Chimney cake Zhanaozen
Мороженое
AЗ
Adelina Заклюшина
Я в полном восторге! 🧡 Напиток с апельсином оказался просто бомбический — вкус как у свежевыжатого сока, сочный, насыщенный и невероятно освежающий. Кажется, я нашла свой новый фаворит!
Актоты Кульшарова
Жаңаөзенде осындай ерекше десерт дайындайтын орын барына қуаныштымын! Chimney cake — бұл нағыз дәм мен ләззаттың үйлесімі. Дәмі керемет: сырты қытырлақ, іші жұмсақ, жылы әрі хош иісті. Әсіресе корицамен және қантпен дайындалған классикалық нұсқасы ерекше ұнады. Мұнда әр трубочка тапсырыс бойынша жаңа дайындалады, сондықтан десерт әрдайым ыстық әрі балғын. Сонымен қатар, түрлі толтырмалары бар: балмұздақпен, шоколадпен, жаңғақпен — бәрі де өз талғамына сай таңдауға болады.
Айбала Тураш
Бізге ұнады❤️Дәмдері ерееше басшыларына көп көп рахмет енді үнемі алып отырамын
Динара Козбагарова
Дәмі өте керемет😋😍 Бір жесең жегің келе береді, советую🥰
Арай Базарбаева
👍🏻👍🏻
Арай Аткелтирова
😋😋😋😋😋
Ауес Картбаева
Өте дәмді, уютно❤️
AI
Askhat Irgebay
Грузияда жегенде унап еди осы морожный бизде ашылганына қуаныштымын. Дами унады морожный татти. Уйдеги балдар аптасына 1 рет жейді.
Aiganym Kozbakarova
Маған қатты ұнағаны Ганконский Маңғыстау бойынша ең дәмді балмұздақ осы жерде деп айта аламын! Лимонадтарының дәмі аузыңнан кетпейді ерекше👍 Ананас Балмұздақты ерекше способпен дайындайды! Ол үшін барып дәмін көру керек! Екі адам болып әрең бітіресің көлемі үлкен🔥
BD
Bayan Dayraeva
Лимонадтары дәмді еще ыдыстары күшті. Нұрасыл деген балаға рахмет дәмі ұнады қызмет көрсетуі жақсы.
Н
Нұрасыл