Ломбарды
Знакомые займы стали ещё выгоднее
ТОО М-Ломбард
Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
Асима Ромет
Спасибо М-Ломбарду, всегда выручает когда нужно. Самый надежный и родной ломбард в городе ❤️
Актоты Кожбаевна
М ломбард тың кыздарна рахмет, сенімді ломбард кыздары да жақсы
9 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
ББ
Бегалиева Бегалиева
Мыкты ломбард, багалау баскаларга караганда шынымен де жогары👍
21 ноября 2025, официальный ответ
UN
User Name
Надежный ломбард, постоянно келемин. Кала бойынша ен жогары багалау👍
3 февраля 2026, официальный ответ
МЕ
Молдир Еспембетовна
Я постоянный клиент и каждый раз убеждаюсь,что сделала правильный выбор. Здесь работают с заботой и уважением, относятся по человечески. Очень благодарна за внимание и понимание.
20 декабря 2025, официальный ответ
Айгерим
Всегда когда нужны деньги обращаюсь в М-Ломбард, всегда выручает и надежный ломбард, и девушки специалисты вежливые, всегда встречают с улыбкой!
1 декабря 2025, официальный ответ
Мангистау Актау
Надёжный ломбард,всегда выручает
5 посещений
27 августа 2025, официальный ответ
Ахмет Шах
Жаксы багалар сатуга болады бари честно🥰
6 февраля 2026, официальный ответ
Diana Atkiyeva
Супер обслуживание приятный персонал
31 января 2026, официальный ответ
Аян Мурад
Надежный ломбард,всегда ақша бар! Особое отношение танытады.
Мира Бекмагамбетова
Сенімді, ерекше қатым қатынас, әсіресе Малика деген қызметкер өте керемет, жылы жүзді, ілтипатты
15 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
KI
Kamila Iskenovna
Бәрі түсінікті, жасырын төлем жоқ. Сапалы жұмыс жасайды, бір сөзбен сенімді жер 💯
4 декабря 2025, официальный ответ
ПД
Перизат Дукенбаева
осы фелиал унайды,ерекше қарым қатынас танытады
24 декабря 2025, официальный ответ
Асель Назаркылышева
Надёжный!!!Спасибо М-Ломбард🤩
11 декабря 2025, официальный ответ
ЖС
Жулдыз Сагынбаева
Акшамен проблемамды шештим, мыкты ломбард
4 декабря 2025, официальный ответ
M.
Mako ..
Кызмет керемет Малика ашык жаркын кыз♥️екен
3 декабря 2025, официальный ответ
to
the one
Уйге жакын оте ынгайлы, жогары багалау
21 ноября 2025, официальный ответ
Мира
В любой денежной трудной ситуаций обращаюсь в М-Ломбард, всегда выручает и уже стал как родной
26 октября 2025, официальный ответ
Айжамал Бердиханова
Сенімді. Ыңғайлы ломбард. Малика Полатбекова керемет жұмысшы. Қызметін жақсы біледі. Рахмеет.
25 октября 2025, официальный ответ
МТ
Макпал Тумышева
Очень довольна работой, всегда относятся с уважением, самый надежный ломбард👍
15 октября 2025, официальный ответ
Надёжный ломбард
17 октября 2025, официальный ответ
MI
Moldir Izturganova
Надежный ломбард,клиенттермен жаксы отношения жасайды👍👍👍
6 сентября 2025, официальный ответ
RS
Rysbai Shanytbai
Который раз вручает, внушает доверие . Надежный и родной ломбард👍
6 сентября 2025, официальный ответ
М.
Мирас .
Всегда выручает,не нужно волноваться изделия в надежном месте а девочки специалисты Малика и Улболсын стали как родными!!!!!!!
Частый гость
3 сентября 2025, официальный ответ
АО
Айдана Омаровна
Надежный ломбард, особое отношение клиентам👍🏻
ЖЖ
Жандос Жанатулы
Особое отношение клиентам. Всегда выручает
ДА
Джакашева Актоты
Надежный ломбард
Aidana Izturganova
Мыкты ломбард! Всегда келемин! Самый надежный!
