Милана
🔥🔥
alina i
қымбат слишком👎🏻
Miss Dior
Асем! Отличный хейр-стилист! Учла все пожелания, подобрала идеальную форму и цвет. Волосы выглядят шикарно, а укладка держалась весь день. Обязательно приду снова!
Adema Erlanovna
Асем апа, Ақтаудағы топ топ 🔝 🔝 🔝 мастер. Қанша жыл бойы тек өзіңізге сеніп тапсырамын шашымды, өз ісінің маманы, Всегда все идеально, табысыңыз мол болсын😍🫰🏻❤️
ГИ
Гулмира Изтурганова
Асема #1 хейр стилист прям кушті істейді . Тек Асемаға істетем қолы бриллиантқо еще тез істеп береді. Милана салон # 1 ғо мен ушін👍👍❤️
АУ
Ардак Укенова
Салон Милана номер 1. Всем советую. Мастер Асем мастер своего дела👍 уже год хожу
НА
Нурганым Аманбайкызы
Өз ісінің маманы, маған ұнады іші уютный. Әсемге көп рахмет шашымды әрлеп әдімелеп бергеніне. Көптен бері мастер іздеп жүр едім, іздегенім табылды! Рахмет көп көп жұмфстарыңызға табыстілеймін.
Айша Шорманова
Өте күшті мастер мен ай сайын барып тұрамын❤️Өкінбейсіздер
НИ
Нагима Ильясова
Асема рахмет қол аяғыңа дерт бермесін номер один шаштараз Ақтау бойынша . Қыздар барлығыңа кеңес беремін
SO
Sandugash Orazgalieva
Асем өз ісінің маманы👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻 мен қанша рет шаш бояттым прям керемет шықты😍😍😍😍 Советуююю🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻🫰🏻
Салтанат Калымбетова
Всем привет калайсыздар? Осы салонга бугин келип шашымды озгерместей озгертип Оте куаныштымын 🥰 всем советую кыздар бул салонга келгениме окинбеймин жумысына сай багасы 🫰🏻 Рахмет Асема апа
Карлыгаш Кесикбаева
Прям классный салон кыздар окинбейсиздер багасы Жаксы жумысы вообще топ шашымды сыкитып жасап берди мастер своего дело Рахмет коп коп кыздар келин мастер Асема респект😘😊🤚👍
Асия Муратова
Кыздар прям кушти салон Багасы Жаксы жумысы Узак турады куаныштымын осы салонга келгениме мастер Асема вообще топ психологтан кем емес 👍🏼😊 жумыс уакыты гибкий меним уакытыма сай шакырып ризамын✅👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼😍😘
СБ
Салтанат Букенбаева
Салон атмосфера прям по душам классно качество обслуживание вообще топ👍👍👍 мастер стажная 25 лет топ🙏🫶 всем советую 👆💃🏿
Sultan Kozhabergenov
Посетила салон красоты МИЛАНА и остался очень доволен! Мастер Асемгуль - настоящий профессионал, очень внимательно отнеслась к моим пожеланиям, и результат превзошел все ожидания. Интерьер уютный, атмосфера приятная, а цены соответствуют качеству. Обязательно приду снова!
BK
Botagoz Khydyrova
Бул салонга неше жылдан бери келемин мастер 25 жылдык стажы бар 👍 колы алтын кыздар всем советую 🙌 мына отрик отзыв жазатындарды тусинбейм иштери тар адамдар шыгар😒 Алла коруши билушиго колдары женил мастерди калай жамандап жазуга болады🤦♀️ келсениздер окинбейсиздер🙏🏻👍🙌
KN
Kamazhay Narymova
Шашымды бүлдіріп тастады, барғаныма өкініп отрым осы салонга🥲
НН
Нуржанат Наухан
3 жылдан бері келемін Асем мастерге прям алтын қолдары🥹 қалаған техникамды жасап береді☺️💐
НА
Нургул Аргынбаева
Асемка өте жақсы мастер своего дела золотые руки
Динара Тасканбаева
Классный мастер! Эксперт по волосам, за считанные минуты привела мои волосы в порядок🥰 такая легкость после рук знатока своего дела🫶🏻 всем советую!
Айко Айко
Кушты салон Асема мастер своего дела😍😍
Аида
Салон өте әдемі және тап таза, Асем өз маманың қас шебері.
