Happy Hearts
Частный детский сад
AD
Asel Duzenova
Ужасный садик просто ! Ребенка не переодевают , с утра до вечера ребенок ходил с джинсами с начёсом и свитером . Хотя вся смена одежда была в рюкзаке . Воспитатели ноль не хотят с ребенком работать. Мой ребенок вышел в царапинах , утренняя воспитательница ни вечерняя якобы не знают . Перекидывают друг на друга . Никакой ответственности! Первые столкнулась с такой ситуации я просто в шоке . Единственный адекватный персонал это администратор.
KAS 🇰🇿
Очень классный детский сад! С детьми действительно занимаются: английский язык, математика - виден результат. Есть танцы, йога, шахматы, тоғыз құмалақ. Садик расположен рядом с морем - чистый воздух, очень чисто и красиво, приятная и уютная атмосфера. Ребёнок ходит с удовольствием. Спасибо всему коллективу за заботу и профессионализм! 🌸
7 посещений
АУ
Актоты Утарбаева
Очень благодарны за заботу, развитие и тёплую атмосферу. Ребёнок с удовольствием посещает садик. Спасибо нашему воспитателю 🤍
UU
UmmuAnsar UmmuAlkasim
Садик бизге унады, тарбиешимиз де нянечкамызда керемет. Кызым биринши куннен жыламай, толык кунге калды.
ЖЕ
Жеткер Елшибаев
Өте жақсы балабақша, қызым осы балабақшаға тез үйреніп кетті. Тәрбиешіміз бен няня апайымыз керемет👍 балабақша бізге ұнады, шахмат үйірмесі, ән,би, логопед-дефектолог, ағылшын тілі бар. Баланың дамуына жақсы жағдай жасалған екен
Частый гость
NS
Nursaule Shegenbayeva
Қызым Happy hearts балабақшасына барып жүргеніне 3 ай болып қалды. Зерек тобы Салима апайға барып бірден жыламай уйреніп кетті! Балабақша өзімізге де қызымызға да ұнайды, таңертең қуана қуана кетеді апайға барамын деп! Мерекелер, ертеңгілітер жоғары деңгейде өтеді! Балабақша ұжымына рахмет🙏🌷❤️
NA
Nuri Akb
Мен кіші топтағы Хамзаның мамасымын. Садикке барғанымызға 2 апта болды бізге ұнап жатыр. Айдана, Махаббат апайларға және нянямызға рахмет❤️❤️❤️ честный отзыв👍🏻
АО
Айдана Оразбай
3 баламда осы садикке келеді. Өте керемет садик. 3 щі балам кеш сөйлеп жүр еді, осы садикке келіп тез сөйлеп кетті. Көп біз білмейтін жаңалықтар енгізеді екен. Балабақшамызға үлкен рахмет.
Анастасия Лустина
племянница всегда с радостью идет в этот садик, и домой не хочет потом, очень любит свой садик 💖 благодаря золотым воспитателям, наша семья спокойна за ребенка 🥰 спасибо 🙏🏻
Балабақшамызға улкен рахмет❤️ қызым 1-ші куннен уйреніп, активно қатысып кетті. Салима апайы өз ісінің маманы 😍🌷 Жалпы садиктегі балалардын барлығы бақытты болып жугіріп журеді))
MT
Makpal Tlebergenova
Более года моя дочь ходила в другой садик, была закрытая, закомплексована, стеснительная, тяжело шла на контакт, толком не разговаривала. Придя в этот садик она раскрылась, сейчас не узнать, обстановка, условия все создано для детей. Сейчас у нее куча друзей! А летние вечеринки здесь круче чем у взрослых😅😍🥰 1000 раз спасибо что когда то наткнулась на страничку этого садика🤍
GA
Gulshat Alieva
Жақсы балабақша, 5 мезгіл тамақ, қолөнер, шахмат, хореография, английский үйірмелері бар екен. Балам кіші топқа барып бастады, тез үйрееіп кетті.
ГЮ
Гульзада Юсупова
Балабақша өте жақсы бізге қатты ұнайды экологиялық таза аймақта, балалар таза теңіздің ауасымен тыныстап ойнайды, персоналдар өз жұмыстарын біледі, балалармен жақсы жұмыстанады👍
Umi A
Видно, что занимаются развитием детей, даже совсем маленькие дети чувствуют себя так, словно сидят в школе.Респект вам😍👍🏻
Сая Қожамхан
тәрбиешілерде жауапкершілік жоқ,балаларға дұрыс қарамайды!
