Rich Size
Магазин женской одежды больших размеров
ИП Жакина
Jane 💕
Была сегодня в магазине. Очень благодарна сотруднице Айсана за внимательное и доброжелательное обслуживание. Когда мне стало плохо она даже принесла стаканчик воды🥹 и помогала до конца. Спасибо за заботу и отличный сервис! Один такой минус, у вас мало зеркал, приходилось ждать пока другой покупатель посмотрит😩
bota <3
Обожаю Одежда очень хорошего качества и очень приятные цены
Ако Канаткызы
😍😍😍
GA
Guli Aratova
Это идеальное место для женщин с формами. Ассортимент просто потрясающий: стильная и современная одежда, которая подчеркивает достоинства и скрывает недостатки. Обслуживание на высшем уровне 👌 сотрудники всегда готовы помочь с выбором и предложить подходящие варианты. Размеры представлены очень разнообразно, что позволяет каждому найти что-то по душе. Ищу белую рубашку 😅 Обязательно вернусь снова и рекомендую всем!
ГК
ГГГ Ккк
Всегда когда захожу, нахожу что нужно. Чуть доставил дискомфорт когда консультант не отходил. Смотрела за мной что я трогаю. Но все ровно каждый раз закупаюсь. Красиво.😍
НЗ
Назерке Зиядинова
Улдана консультант кыз супер кушти тусіндіріп образ кушти тандап берді🤭❤️❤️❤️❤️❤️😘😘😘😘
Зоя Егдер
Ішіндпгі Жайна деген қыз оте кушти екен барлығынаа комектесп каисы жарасп тұр жараспаи тұр бәрін корсетп жақсы обслуживать еттет екен 😍❤️👌 мадец
Ғазиза Мақсатқызы
Консультант Айсана топ топ бадам бадам🫰🏻❤️ Такая приятная, хорошая, тек комектескиси келип жугирип жур, бундай обращениени корип кайта кайта келе бергин келеди, келе беремин де, сэнкью Айсанааа🩷
Айзада Дауылбайкызы
Хочу поблагодарить онлайн заказ сделала, очень все понравилось 🥰 как упаковали, размер, ка 😍 отдельное спасибо онлайн консультанту Улдане🙌🌺 желаю процветании😘
Назгуль Ниязбаева
Очень всё понравилось!!! Улдана консультант сразу нашла мне то что нужно было на той!!! Сама примерила показала,как смотрится образ, сразу доставили вовремя,очень торопилась, и упаковка вообще суперская!!❤️ Спасибо магазину «Rich size» и отдельное спасибо Улдане❤️
Алтын Шамурадова
Меруерт консультант оте жаксы киимдер жинактап берди.Костьюм,2 двойка,лосина,куртка алдым.Рахмеет кыздар
SK
Serikbol Kozigaraev
Консультант Улдана ханымға рахмеет көп көп! Адамдармен сөәлесуі қызмет көрсетуі прям на высшем уровне! Керегімді тауып берді! Жұмысыңа сәттілік🙌😘😘
ГУ
Гулдана Утешова
Киімдерінің сапасы өте жақсы Бағасына стоит сатушылары да керемет рахмет сіздерден сауда жасаим енді тек♥️
Айзада Бекслан
Салематсызба🫶🏻Онлайн консультант Альфияға 🫶🏻😍😚көп көп рахмет🫶🏻Табысты болыңыздар🫶🏻😍🤲🏻АЛЛА разы болсын🤲🏻😍
Mldr __
Онлайн-консультант Альфияға рахмет🫰🏻🫰🏻 Барлығы өте керемет,көрсетілген сервис өте жақсы. Киімнің сапасы,оформление заказа өте керемет,рахмет❤️
Bayan Abdireim
Так даже неден бастарымды билмейм, но я в шоке от магазина🤩 обслуживание, подход к клиенту, вежливость прям все все на высшем уровне 🥰 Зариночка спасибо тебе большое за такой ассортимент 😍 у нас в Актау найти такой подход очень редко, сколько раз была в магазине всему довольна 😘 благодарю девочки только вперед 👏💐💐🫶
B.R. Radikovna