Маа салон өтте керемет созым жок адеммы супер😍😍😍
RK
Raikhan Kemal
Очень уютный салон и приятная атмосфера! Всегда хочется вернуться именно к своему мастеру — работает с душой, аккуратно и внимательно. Каждый раз получаю именно тот результат, который хочу. Спасибо за профессионализм!❤️❤️😍
Акбота Абдикеримова
Красивый салон, очень квалифицированный специалист. После окрашивание волосы в прекрасном состоянии ❤️ честный отзыв, рекомендую всем 👍🏼
Sansyzbaev
керемет😍🔥
ME
Maral Ermaganbet
Хожу в этот салон очень давно. Услугами места пользуюсь много лет. Всегда выхожу от неё довольная и красивая 😍🥰❤️
НТ
Нагима Тенелбаева
Спасибо огромное! Желаю процветания и хороших клиентов. Я просто в восторге от своего окрашивания и стрижки, хочу выразить благодарность мастеру Асема 🌹
ДБ
Динара Бегалиева
Керемет салон! Просто супер! Мастер Асема! огромная благодарность тебе Асемуша 🥰 очень довольная, всегда боялась преображения , но ты дала уверенность и показала своё мастерство😍😍😍 Спасибо большое! Пусть у тебя будёт всё самое лучшее и хорошее🤲🤲🤲
НТ
Несибели Тенелбай
Хороший салон, замечательная специалист, спасибо Асемуша❤️Очень довольна, мастера однозначно рекомендую
Ардак Лукманкызы
Асем ге коп Рахмет айтам шашымды Кушти ойымдагыдай шыгарп берды Маган катты унады клиенттериниз коп болсын🔥💕
Айгерим Жолдасбек
Ойымдағыдан да күшті шықты🥰Мастер Асема рахмет большой арнайы Шымкент қаласынан келдім,шашымнан ешкім осылай күшті результат шыгара алмаган🫶🏻
Aigerim Aibolatova
Асема рахмет! Все понравилось! Супер!
ЖО
Жамиля Орынбасар
Салоны таза адеми барлыгы ұнады.
АҚ
Алтынай Қожабергенова
Мастер своего дела😍 советую, бұрыннан барып журген мастерім 6 жыл болды шаштарыңызды сықитып береді качественный , проф заттар қолданады желанияларыңызды ашық айтсаңыздар дәл солай ойларыңыздағыдай жасап береді 👍👍👍 советую
Ардак Укенова
Калорист с опытом 25лет, прям мне повезло. Спасибо большое Вам.
АУ
Анар Ушканбаева
Актау каласы бойынша оз исинин маманы супер мастер. Рахмет Асем алга карай орлей бер биктен коринуине тилетеспин "МИЛАНА" салонын клиенттери коп болсын.........
ГБ
Гаухар Байбусинова
Асема рахмет шашыма😍😍😍😍 сынып турмын өзіме🤭 ужассс болып барып ем, красавица қылып шыгарып салды, көп көп рахмет😍😍😍😍😍
Ag
Aimuratova gulnur
Самый лучший мастер Асем. Всем советую 👍. Мастер просто топ 🔝
АХ
Асель Хыдырова
Классный салон, внутри комфортно и уютно👍👍👍, супер мастер своего дела - Асема😍😍 превзошел все мои ожидания, всем советую
Сандугаш Сейітжанова
Салон керемет. Шашымды 👍 қиып берді. Супер🔥🔥🔥
Рахила Мунатова
Рекомендую!! Салон отличный, уютная атмосфера! К Асем я хожу с 2019 года. Всегда найдёт подход к любому клиенту, всегда почувствует настроение и учтёт пожелания каждой, кто доверился ей! Цены очень доступные! Асем мастер на все руки- покрасит, подстрижет, волосы уложит, бровки приведёт в порядок, сделает макияж 💯 Салон Милана лучший в Актау!! ❤️
Молдир Каржауова
Асема кушти стиржка ушин рахмеет😘менің 4-5 жылдан келе жаткан мастерім😘келіңіздеер
Үміт Аскаровна
Өте жайлы салон барсаң демалып қаласың ішіде әдемі, әдемі әуен клиенттеріңіз онсызда көпқой одан сайын алға баса беріңіз 😘😘😘😘😘😘😘
Аяжан Имаганбет
Атмосфера уууааааауғой😍😍👍👍👍 Тап-таза, комфорт прям😍 Жағдай жасалған жерді жақсы көремін🔥🔥🔥 Кәсібің жүре берсін, дөңгелене бер❤️ Клиент көөөп болсын, Асеманың өзі аөэқ жарқын жанғой, өзің сияқты клиентің көөөөп болсын😘
Ako Ako
Асема Лучший мастер😍 барлықтарыңызғаа кеңес беремін.🔥🔥🔥
ZA
Zhaza Aidjanova
Уютный, современный салон. Большое спасибо, Асемочке! Вы- профессионал! С первого раза создала лучший оттенок моим волосам! В новом образе я получаю массу комплиментов. Мастер всё подобрала под мой типаж. Волосы живые и здоровые.
Айсара Айдарова
Асема супер мастер Шаш , қас , макияж💐 Рахмет көп көп Одан бөлек угостила чаем🥰
ЗС
Зулейха Сахыева
Кушти Бари, Маган катты унады рахмет Асем❤️
Rysty Umirzakova
Көптен Асемге шашымды қидырып, боятамын. Өзіме ұнайды,Асемге келгелі басқа мастерлерге барған жоқпын. Өз ісінің маманы.