IS
Inkar Shaimerdenova
Персонал очень грубый, нет ответственности за ребенка
Акбота K
Отличный садик🥰. Младший брат туда ходит с удовольствием. Всегда скидывают видео как дети занимаются всякими активностями 😍😍
Aqniet Baqyt
Өте керемет балабақша, сіңілім барады, бізге бәрі ұнады! Балаларға керемет қарайды, сонымен қатар баламен жұмыс жасау деңгейі өте жоғары!
Сардарбек Сейтжанов
Балабақша керемет екен, немере қызымыз осы балабақшаға барады. Ағылшын тілін үйретеді екен.🙋♂️👍👍
Aidana Alijankyzy💟
помогу получить ваучер✅пишите 24/7 8776 793 3040
Карлыгаш Ахметова
Сестренка ходит в этот садик, ей все нравится🥰 Говорит, что вкусно кормят и игрушки здесь очень хорошие👍 Также проходят интересные мероприятия, что отлично👏
РД
Ринат Дарханулы
В этот садик ходит мой младший сын, нам очень понравилось расположение сада, находится рядом с морем☺️. Насчет самого сада жалоб никаких, сын ходит с удовольствием! Нам все нравится!!!👍
Гульназ Абсадыкова
Үш ай бұрын осында ұлымды берген болатынмын, басында жатырқап жүрді, бірақ тәрбиешілердің біліктілгінің арқасында ұлым жатырқауын қойды. Енді садикке қуана қуана барып жүр, маған бәрі ұнады.
A A
Хочу выразить огромную благодарность всему коллективу детского сада за их заботу, внимание и профессионализм! Садик стал для нашего ребенка вторым домом, где всегда тепло, уютно и интересно. Воспитатели настоящие профессионалы, которые находят подход к каждому малышу, развивают их способности и прививают важные навыки.Дети здесь растут в атмосфере любви и поддержки. Рады, что выбрали именно этот детский сад! Спасибо за вашу работу и заботу о наших детях! 🥰❤️
AY
Akmanat Yerkebayeva
Садик конилимнен шыкты, киши инимди осында бердик, уш мезгил тамагы, логопед пен агылшын тили бар екен. Балабакшанын жан жагында 24/7 камера бар екен. Иним куана куана барып жур!
Sanam Turdybakieva
Очень хороший дет.сад, отдали сюда братика, ходит с удовольствием☺️. Нам понравилось как сотрудники работают с детьми, братик изучает английский в старшей группе😃
БЖ
Бибижамал Жарылкапова
Керемет балабақша 👍 Бізге қатты ұнады , баламыз жақсы уақыт өткізіп , үйге тамақтары тоқ болып келеді . Ата-ана ретінде кеңес беремін 👏👏👏👏
СБ
Сымбат Борибаева
Балабақша өте керемет ! Тәрбиешілері өте сыпайы, тамақтары керемет ! Шығармашылық табыстар тілеймін !
Айдана Аскарова
Балабакшага коп рахмет❤️ тарбиешилери, тамагы унады балама. Мектепке дайындап жатыр, окып уйренди, кружоктары да бар🤩
ГМ
Гульжан Мусаева
!
DL
Dante Laine
Классный садик, вот бы в наше время так было
Колобок Я
Ребееок счастлив, аж сам в сад торопится. Воспитатели очень добрые, знают свое дело.
АХ
Алма Хасанова
Өте жақсы балабақша екен. Балапандардың тәрбиеленуіне , білім алуына жақсы жағдай жасалған . Бұл балабақшаға баланы сеніп тарсыруға болады . Маған ұнаған балабақша болды
Al'bina Salamatova
Хороший садик, нам все понравилось!👍
Бахытжан Жолболдин
Хороший садик!
Темирлан Мукатов
Өте керемет балабақша👍
FK
Farabi Kozybek
Өте жақсы балабақша. Балалардың қауіпсіздігіне, тазалығына және білім алуына үлкен мән беріледі
СА
Саят Абиш
Қызымды беріп едім, жалоба жоқ қызым күшті дейді. Күнде инстаграмдарын қарап отырмын. Алдында даже қызым жылап кетпеймін деп отырып алған😄
Гүлден🌸 Омарова
Жаңадан ашылған екен,күшті ,уютно екен.Теперь у меня есть новая локация😍 Кофелері прям күшті,десерт свежий😍 Адрес:Holiday Inn қарама-қарсы