Tolqyn rec.
Cтудия звукозаписи
BT
Bibigul Tuieshieva
Балама өлең жаздыртым, рахмет қатты ұнады. Барин түсіндіріп қалай айтатынын, жайлап асықпай. Өлең жақсы шықты👍👍👍
Асем Аманжолова
Балам биринши рет ан жаздыртты оте керемет шыкты. Бексултан мырзага рахмет барин сыпайы турде айтып тусиндирип керемет етип жылдам сапалы турде жазып берди. Рахмет коп коп
Дінмухамбет Бакытов
Все супер рекомендую
Айдар Максутов
В первый раз на студии звукозаписи, все объяснили, показали как лучше, все супер все отлично, советую!
20 мая 2025, официальный ответ
Здравствуйте, Айдар! Спасибо большое за добрые слова о нашей работе 😌 Будем вас ждать 💛
Мадина 🌹🌹
Жақсы жазып берді, тез 1 күнде, ең арзан Ақтау бойынша рахмет Толқын рекке
23 июля 2025, официальный ответ
😁😁😁 рахмет 🙌🏻
Aneka Kassumova
Керемет өлен жаздырдық 5 адам болып, балдарға дейін дауыстарын күшті жазып берді, рахмет!
Көңіліңізден шыққанына ризамын! Тағы күтеміз 🙌🏻🤍
MN
Moldir Nurmaganbetova
Тез жане сапалы турде олен жазуга комектести рахмет коп коп. Атырау каласынан келип жаздырып турмын. Ойымдагыдай шыкты👍🏻
29 апреля 2025, официальный ответ
Ойдағыдай шыққанына қуаныштымын, келіп тұрыңыздар 🙌🤍
Kanat Darigaliyev
Жақсы ұнады. Қызым өлең жазды, екеуі бір бірін түсініп әдемі өлең жазды.
Келіп тұрыңыздар 🙌🤍
ГК
Гулнур Куширова
Оте керемет тез тез жазып береди! Запистыда тез ондейди 2-3 кундеп куткизип коймайды! Рахмет! Туракты жаздырып журмиз!
Бізді таңдағаныңызға рахмет 🙌🏻🤍
Nurai A
все супер 😍😍😍Рахмет 🥹😍
20 мая 2025, официальный ответ
Сізге де рахмет 🙌🏻🤍
Алена Павлюченко
Были впервые, нам понравилось. С детьми хорошо работает, подсказывает, отрабатывает моменты, если где-то не так спели, или слова проговорили не чётко. Готовый результат очень понравился. Спасибо большое ❤️
Алена, благодарим вас за высокую оценку 💛 Ждем вас в гости снова и снова 🙏🏼
СР
Санжар Рахимов
Атамыздың мерейтойына орай немерелері мен баласы және келіні болып арнайы ән жаздырдық. Амир Айым орындауында туынды өте әсерлі, жүрекке жететіндей болып шықты. Отбасымыз үшін ұмытылмас сый болды. Үлкен алғысымызды білдіреміз!Бексултанға үлкен рахмет.Жаздырғыларыныз келіп жүрсе кеңес берем👍👍👍
Акмоншак Конысбаева
Акылды, сабырлы Бексултан иниме улкен рахметимди айтамын! Исине береке берсин! Той андерин, куанышты кундерге арналган олен жазатын клиенттер коп болсын!!! Алла разы болсын!!! 🙌🏻
Ляззат Ганиева
Өте керемет бір күнде өлеңімізді ойымыздағыданда керемет қылып жазып берді 👍🏻👍🏻Алла кәсібіңнің берекесін берсін🤝
ЖА
Жазира Айтмуханова
Бүгінгі дыбыс жазбасы өте жоғары деңгейде жазылғаны үшін шын жүректен алғыс айтамыз! Дауысы қызымның анық, сенімді әрі әсерлі шықты. ❤️Еңбек пен жауапкершілік бірден көрініп тұр. Сіздерге шығармашылық табыс, шабыт және үлкен жетістіктер тілейміз! 👍🏻👍🏻👍🏻
Акерке Доктырбай
Балаға запись жаздырып едік, сабырлықпен өте жақсы қылып жазып берді, Рахмет! Еңбектеріңіз елене берсін!👍🏻
Динара Толегбаева
Бексултан, біріншіден өте сабырлы бала. Каншама ән жаздырдық осы балага әркашан сабырлығымен шыдамдылығымен парасатылыгымен дауысымыз болмаса да әдемі кылып шыгарып береді! Для меня Номер ОДИН звука запись в г. Актау🤟🏻🙌
Dana Erkinovna
Рахмет көп көп! Жаздырған әнімізде,сөзімізде ұнады! Тез дайындап берді!👍🏻👍🏻
12 апреля 2025, официальный ответ
Келіп тұрыңыздар 🙌🤍
Камилла Каюмова
Записывали песню для ребенка. Получилось - шикарно🤍 Мы в восторге😍 Спасибо огромное за вашу работу🤍
16 февраля 2025, официальный ответ
Камилла, здравствуйте! Большое спасибо за ваш отзыв, будьте здоровы.
