Beauty face
Kausar S.
😍😍😍
АЖ
Асем Жалғасқызы
Бибигулге Чистка жасаттым, уход алдым Бетім тазарып, жылтырап күшті болды😍 Ұнады. Өз жұмысын ұқыпты жасайды 👍
ЖК
Жазира Конгратбаев
Бибүгүлдіғ қолы гүл😍солған беттерңізді сықыйтып түсіндіреді бетңізге қарап сіз не ісету керек қандай уход керек бәрін айтады шынайы Косметолыг👏🏻
Айсара Айдарова
Бүгін барып чистка жасатып , өзіме толық уход алдым🤤😍 Өте мықты маман екені көрініп тұр Қайнапамнан естіп келген едім, еш өкінбедім Прям 10/10🔥 Жұмыстары да прям аккуратно , на качество жұмыс жасайды Өзі де тартымды , клиентпен жылы сөйлесіп жылы қарсы алып , өз бет күтіміме сай кеңес берді енді увелечение губқа қызығып кеттім 🫣 Міндетті түрде қайта келемін Сапалы продукциямен жұмыс жасайды екен 👏 Ақтаудан ең дұрыс тапқан косметологым 🫰🏻
АЖ
Айсамал Жылқыбаева
Добрый день! Прочитала отзывы восторге, все хвалят ни одного негатива, непременно схожу. И адрес удобен вдоль дороги, и сервиз . Как схоже напишу свои впечатления 🙂
А К
Бибигуль ханымға рахмет🥰бетіме әжім кетіру мен чистка лица жасаттым,өте ұқыпты,кабинеті сэс тің барлық условияларына сай,пациентке деген қарым-қатнасы бәрі ұнады,тағы да барамын бұйырса🥰🙏👍👍
ЖЖ
Ж Ж
Жалпы бет күтімі тек әйелдерге емес, ер азаматтарға да керекқо. Бір рет бардым. Өкінбеймін. Чистка лицаға бардым. Ұнады. Бетім күшті болып қалды.
NZ
Nurgul Zharasovna
Биба оз ісінің шебер маманы🥰 колың дерт көрмесін❤️
КА
Кымбат Алдабергенова
Чистка жасаттым. Уходовый косметика алдым. Жаксы екен. Унады.
Aziza Kenzhesova
По рекомендовали проф уход от Мастера, очень хорошо помогает мне
Науризгул Конарбаева
Ажим кетиру процедурасын жасаттым. натижеси оте жаксы. Ризамын.
ГБ
Гульзира Балгабаева
Я тоже побывала у мастера. Очень рекомендую. Сделала несколько процедур. Мне понравилось.
Akbilek Kilishbai
Жарайсың керемет👍 өз жұмысыңды ұқыпта атқарасың .
Арман Баймагамбетова
Жасап жатқан кәсібіңнің берекесін берсін
UZ
Ulzhan Zhandayeva
Өте керемет мастер, профессионал своего дела 💐
BS
Bagdat Salima
Қыздар барсаңыздар өкінбейсіңдер Бибигүл ханым өз ісінің маманы кәзір Алматыда болып баралмай жүрмін 2-3 косметологқа бардым бірақ Бибигүл апа сияқты емес. Алдағы уақытта Ақтауға сіз үшін барамын. ❤️
Диас Серік
Чистка лица Пилинги разные Инъекционная процедура Все супер, приходите здесь очень уютно🌷
Бекзат Ась
Бибігүүүл супееееееер😍😍😍😍 рахмет за чистку🥰🥰🥰 лицо прям сияет 💃💃💃
ГТ
Гүлбаршын Таңатова
🫶🫶
ББ
Балия Баймагамбетова
Керемет
ГА
Гулмира Аллабиринова
Добрый день! Хочу выразить свою благодарность специалисту Бибигуль, которая сделала мне пиллинг на лицо. После пиллинга, всё моё лицо сразу расслабилось и засияла 🌸🥰.Эффект виден прям сразу!😌😇Мишки под глазами подтянулись, верхнее веко убралось.Всем рекомендую, очень довольна!❤️
Aktau 7292
👍🏻👍🏻 Барыңыз,өкінбейсіз✅
Акмаржан Гульджикова
Бибігул ханымға рақмет. Бәрі керемет болды.Мықты косметолог . Өте ұқыпты, барлық жағдай жасалған. Кәсібіне сәттілік тілеймін.
DZ
Dinara Zhumagazieva
Енді сөз жоқ өте керемет косметолог! Өте ұқыпты, бәрі таза, ең бастысы санитарияға сай😍🔥Бибігүл ханымның қол жеңіл екен! Қатты ұнады! Сіздерге де баруға кеңес берем💯💯💯💯💯💯 Консультация беріп, бетіме уход таңдап берді😍🥰😘
AB
Aigul Baimagambetova
ДЕВОЧКИИИ Я ПРОСТО В ВОСТОРГЕ. БИБИГУЛЬ ОГРОМНОЕ ВАМ СПАСИБО. МНЕ ОЧЕНЬ ПОНРАВИЛАСЬ. КОЖА НА ЛИЦЕ ПОСЛЕ ЧИСТКИ КАК У МЛАДЕНЦА🤩, ДАЖЕ ПОСЛЕ 1 ПРОЦЕДУРЫ. ВЫ МАСТЕР СВОЕГО ДЕЛО. ВСЕМ СОВЕТУЮ НЕ ПОЖАЛЕЕТЕ. 💋❤️🍓
АЧ
Айдана Чонтыбаева
Бибігүл ханымның косметологиялық кабинеті өте таза, жұмысы өте тиянақты. Беттің ажарын келтіріп күшті чистка жасап береді! Рекомендую!!! Рахмет, сізге! Қолыңыз дерт көрмесін!! Табысты болыңыз!