Bek Clinic
Медицинский центр
Высококвалифицированные врачи!
АA
Асель Aktau
Говорят живая очередь, но пропускают по записи. Тогда нужно сразу ставить на запись За лечение поставила 5 звезд
NB
Nazira Basbaeva
Пульмонолог👍👍👍👍
Айгуль Туякбаева
Саламатсыз ба уролк дәрігерлерге алғысым шексіз жумыстарыңыз дың жемісін көріңіз
Меруерт
Ревматологқа уакытында келдим әлі 1 сагат бурынгыны кабылдамаган өте жай
Aktilek Kalybai
Уақытынан кешікпей келіңіз дит Уақыттымен келсек 12:36 11:36 12:00 12:10 12:24 алі қабылдамаған
КА
Куралай Айтуарова
Ужасное обслуживание админ вообще не работает врач опаздывет из за чего время записа изменится
KI
Kerima Ibragimova
Сегодня были на приеме в у гастроинтеролога Бексулиана Бактыгереева . Очень хороший десятки гастроинтеролога. Уже не первый раз обращаемся. Очень одыкватный ,добрый , внимательный .
20 февраля 2026, официальный ответ
Спасибо вам большое за тёплый отзыв! Нам искренне приятно знать, что вы остались довольны приёмом и…
ФО
Фарида Омирова
Нуркен Жамбылұлына көп көп рахмет. Өте ұқыпты, мәдиниетті. Адамгершілігі мол. Жақсы түсіндірді.
20 февраля 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін шын жүректен алғыс айтамыз! Сізге көрсетілген қызметтің көңіліңізден шыққаны біз үшін өте қуанышты.🥰
ФЗ
Фариза Зулпухарова
Бексұлтан Бақтыгереев гастроәнтеролог врачқа көп рахмеет мың алғыс. Екі приёмнан берген емі ем болды. Адамға жақсы лебізімен қарайды. Еңбегінің жемісін көре берсін.
N Zhalgasbayevaa
Шукуров Казбек👍🏻
20 февраля 2026, официальный ответ
Искренне благодарим вас за оставленный отзыв! Нам очень важно получать обратную связь и знать, что вы остались довольны визитом😇
Гулмаржан T.
Лор врач Казбек Шукуров өте білікті маман.Демалыс күні қабылдайтыны ұнады.Құлағымдағы шумды кетіре алмай емдете алмай жүр едім.Үлкен рахмет.Алғысым шексіз.Баламдыда алып келемін приемға 😍😍 Аида есімді персоналғада алғысым шексіз.Өте сыпайы қарсы алды.Дәрігердің қашан қабылдайтынын бәрін жақсы түсіндірді.Рахмет 😍
20 февраля 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңыз үшін үлкен рақмет! Сіздің жылы лебізіңіз біз үшін өте қымбат. Бізге сенім артқа…
MK
Marat Kameshev
Записал сына к лору. Пришли вовремя, даже раньше. В назначенное время врача нету на месте. Впереди 5-6 пациентов которых еще не приняли. Ушли не дождавшись приема. Несерьезно..
Ғабит аға
өте тамаша Бейнеуден келдім Біздібай брат жақсы қабыл алды 094III12
20 февраля 2026, официальный ответ
Пікір қалдырғаныңыз үшін үлкен рақмет! Сіздің жылы лебізіңіз біз үшін өте қымбат😇
Айдана Боршеева
Хочу выразить огромную благодарность медсестре Асемай!, за внимательное и чуткое отношение. Очень доброжелательная, аккуратная и профессиональная. Сразу чувствуется, что человек любит свою работу и искренне заботится о пациентах. Спасибо за поддержку и хорошее отношение — это очень ценно!
ZY
Zhaina Ykhlasova
Самал Админ 😍😍😍👍👍👍👍
29 января 2026, официальный ответ
Құрметті Zhaima Ykhlasova! Жылы пікіріңіз бен жоғары бағалауыңыз үшін үлкен рақмет! 🌸 Сізге қызмет…
ZO
Zhanar Omarova
Бактыгереев Бексултан Бактыгерейулы, отличный специалист гастроэнтеролог, помогает наладить ребенку работу ЖКТ. Очень ему благодарны! Мы рады что попали к хорошему врачу!
29 января 2026, официальный ответ
Уважаемая Zhanar Omarova! Благодарим вас за такой подробный и тёплый отзыв! Нам очень приятно, что в…
A🤍
Adep 🤍
Медсестра Асемай👍👍👍
29 января 2026, официальный ответ
Спасибо за ваш отзыв! Благодарим за доверие и высокую оценку работы нашего специалиста. Нам важно ва…
ЖТ
Жандос Турсынбеков
ПРОЦЕДУРНЫЙДАГЫ МЕДСЕСТРА Асемай деген медик кыз бар Адамды кулып карсы алганы колыда жумсак мейырымды жумысына укыпты оте жаксы катты унады улкен рахмет енбектерын жемысын корындер.
