймын. Стерильный материалды да басқа кабинеттен аузын ашып алып келді. Демек кабинет или рабочий стол дайын емес, шашы жалбырап отырды. Қанша замечание жасасам да без конца кому не лень кабинетке кіріп шығып жүрді. Бардак.
AJ
Ainur Janayeva
Сегодня пришли на лечение к нашей любимой Айгерим Медетбайкызы. Золотые ручки, доча в восторге. Быстро и безболезненно. Спасибо Вам большое ❤️
ЕА
Есжанов Арман
Хотим выразить искреннюю благодарность стоматологу Айгерим Аманбаевой за внимательное и профессиональное лечение зубов нашей дочери. Это уже второй раз, когда мы обращаемся к ней, и каждый раз убеждаемся в её высоком профессионализме, аккуратности и чётком подходе к работе. Спасибо за качественное лечение, вежливое отношение и заботу о маленьких пациентах. Мы очень ценим Ваш труд и внимательное отношение к нашей семье.
Ебджанова Гулзада
Оте Жаксы сервис 👍👍👍🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻 ресепшен кызга рахмет 🫶❤️🔥
Асель Кадырова
Прошла трёх этапную проф.чистку у Гулбиза Рахатовны,все прошло комфортно и без боли благодарю👍❤️🩹 теперь будем встречаться каждые пол года😁
Актау Актау
Өте жаксы стоматология ! Бірінші рет 6 дағы кызымды апардым тісіміз ауырып, сразу запись жасап , келген бойда рентген түсіріп, емдеу керегін айтты! Өте қатты риза болдым, кызым бір жыламады 1 сағатқа жетпей күшті кылып емдеп берді! Гульмира деген жас врач өте білікті маман екен! Енді сіздің тұрақты клиентіңізбіз! Тағы бір момент договор жасадық, 3 айдан кейін өздері осмотрға шакырады екен, тістерімізді қарап береміз деді! Сервис өте жоғары! Іші тап таза, тып тыныш, қатты ұнады! ❤️❤️❤️❤️ Істеріңізге сәттілік 👏🏻
ST
Shynar Tungatarova
Доктор Айгерим основатель, стоматолог врач от бога. Дети только к ней приходят. Мы с ней еще со стоматологии просмайл. Рекомендую.
Saginbek Bisenbaev
Унадыы 😍👍
ㅤ Wealouww
Классная стоматология!!!
Tynyshvaev _0
Круто😍
Bibigul Duisenova
Делала чистку зубов, результатом довольна, делают аккуратно, не знаю имя врача.
TIMUR K
Быстро и качественно работают 👍🏾
Luis Suarez
Bardzo dobry remont, miła obsługa w klinice, uprzejmi lekarze, bardzo mi się podobało, na pewno wrócę
IK
Igor Khoma
З великим задоволенням лікую зуби в цій клініці. Ввічливі і професійні лікарі, гарний інтер'єр, нове обладнання, індивідуальний підхід і фаховість працівників робить лікування зубів приємним проведенням часу. Рекомендую.
KY
Kestutis Yudokas
Приветствую стоматологическую клинику!!! Очень чистая , уютная , персонал вежливый, заботливые сотрудники . Только у этих специалистов буду лечить и ухаживать за зубами. Рекомендую!!!! С уважением Юдокас
Айша Сисенова
Бәрі жақсы, бірақ емдеу кезінде дәрігер көп шықпаса жақсы болар еді
Aigerim Arys
Өте жақсы стомотология
kumisbaeva7 .
супер
WS
W S
Красивая, современная стоматология. Специалисты хорошие.
FS
Fariza Sharauova
Өте керемет қызметкелер!
Аскар
Оте жаксы кабылдады, рахмет барлыгына
Джан Климов
Помещение всегда чистое. Персонал приветлив. Специалисты знают свое дело. Ходим всей семьёй. 👍👍👍👍