Viaberry_aktau
Кондитерская по изготовлению клубник в шоколаде
4.1
4.1
AY
Ayaulym Yeraly
Не советую клубникада емес в шоколаде коринип тур шаш сондада мойындамайды жеп отырган адам ози калай шаш тусиреди тук тусинбедим общым киналарын мойындамайды не советую
M Zein
В клубнике в шоколаде обнаружены волосы🤢Плюс грубое и небрежное общение.Антисанитария и ноль сервиса
Арайлым Кенжеғұл
Не берет телефон, не отвечает, пришли по адресу но нет никакого магазина
Мика 737
Медленно готовили букет
Жұлдыз Ғылымбекова
Өмірімде жеген ЕҢ дәмді шоколадты құлпынай болды, көлемі үлкен үлкен, шоколады қалың және өте өте тәтті, құлпынайы балғын екені көрініп тұр, бағасы да қол жетімді басқаларға қарағанда, өз басым өзіме қатты ұнады, аз алып қойғаныма өкініп қалдым тіпті😍😍😍 Және өте тез жеткізіп берді
zhansaya eleusizova
Abdulla Sara
Өте дәміді улкенн клубникалар 😍😍😍
БК
Балхия Карасаевна
Клубника от Даны очень вкусная и объемная. Не пожалеете. Настоящее мнение❤️.
ND
Nurzhamal Duisenbayeva
Тез дайындап жіберді😍 прям әдемііі боп шықты, клубникасыда крупный и свежий👍🏻 Советую❤️
NT
Nurbolat Tilektesov
Өте керемет клубникалары үлкен екен👍🏽бағасы қол жетімді
Aman Boranbaev
Өте әдіме,дәмі керемет советую🙌🏻🔥
Мейрман Жалгасбаев
клубникалары свежый😍,өте дәмді😋.
Канат Нурмуханов
Қызыма ұнады
НБ
Нуртас Бактияр
Оубаууу дәмі керем неды жесеңде арамн жемесңде арамн да го
Толеген
Өте керемет екен Жылдам жеткізді рахмет
Moldir Auganova
өте дәмді всегда сіздерден аламын😍 жұмыстарыңызға береке берсін🫶🏻
Ramazan Zhumakenov
Өте керемет дәмі де жақсы ұнады🥰
Жантилеу Изтилеуов
Клубникалары өтее дәмді екен үлкенгой еше 😍😍 Актауда номері 1 мен үшін😍😍❤️
1 сағат бойы айтқан адресін іздедім, соқса тел көтермейді, MOШEНHИK сияқты как будто! Адамның сонша уақытын құртты,Естеріңді жинап жұмыс жасау керек.ЗАКАЗ БЕРМЕҢДЕР,ӨКІНІП ҚАЛАСЫҢДАР, өмір бойы 8март болып тұрмайдығо, басқа күндерде бар, клиентпен жұмыс жасап үйреніңдер,1 де көп
Balzia Farkhat
Ждали один час заказ !сервис ужасный и отношение к клиентам заставляет желать лучшего ! Никак не предупреждают и не доставляют вовремя ! Никак не советую заказывать отсюда! Лучше закажите в доверенном месте!
ВТ
Венера Титанова
даже слишком много 1⭐️.Жасай алмасандар жасамаяк койыншиш жумыс, естерынды жиып жасандар не курсын адамды аурелеп! НЕ СОВЕТУЮ! Баска любоооой жерге бере салындар чем осы
ФБ
Фарида Бактыбаева
Супер❤️ мне понравилось
Аханай Болекеева
Дами топ👍
Aigerim Amandikova
Клубникалары дәмді және көлемді 😍😍Бағалары қол жетімді…
_Karasaikyzy_ .
Маған қатты ұнадыы