ИТ
Индира Тортайева
Процедурныйдағы медсестра Әсемайға үлкен рақмет. Өте білікті, ұқыпты және мейірімді. Науқасқа деген қарым-қатынасы ерекше, өз жұмысын үлкен жауапкершілікпен атқарады. Алғысым шексіз!
29 января 2026, официальный ответ
Индира Тортайева❤️ Пікіріңіз үшін рахмет! Біз үшін сіздің ой-пікіріңіз маңызды. Келесіде қызметімізд…
Маржан Кузембаева
Шукуров Казбек лучший лор! Огромная благодарность 🙏🏽
29 января 2026, официальный ответ
Маржан Кузембаева ❤️ Спасибо за ваш отзыв! Ваше мнение очень важно для нас. Мы постараемся сделать наш сервис ещё лучше и будем рады видеть вас снова!
NK
Nurgul Kazbekova
я не был
АЖ
Айгерим Жанабай
Есік алдындағы қыз прям ужасно грубая
29 января 2026, официальный ответ
Пікіріңіз үшін рахмет! Біз үшін сіздің ой-пікіріңіз маңызды. Келесіде қызметімізді одан да жақсартуға тырысамыз🥲❤️
ШН
Шолпан Нугманова
Мирамгуль Даулеткереевна замечательный ,доброжелательный врач.Мы попали прямо 31.12 на прием,полностью осмотрела ребенка,сделала назначение.Мы благодарны ей.Желаем успехов и благодарных пациентов.🥰🥰🥰
29 января 2026, официальный ответ
Шолпан Нугманова! Спасибо большое за ваши тёплые слова! Нам очень приятно, что вы остались довольны…
КЖ
Кундыз Жолдыбаев
Уролог керек еді, барма сізде?
Сәлеметсіз бе! Иә бар ✅
JS
Julia Spirina
Самый лучший лор тут!!!
29 января 2026, официальный ответ
Спасибо большое за ваши тёплые слова! Нам очень приятно, что вы остались довольны. Мы стараемся для вас и будем рады видеть вас снова!
ЛЛ
Лязка Лязка
Обращение ози дурыс емес! Мулдем уважение жок, адам ауырып жазылгысы келсе, айтып отканы мынау. Ужас вообще!
21 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Келтірілген қолайсыздық үшін кешірім өтінеміз! Біздің тіркеуде отырған қыздар медицинал…
Tansulu Bessimbayeva
ДВ. Врач узист эхокардиолог Молдир Искенбаева очень понравилась. Объяснила все очень понятно и спокойно. Спасибо за работу
Жаркынай Эбдресулова
Обслуживание керемет. Райхан есимди кызга рахмет даригерге запиське жазып барлыгын тусиндирди.
Екатерина Московая
Один из грамотных ЛОР врачей в нашем городе-Шукуров Казбек Кальбекович ,с первой минуты его осмотра чувствуется опыт,ребенок ни капли не забоялся осмотра ,весь страх уходит с таким профессионалом своего дела,спасибо вам большое за всё!❤️
Еркин Берекетов
Бек клиниктен 5 Кун ем алдым. Медсестрасы Асемге рахмет!! Колы женіл,керемет !!
AB
Aset Bekkaliev
Асем-айдын колы оте женил. Цефтриакцион мен ушин ампицилин сиякты болды. Енбегиннин жемисин кор👍💯💯
YA
Ya Anastassia
Супер клиника! Доктор Казбек Калбекович лучший лор! Спасибо вам за ваш труд и чуткий подход к пациентам.
Есеналиев Нурлан
Отлично
ЫШ
Ыбырай Шолпанов
Медсестра Асемайдан бүгін система процедураларын алдым, қолы жеңіл, өз жұмысына өте тианақты қарайды. Өте керемет клиника! Персоналдың қызмет көрсету сапасы жақсы. Клиника басшыларына алғыс, жұмыстарыңа сәттілік!
GA
Gulnaz Alimqyzy
Бугин кешкисин 11.11.25те басым ауырып бардым, иште тек санитарка апашка бар екен. Сау болсын отиниш жасадым тонометр тауып берди. Оз давлениемди озим олшедим (2рет) давлением 160ка котерилип кеткен, сол апашкага ракмет жок жумыс битти демей колынан келгенше комектести, коляскамды тусирип берди ракмет.
