Поиск
Положительные
Отрицательные
Аликон ❤️
2 отзыва
агылшын курстарынын ышындегы ен лучшийы осы.Ойындар ойнатып кызыкты етып тусындыреды,апайлар вообще урыспай,мейырымды карайды.Арайлым апай в соло самая лучшая просто.Быз сызды жаксы коремиз❤️❤️❤️
КА
Кызгалдак Алпысбай
5 отзывов
жұмыс жасатып ақшамды бермей кетті❗️хоть менімен дұрыс сөйлесіп қоштасқанда жоқ❗️ дұрыс мұғалім екеніне сомнением бар❗️ Бармаңыздар! Адам ақысын жейтін орталыққа балаларыңызды беріп зачем?Лучшие басқа жер❗️
4 сентября 2025, официальный ответ
Ваши требования и угрозы мы расцениваем как шантаж. Вся переписка и отзывы зафиксированы. В случае п…
Все комментарии
ОИ
Оркен Исмагул
1 отзыв
BizBest-ағылшынды өте жаксы үйретеді.Бос уақытта қыдыртады,естен кетпес кун Апайлары өте мейірімді.Мен 3 ай уақыт оқысамда көп нәрсе үйрендім.Маған өте қатты ұнады. Мен сіздерді BizBestке шакырамын!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Е
Ернар
1 отзыв
Biz_Bezt өте керемет ағылшын тілін жақсы үйретеді қазіргі ағылшыным өте керемет кезінде сабақты үштен оқып едім қазір ағылшынымды бестен оқимын сіздерді күтеміз
Дильназ Дауренқызы
5 отзывов
Өте керемет жер ағылшын курсы күшті маған қатты ұнады мен басында келгенде ағылшыннан дім білмейтін едім кәзір уже білемін рахмет Оксана Кереева Апай осындай "BizBest " командасын ашқаңызға сосын Арайлым апайғада рахмет осының барлығын үйретіп жатқанына . Короче мен шынымды айтқанда маған қатты ұнайды ағылшын курс өйстіп өйстіп ағылшын курсыңыз одан сайын жақсарта беріңіз ❤️❤️🌷💕🌸
QU
Qwerty Uiop
1 отзыв
Отвечаю айтайын мынау енды кушты курс келмесендер окынесндер аита алмайм енды апайларыда жаксы Жане кадымгдей сабак конылды отеды артурлы ойындар артурлы сабактан овщм куштыыыыы ком висит
20 февраля 2025, официальный ответ
Керемет пікіріңіз үшін алғысымызды білдіреміз! Бұл тек бастамасы ғана – алда әлі талай қызықты саба…
AU
Apple User
1 отзыв
Курс ұнап жатыр. Бүгін this, that, these, those ережесін өттік.
20 февраля 2025, официальный ответ
Керемет пікіріңіз үшін рахмет! 💙 Біз үшін ең бастысы – оқудың тиімді әрі қызықты болуы. Сізге ұнағанына қуаныштымыз!
Б
Берекет
1 отзыв
Маған курс өте қатты ұнайды, ағылшыннан көп зат білмитін едім. Қазір көп зат үйрендім. Әр түрлі ойындар ойнатады. Дильназ апай күшті
20 февраля 2025, официальный ответ
Үлкен рахмет! 💫 Білім алу – үздіксіз даму жолы, ал оны білікті ұстаздармен бірге жүріп өту одан да қызықты. Сіздің жетістігіңіз – біз үшін маңызды!
Assanali Kerey
21 отзыв