Beksultan Balabayev
Приходите записывать обязательно 🔥🔥🔥
Частый гость
ЛТ
Ляззат Танирбергенова
Сайысқа қатысайын деп жатырмыз, інімнің кеңесімен осы студиоға өлең жаздырдық, өте қатты ұнады☺️Жөндейтінін жөндеп, айтуға көмектесіп, тез арада өңдеп берді👌👍🏻Көп рахмет!!! Сәттілік тілейміз!!!
Көп рахмет 🤍🙌
Парасат Мәлікқызы
Бексултан баурым отте керемет🙌 кіп кішкентай кызыма аяк асты ән жазгызу керек болып сагат 23:00 болсада кабылдап шапшандыкпен жылдамдыкпен кызыма Аяулы ана атты әнін жазып берді 🙌 керемет жан өз ісінің маманы көңлімізден шыкты ісің тек алга баса берсін✔️🤲🏻 клентерің көп болсын акшасы да арзан отте карапайым жігіт екен көңлімізден шыкты барңыздар өкінбейсіздер
7 марта 2025, официальный ответ
Рахмет, келіп тұрыңыздар тағы да 😌🙌
Куаныш Жакаев
Ассалаумагалейкумдер! Студия адеми таза керемет Өз жұмысының шебері 🤝👍 Результат после Кушти жаксы качество жоғары деңгейде 😍👍✅🔝
1 марта 2025, официальный ответ
Ассалаумағалейкум. Рахмет 🙌 Келіп тұрыңыздар 🤍
ЖК
Жанар Калдыбаева
2 өлең жаздырдық. Өте жақсы өз жұмысын шебер білетін маман екен. Алғыстан басқа айтарым жоқ. Баріңізге кеңес беремін 👍👍👍
17 февраля 2025, официальный ответ
Сіздерге де рахмет 🙌 Келіп тұрыңыздар 🤍
ДД
Достам Даутов
Профессионал своего дела!!! Желаю процветания и успехов в вашем творчестве!!! Записывали доченьку, трек сделан просто супер. Огромное спасибо, теперь это наш второй дом!
16 февраля 2025, официальный ответ
Достам, добрый день! Спасибо вам большое за ваш отзыв 🔥 Приходите к нам ещё, всегда рады!
МД
Моншак Довледмырадова
Атмосфера очень уютная, сразу чувствуешь себя комфортно, а не зажатым. Оборудование современное, звук чистый, все мелочи подстраиваются под исполнителя. Отдельное спасибо специалисту Бексұлтану — он помог настроить вокал, подсказал несколько технических моментов, благодаря чему запись получилась именно такой, как мы хотели. Видно, что люди работают с душой и разбираются в своем деле. Определенно будем приходить еще!
Здравствуйте. Большое спасибо, что оценили 💛 Приходите в гости ещё 🤗
Аслан Zzzz
Отличный специалист по работе со звуком! Запись получилась чистая, профессиональная, всё учёл и помог с советами. Работать с ним было приятно — ответственный, внимательный и просто хороший человек. Смело рекомендую Бексултан.
3 сентября 2025, официальный ответ
Добрый вечер, Аслан. Спасибо ❤ Приходите к нам почаще.
Әсет -
Студия әдемі. Бексұлтан красава түсінідіріп четко тез жазып берді. Келесіде тағы келемін. От души брат!
3 сентября 2025, официальный ответ
Здравствуйте. Огромное спасибо за такой приятный отзыв 😉 Обращайтесь.
No Name
Керемет студия. Студияның жігіттері тез және сапалы, уақытылы жұмысын істейді. Маған өте ұнады. Жұмыстарыңа өркендеп өсуді тілеймін. Жұлдыздарың көп болсын.👍
3 сентября 2025, официальный ответ
Спасибо большое, что оценили 😌 Будьте здоровы.
Albina Dostaeva
Үлкен рақметтт, өте тез әрі сапалы запись алдық 🥰❤️
Азамат Панакулов
Молодец, Алла разы болсын! Бәрі жақсы күшті істеген. Өзіме ұнады. Аман бол.
