Ломбарды
Знакомые займы стали ещё выгоднее
ТОО М-Ломбард
Лицензия № 02.21.0002.L. от 9.03.21. АРРФР.
Узнать подробнее
ТОО М-Ломбард
назек 🫰🏻
Жарланова Назгүл өте сыпайы әрі жауапты қызметкер. Барлығын түсінікті етіп түсіндіріп берді. Қызмет көрсетуіне ризамын!
19 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рақмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
Мико📍 Болд болд
Мамандардің жумисы өте жаксы👍
17 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің жұмысымызды жоғары бағалағаныңыз үшін рахмет. Біз қызмет көрсету сапасын, деңг…
ЗК
Злиха Кулшарова
М- Ломбард кыздарына рахмет, тез ари жылдам кызмети ушин
6 сентября 2025, официальный ответ
ОУ
ОРЫНЖАН Утешов
Уважение, забота, надежный и главное рядом
15 февраля 2026, официальный ответ
Айгерим Оразбаева
Особое отношение к клиентам. Надежный ломбард
15 февраля 2026, официальный ответ
12 февраля 2026, официальный ответ
Мариям Максат
Топ Ломбард, Айнур специалист керемет лз исинын маманы 👍
11 февраля 2026, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Біздің әріптесіміздің жұмысын жоғары бағалағаныңыз үшін рақмет! Сөзіңізді әріптесімізге жеткізетін боламыз. Құрметпен, М-Ломбард!💛
ПЧ
Просто Человек
Оте керемет ломбард,Айнурга рахмет ерекше обслуживание 👍👍👍
15 января 2026, официальный ответ
Нургул Есенгалиева
Сенімді,Мықты Ломбард! Қыздарға рахмет!
Мадина
Айнур жақсы қызмет көрсетеді рахмет👍
ДА
Диана Абдуллаева
Качественно и быстро👍👍👍 Мыкты, очень надежный Ломбард в Актау 👍👍👍
10 февраля 2026, официальный ответ
СД
Санимай Джубатырова
Спасибо Айнуре за оперативную обслуживанию👍она очень вежливая🌹🌹🌹
24 декабря 2024, официальный ответ
Аслан Абдуллаев
Назгуль Ж ханымға үлкен рахмет. Нағыз өз ісінің шебері. 👍
27 января 2026, официальный ответ
Калдыгул Калдыгул
Клиентті құрметтеп ерекше қарым қатынас жасағаны ұнады!
27 января 2026, официальный ответ
оте жаксы ломбард
22 января 2026, официальный ответ
ВО
Венера Оскимбаева
Назгүл ханымға үлкен рахмет.Ерекше қарым-қатынас орната білді.Сенімді әрі сапалы жұмыс жасайды.
21 января 2026, официальный ответ
Акнур Шубаева
Жарланова Назгүл ханымға ерекше қарым қатынас көрсетіп қызмет жасағаны үшін рахмет😍
20 января 2026, официальный ответ
Құрметті жақсы сезімде отырмыз ❤️❤️❤️❤️❤️
16 января 2026, официальный ответ
ГМ
Гулдана Молдагалиева
Назгуль Ж. Жұмысын жақсы денгейде атқарып, нақты қойылған сұрақтарға жауап берді. Осындай қызметкерлер көп болса жақсы болар еді өз жұмысын білетін. Рахмет сізге ризамын
16 января 2026, официальный ответ
EK
Erzhan Kabuov
Спс вашим сотрудникам Назгуль Ж. уважительно относиться к своим клиентам!!!! Приветливый, заботливый по больше таких сотрудников!!!!
18 ноября 2025, официальный ответ
S
Sake
Ерекше карым катынас сенимди
15 января 2026, официальный ответ
БА
Біржан Атағазы
Назгүл ханымға көп көп рахмет Ерекше қарым қатынас жасап сапалы қызымет көрзетеді🤗🫶🔥
9 января 2026, официальный ответ
Мангистау Актау
Клиенттерге қызмет көрсету өте тез,аз уақыт алады және особое отношениемен қарайды.Өте надежный ломбард👍
8 января 2026, официальный ответ
MB
Mukhtar Bazarbayev
Спасибо Назгул. ❤️ за особое отношение
ZE
Zhadyra Esengeldiyeva
Девушка очен приятная все быстро оформила спасибо большое
SS
S S
Керемет М Ломбард озиме катты унайды кыздарда оте керемет, ерекше карым катынас бен карсы алады, Сенимди ари кушти
aru’
Уважение, забота.)
17 декабря 2025, официальный ответ
АО
Айгуль Ормантаева
Спосибо за особое отношение к клиенту
17 декабря 2025, официальный ответ
Rassim Akhmedov
Хорошее обслуживание, забота о клиенте, спасибо Назгуль, все помогла, рассказала про розыгрыш !
GD
Gulshat Dzhanaeva
М ломбард ұжымына рахмет, клиенттермен жақсы қарым қатынаста
16 декабря 2025, официальный ответ
Сәлеметсіз бе! Жылы сөздеріңізге көп рахмет. Клиенттерімізге жоғары сапалы қызмет көрсетуге әрқашан дайынбыз. Құрметпен, М-Ломбард! 💛
КП
Камшат Паркер
Хочу оставить отзыв о специалистах ломбарда- очень ответственные и заботливые сотрудники . Относятся с уважением и заботой! Очень надежный ломбард. Спасибо Жарлановой Назгуль!
НБ
Нуржамал Беглембетова
Уважение и забота 🫶
DA
Dina Asanova
Отлично все быстро и доступно!!!спасибо
14 декабря 2025, официальный ответ
ZB
Zhanar Bek
Хорошее обслуживание! Приветливый специалист Жарланова Нургуль разъяснила все вопросы, а также рассказала про предстоящий розыгрыш)
НД
Несибели Доскалиева
Всегда особое отношение Надежный ломбард Спасибо девочкам 💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐 🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Anara Aksuieva
Надежный ломбард, особое отношение клиентом 👍
БМ
Бектемис Молдакулов
Жарланова Назгуль сотрудник знает свою работу! Уважение клиентам, дает надежность уверенность клиентам! Спасибо ей за такое отношение клиентам!
11 декабря 2025, официальный ответ
Аскар Акниязов
Самый лучший сервис
1 декабря 2025, официальный ответ
Балзия Борангали
Жарланова Назгүл жақсы қызмет көрсетіп, бәрін нақты түсіндірді. Рақмет 👍🏼 сәттілік 💐💐💐
Аскар Горген
оте керемет сенымды багасы жаксы 👍🏻👍🏻
АЖ
Айдана Жалгасова
Керемет👍
AD
Aiassem Dusupova
Благодарю за скорость и надёжность. Рахмет 💐
DN
Dias Nurik
Отличной сервис,особое отношение спасибо и ломбард
РУ
Райхан Уткелова