Зейнұр
3.5
3.5
ДЖ
Дана Жулдызбаева
Өте керемет қалағаныңды табасыз сатушысы өте жақсы👍
{ Miss Diko♡ }
Ия касирдын конылы жок сен оган жаман зат ыстегендей карап сойлейды таба алмайжаткан затынды оз орнынан турып корсетптды ернып турса касына тагы быреу ды жумыска алмайма озы сырта журып журсе гана корсете ды ито кымбат ужасс
Ирис🖤 🖤
кымбат продавец тер недоволен болады
Nurda 🇬🇪
Кушти
Дінмұхаммед Шамекен
закрыто
Айсок .
Жабық тұрса неге круглосуточно деп қойғансыңдар? Кассирдің өмір қас қабағы ашылмайд, заттары срогы өтіп кеткен сата береді ужас вообще!
Ω ㅤ
Сам магазин выглядит опрятным и выделяется среди многих подобных, в самом магазине очень неудобное расположение, когда приходят более 4 человек разом невозможно пройти. Сами продавцы иногда могут обсчитать по этому не забывайте проверять сдачу, так же у разных продавцов разные ценники.
Дамион Гррррррр
Жабыққо ебайт ай даладан келіп тұрсам
АЕ
Дорого чуть чуттть
Ayau N
Магазин классный!
Sabina Sdkvna
Магазин өте Жаксы екен,продавецтерде жаксы!🥰 тамақтары свежий не іздесең соны табасын ішінде бәрі маған ұнады
E d
тамактары просрочены, сатушы не вежливая
Акылбек Айтуов
Сендвичтеры ашып кеткег не советую сатушы қыз грубая
кайреке ×
хорошо работает с клиентом, хорошо предлагают, мне понравился то что если нету то чего я ищу, продавец нахожит мне замену, я рад что такие люди существуют).
IK
Islam Kanatbai
Күшті
GE
Gauhar Erlanova
УБЕРИТЕ С 2 ГТС что работаете круглосуточно !!!!
KA
Kalbai Auezov
Жабық тұрғо
Aktau Aktau
Жаксы магазин екен, багалары арзан👍
GA
Gulsim Alla
Оте кушти магазин ишинде бари бар и арзан кругласуточно истейт екен багасы супермаркеттен арзан ,продавец оте жаксы сураган затымды тауып берди рахмет сиздерге алгысым шексиз 7/24 жасайт тамактары свежый керемет👍👍👍
Бакытжан Султангалиев
Небольшой ассортимент товаров. Неудобное расположение товаров внутри магазина.
Ерлан Мудиев
Өте жақсы магазин ішінде барлық заттар бар!
Aziza Albetova
Все очень дорого
KL
Kolya Li
Очень дорогой магазин, продавец не умеет общаться
ЕЗ
Ерлан Зорбаев
Өте жақсы магазин таңға дейін ашық тұрады,ішінде бәр зат бар продовестері де жақсы!
РХ
Рано Ханкызы
Танга дейн ашады продавец ишинде екеу , ишинде выбор көп молодец👍👍👍👏