Малика Сатыбалдиева
Өтте кермет бізге ұнады қызымада Иштегі бала өтте сабырлы жақсы тусундіреді рахмет көп көп
ZA
Zhuldyz Askarovna
Керемет студия👍🏻 Бексұлтанның сабырлығына сөз жоқ, жұмысы ұнады. Ақтаудағы номер 1 студия👏🏻
Dana T
Рақмет көп көп,еңбегініздің жемісін көріңіз Өлең күшті шықты
7 февраля 2025, официальный ответ
Рақмет 🙌🙌🙌😊
РМ
Райхан Мункеева
Бексұлтанға рахмет айтам..жылдам жазып берді әніміз күрделілеу еді .соған қарамастан әдемі шыққан . 👍👍👍
23 июля 2025, официальный ответ
Сіздерге де рахмет!🤍
Zhans
Өтее қатты ұнады. Тез әрі качественный жасайды өз жұмысын. Студия тоже тап-таза, приятно. Не ожидала,что получится так красиво. Мастер своего дела🥹🫶🏻
21 февраля 2025, официальный ответ
Большое спасибо за отзыв 💛 Приходите к нам ещё, всегда рады 🤗
ka
kamilla asylbek
Была на записи, все просьбы учитывались, Прошло спокойно и быстро. Автотюн тоже аккуратно сделан, как и Хотелось:) Спасибо большое!!!
13 июля 2025, официальный ответ
Kamilla. Благодарим, что оценили. Мы работаем для вас ❤
ЕТ
Екатерина Туримбетова
Профессионал своего дела, записали быстро и готовый запись за два дня предоставил. Песня понравилась, оперативно, все супер! Спасибо!
4 июля 2025, официальный ответ
Екатерина, спасибо вам большое за отзыв и оценку, были рады помочь!
МШ
Молдир Шалабаева
Бексұлтан өте керемет деңгейде өлең жазып берді👍👍👍👍Өз жұмысының маманы!!!адамға қарым-қатынасы да жақсы,уақытылы барлығын дайындап берді🙌🏻🙌🏻🙌🏻🙌🏻кеңес беремін.2 рет жаздыруымыз
2 июля 2025, официальный ответ
Рахмет сізге 🤍🙌🏻
amani kupeshovva
Нам очень понравилось наша песня, очень профессионально относится к своему делу. Помог нам и с песней и с нашими голосами, поправлял места где мы не знали. Объяснял каждому из нас отдельно и тщательно. И сам музыкант очень дружелюбный был. Все высшем уровне🤩
2 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте, amani. Спасибо, что уделили время и написали отзыв! Будем рады вам всегда 😁
Kirill Kuzmichev
Понравилось профессиональное отношение сотрудника к записи звука и разнообразным просьбам клиента. Также быстро и качественно сделал сведение. К клиентам чуток, что очень похвально.
20 июня 2025, официальный ответ
Кирилл, здравствуйте. Большое спасибо за ваш отзыв и оценку ❤ Мы стараемся 🌸
Mukhtar Kan
Студиянын вайбы унады , 1-2 олен жаздыруга баргам все четко 👍🏻
13 сентября 2025, официальный ответ
Mukhtar! Благодарим вас за высокую оценку, рады видеть вас снова 🤗
Мурат Абишов
Бексултан профи своего дела студия хорошая. Рекомендую всем посетить студию.
Здравствуйте. Благодарим за приятный отзыв 💛
Asilbek Tulegenov
Бексұлтанға көп рахмет өте керемет профессионал своего дела рекомендую это место всемм🔥🔥🔥
3 сентября 2025, официальный ответ
Благодарим, очень приятно получать обратную связь 💛
ИС
Изаура Садирова
Керемет студия. Жәй адамнан әнші шығаратын. Өте қатты ұнады. Адамды қабылдап, сөйлесуі, үйретуі керемет.
Әрине, сізге де көп рахмет. Тағы да келіп тұрыңыз 🙌🏻🤍
GB
Gulshat Bairbekova
Садиктегі қыздарымызға өлең жаздырттық. Музыкант бала әр қызға түсіндіріп, қалай айту керек екенін айтып отырды. Өзі спокойный екен👍. Бізге ұнады, бұйырса осы записьпен садикте әнімізді айтамыз.
Тағы келіп тұрыңыздар 🙌🏻🤍
БА
Баян Аскарбаева
Студия керемет ұнады. Запис өте таза жақсы жазады . Өзіме ұнады
13 июля 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Спасибо, Баян, будем ждать вас снова 🤗
сиратолла садиркбар
Бауырым барлығы әдемі шығыпты. Алла разы болсын! Еңбегіңнің жемісін көр!
Рахмет аға! Тағы келіп тұрыңыздар 🙌🏻🤍
Diana Anuarbekova
В первый раз мы пошли записывать песню, и нам очень сильно помогли в этом и за одно поддержали☺️ А результат безумно понравился)) Желаю в дальнейшем только успехов и процветания❣️
Спасибо за пожелания 🙌 Приходите ещё, буду ждать вас 🤍
FO
Farida Oralova
Керемет студия екен, бәрі өте сапалы, әрі тез өңдеп берді! Жұмысыңыз табысты болсын! Қызым алғаш ән айтып мәз болды!
31 марта 2025, официальный ответ
Рахмет, тағы да келіп тұрыңыздар 🤍🙌