7 сентября 2025, официальный ответ
Для Себя
Бугин утысты болдым . Мыкты ломбард уже как родной👍
Частый гость
31 августа 2025, официальный ответ
śabi 🤎
Осы филиалдын кыздары Улболсын жане Малика оте кушты специалисттер.Всегда барганда кулып карсы алып шыгарып салады. Бугын утысты болдым,рахмет М-Ломбардка
31 августа 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптестеріміздің жұмысын жоғары бағаланыңыз үшін рахмет! Сөзіңізді әріптесім…
ЖС
Жанат Сабытаева
Мықты ломбард
22 декабря 2025, официальный ответ
Моана Мэлсова
Осы м ломбард Малика Улболсынға көңілім толад, туысымызға келгендей затымызды салып, ақша алып кетеміз, сенімді ломбард екеніне көзім жетті😍👍🏻шаршамаңдар 😘 премия беріңдер қыздарға
Maiya Mustakhimovna
Здесь мне проявляли заботу и я почувствовала особое отношение к клиентам!☺️ Надежный, родной ломбард! 🫶🏻
Inkar Baqytzhankyzy
Очень надежный ломбард это М Ломбард! Всегда выручает когда трудные моменты.Надежный ломбард а девочки специалисты Улболсын и Малика вежливые, знающие свои работы! Спасибо М Ломбарду.
Та самая Қараш
Благодарю сотрудников М-Ломбарда 32б Аманат за прекрасный условия к клиенту девушки молодцы каждый раз удивляются супер как родные спасибо
СМ
Салима Машарипова
Сенімді ломбард, ардайым ақша бар, қызметкерлері де өте қарапайым, жақсы түсіндіріп береді. Бір сөзбен мықты ломбард!
9 января 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
ZC
Zulfiya Chovdurbaeva
М ломбардқа алғысым шексіз,Қыздарға Маликаға көп-көп рахмет айтамын,жақсы түсіндіреді,адаммен қарым-қатынасы керемет🔥Өте сенімді спецалист Малика ға рахмеет✊
DE
Dana Egeubaeva
Сенімді, жылдам әрі тез 🤩 обслуживание супер🥳🥳🥳 менеджер жүзі жылы, керемет карсы алады! М-Ломбард номер 1❤️
19 декабря 2025, официальный ответ
НН
Нурсулу Наурызбаева
Мен М ломбард тұрақты клиентімін бұл жерде алтынды өте жоғары бағалайды специалист қыздар өте сыпайы маған бұл ломбард ұнайды.
17 декабря 2025, официальный ответ
Э.
Эльмира .
Мен аркашанда М Ломбардты тандаймын, сенымды жане колайлы ломбард.Специалист Улболсын ханым сыпайы 🥰 всегда кулып карсы алады
13 декабря 2025, официальный ответ
ЭА
Эльмира Актау
М ломбард лучший просто🔝
17 марта 2025, официальный ответ
Добрый день! Мы очень признательны Вам за высокую оценку нашей работы. Мы рады стараться ради Вашего комфорта. С уважением, М-Ломбард
NS
Nagima Saginbaeva
Жақсы ломбард. Бағалы әрі сенімді. Мен әр дайым келемін. Жұмысшы қыздары өте сыпайы сыйластығы жоғары. Рақмет сіздерге
30 сентября 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Осындай жан-жақты жылы пікіріңіз үшін алғысымыз шексіз 🌸 Қызметкерлеріміздің сыпайыл…
na
new acc
клиенттерге особое отношение танытады всегда акша бар,ен сенимды жер
11 марта 2026, официальный ответ
СЖ
Сара Жан
клиенттерге уважениемен карайды, аркашанда жогары багалау маган унады❤️
16 декабря 2025, официальный ответ
Zh 🖤
Прекрасный ломбард. Всё оформлено корректно, без задержек. Персонал вежливый и профессиональный.
Алима Тилепова
Самый надежный М ломбард. Девочки вообще классные спасибо вам. Всегда вежливо отвечают всем советую
ПЧ
Просто Человек
Очень хороший ломбард,сотрудники просто супер быстро аккуратно понятно и вежливо все сделали 👍💐
11 февраля 2026, официальный ответ
Aisha At
Все четко и понятно,клиентам с уважением относятся одним словом лучший мыкты ломбард)
СА
Серик Арс
Сотрудники молодцы очень комуникабельные.Самый надежный М-ломбард.Всегда выручает.