Top Cut
Посуда
1.7
1.7
aishu .
мы ходили по магазину где то 30/45 минут и за долгое нахождение в магазине нас посчитали ворами. а также, румяна не соответствует своему цвету, купили румяна rhood dark red а они оказались розово крававого цвета. хотели поменять на другой цвет, но, на это нам оказали хамский ответ.снимали то что мы покупали без нашего согласия, полное неуважение к клиенту.
AI
Aliya Imangalieva
Историясына 500 тенге деп салады заттарын барсан басқа баға айтып тұрады даже 1 жұлдыз жалко
ЖА
Жазира А
Өте өте дөрекі түк мәдениет жоқ .Алған гирляндым жасамайды үйге келсем.Қайта апарсам керісіп тұр.Алмаңдар гирлядтын сапасыз.Жарты күнге тұрмайды..Енді зат алмаспын
GZ
Gulkhanum Zhexembekova
500 тенгелик зат жок отирик, дам болсын магазин бармай ак койын.
Aruzhan Kuangali
Дым кызык жок заттары 500тг болганмен құтттай
РУ
Рахила Утемуратова
Оте томен багасына турмайд клент бенен сойлесип билмийд
М♡
Моля ♡
Жұмысқа бармаңдар вопщэ Адамдардың еңбек ақысын жеп отыр бермид ақшаларыңды👍
ГД
Гулдана Джолдасбаева
Неше рет барып зат алғым келді бірақ ішінде вообще тестер жоқ таңдай алмайсың тестер болмаған жағдай да да қолға жағып көруге болмайды сосн косметика магазинге консултант алатын кезде еркек адамды емес әйел адамды алу керек еркетер білмиді гой тональка алғанмын самый светлый оттенок деп берді үйге келіп қарасам тон келмейді розовый болып тұр консултант вообще ештеңе түсіндірмейді алсаң ал алмасаң кет дегендей карап тұрады консултант тек артыңнан қалмай жүруді ғана біледі болды
Каусик 🤍
Клиентпен сойлесип билмейди,заттарды карап жатканда грубо сойлеп тур. Консультанттарды дурстау керек. Барып керек емес, биринши сойлесип уйренп алсын
ӘK
Әдеби Kz2
Өте күшті топ кат ты тиктан іздеп келіп карасам өтеее күшті
Азима
Какойто человек всегда рядом ходит это очень странно
RD
Ramazan Duisenbay
Өте нашар бағасына тұрмайды
Мақсат Әшірхан
дүкен өте керемет екен барлығы бір баға ыңғайлы сапалы заттар бар екен рахмет