MT
Mega Tel
Клиника и нет пандуса, ушли сразу
МӘ
Меңдігүл Әмиева
Мөлдір есімді гематолог деген ақшамды қайтармай отыр. Онлайн деп алып, өзі қосылмай, артынан отмена жасадыңыз деп. Өте нашар адам екен. Дәрігерлік сөйлесу этикасы да жоқ. Жазылған пікірлерге сеніп едім, алдандым.
10 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Бізде онлайн консультация деген жок, бізге оплата жасаған болсаныз чек алып келе қойыны…
Ulmeken Beksheeva
Қызмет көрсету нашар. кешігіп келеді дәрігер ещё күтпей кетіп қалсаңыз, шаруаңызды бітіріп, дәрігер келгесін келсеңіз очередь күтіңіз дейді. Мың жерден жазылсаңда ол уақыт өтіп кетседе. 1рет 10мың төлеп патом 5мың төлейсіз. Сонда бір жазып берген дәрісінің пайдасы тидіма жоқпа білу үшін яғни заключение үшін тағы жасаумыз керек. Менің ойымша дұрыс емес. До конца ем қонғанша тексеріп қарау керек сол 10мыңға. Мен бұрын Дайроваға баратын едім до конца 3-4рет қарайтын жақсарғанша сол 10мыңға. Соған баруым керек еді деп өкіндім. Просто ол жақта 15мыңға өсті. Мен бұл клиника арзан деп келіп отырсам, каждый келгенде 10-5тен төлеп шығындалып отырмын. Сол жағын қарау керек екен.
4 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Ішкі талдау жасау мақсатында аты жөніңізді қалдырсаңыз! Медициналық көмек сапасын жақса…
Меруерт Қали
Нейрохирург дәрігеріне жіберген направление бойынша Барып тұрған дәрігеріміз орнынан, компьютер алдынан тұрмастан Сізде бәрі жақсы деп шығарып салды. Бұндайда клиника болады екен👍👍👍👍
4 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Келтірілген қолайсыздық үшін кешірім өтінеміз! Аты жөніңізді қалдырсаныз, ішкі талдау ж…
Есен Кайымов
👍🏼👍🏼
4 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Пікіріңізге рахмет! Сапалы медициналық көмек көрсетуге тырысамыз!!!
РБ
Рауан Байджанов
мхт
Жанбота Ж
гастроэнтеролог дым білмейді. Біреуге звдап отырып сұрап біліп берді алдына 3рет бардық 3еуіндеде сондай өте нашар
4 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Аты жөніңізді қалдырсаныз, біз ішкі талдау жасап, жауабын береміз. Немесе 87024237247 осы номерге хабарласа койыныз
9да ашылады деп койган,10да барсак есиги жабык,телефон недоступен👎
4 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Біз басқа мекен жайға көшуімізге байланысты туындаған қолайсыздық үшін кешірім өтінеміз! Жаңа мекен жайымыз: 19 мкр, 31 үй. ЖК Асемай
Larisa Natacheeva
Была на приеме у кардиолога, Кенжегуль Мухитдиновны Отешовой, огромное ей спасибо!!! Очень внимательная и с профессиональным подходом. Все доступно объяснила, побольше таких нам всем врачей!!!👍
КМ
Куралай Махамбет
Өте нашар клиника.Врачтарға жағдай жасалмаған. Бардак
4 ноября 2025, официальный ответ
Қайырлы күн! Келтірілген қолайсыздық үшін кешірім өтінеміз! Жұмыс сапасын жақсарту мақсатында жаңа к…
AB
Akzharkyn Bauyrzhan
ужасный сервис, врачи хамят. хоть и по записи стояли в очереди 2 часа, ревмотолог Алия говорит: “если не хотите ждать идите” что за ужас? мы что на продукты в очереди стоим? басшылары бар ма бұл мекеменің? кері байланысқа шығыңыздар!
МН
МИра Ниязбекова
Какой доброжелательный персонал, проходила мимо и срочно нужно было закрыть рану пластырем, на мою просьбу девочка с ресепшн и медсестра вообще мне перевязку сделали Я в шоке, спасибо вам большое
Баян Кенесбаева
Лор Казыбек Шукуров👍
АЖ
Акерке Жанбуршиева
Бек клиникаға Нефролог Мухашева ГА алдын ала тіркелу бойынша келдім. Өте білімді врач, жақсы қарады. Көп рахмет. Өте ұнады
НМ
Нуржан Мухаммедов
Лучшие специалисты
4 ноября 2025, официальный ответ
Нуржан, добрый день. Благодарим вас за отзыв и оценку ❤ Будем стараться и дальше 🤝