Помоему прекрасный персонал, да и сам ассортимент широк. Нашла себе несколько вещичек для школы, качество и фасон идеальны, хоть и дороговато Достойное место🫶🏻
Айна Утегенова
Здравствуйте я в восторге от вашего магазина , обслуживание на высшем уровне , девочки продавцы очень отзывчивые 😍😍☺️❤️ Всем советую этот магазин ❤️❤️
DZ
Diana Zholdybaeva
Қыздар рахмет обслуживание на высшей уровне ❤️❤️❤️ Спасибо за терпение
ОБ
Ольга Бай
Приятные консультанты
Moldir Devetbai
Жайна консультант топ топ бадам бадам👑
Аяулым Бекболатқызы
Кереметт магазинн,шикарно киімдерр😍😍.Маған көмектескен Мөлдіргее рақметт меніменн бір вайбқа кіріпп,барлығын үйлестіріп көрсетіп түсіндірдіі🫶🏻🫶🏻🥹
Альфия онлайн консультант керемет кеңес береді. ❤️ Рахмееет қыздар❤️
Қызымет көрсетілуі өте күшті маған қатты ұнады онлайн Альфия консультантқа көп көп рахметтт ерінби сұраған кимдерді киіп бәрін көрсетіп жатқанна рахмет. Альфия Ханм күшті қыз екен 😍🥰🥰😘😘
User Apple
Онлайн консультант Альфияга улкен рахмет! Ерінбей фотосын жіберіп, өзіде баска варианттар предлогать етип заказымды жіберді. Жұмысына табыс, риза клиенттер тілеймін
NM
Nurshat Maksatovna
Өте керемет жер, киімдері әдемі,консультант очень вежливый🤗
Кәусар Амалбекова
Өте керемет магазин😍😍Мөлдір ханым супер топ топ падам падам🌸🌸😍
akbota alimbay
Қызмет көрсетілуі өте күштііі😍😍😍әсіресе Мөлдір ханымға үлкен алғыс😍😍өте ашық ақ жарқын адам
Нини 🎀
Обслуживание на высшем уровне👍🏻 Хочу особенно отметить консультантку Молдир,очень приятная и позитивная🫶🏻 Теперь буду часто заглядывать
KI
Karlygash Issayeva
Rich size как всегда номер 1 ) Кызметтері керемет! Особенно Альфия ханым коп рахметтт🫶🏻 Кушти тусрндирип, керегімді тандап берді)
DR
Diyana Rustem
Меруертке үлкен рақмет! Өте сыпайы, күлімдеп қарсы алды😍. Сатушы-консультант ретінде өз ісін жақсы біледі, сұрақтарға толық әрі түсінікті жауап берді. 🙌🏻Таңдауыма көмектесіп, керекті тауарды жылдам тауып берді. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде, көңілімнен шықты. Осындай қызметкерлер көп болса екен😍😍😍 Өте тиянақты, таза , ұқыпты🫶🏻👍👍
Zhanat Кanatovna
Консультант кыздарга рахмеет😍 Образ курастырып, ой салысып комектесип журди🥰 Кушти магазинн🤩🤩🤩
Inzhu Amangali
Консультат қыздарына ерекше алғыс. Күліп қарсы алып, күліп шығарып салады. Консультат қыздың атын ұмытып тұрмын, рахмет көпкөп❤️❤️🫶🏻🫶🏻
ЛН
Лаззат Нурниязова
Киімдердің сапасы күшті, өзіме двойка алғанмын жұп жұмсақ прям теріге жағымды. Ал ішіндегі қыздарға алғыс айтқым келеді, өте сабырлы күліп жауап беріп тұрады, мен таңертеңнен бастап жаздым ананы бір сұрап мынаны, бір сұрап и содан кешке бір алдырттым. Шыдамдылықтары мықты 🥰енді сіздерден аламын деп шештім🥰🥰🥰
PA
Perizat Amaniazova
Айсана көп рахмет уу күшті супер ұнады 😍😍😍😍😍
Нурас Калдымурза
Осы Женский магазин барсаң дұрыс қызмет көрсетпейді, киім бағасы сапасына сай емес, өте нашар
Saltanat Aminova
Здравствуйте. Спасибо большое RICH SIZE Актау , отдельное спасибо онлайн консультанту по имени Асема за её оперативность в обратной связи и с доставкой по городу. За красивое и нежное оформление 💐💐💐😍😍😍
Aktilek Sarsenbaeva
Продовец Айсан самая лучшая😘💐
Магазин прям супер 😍 киимдер сапасы енды соз жок ✅ олмит , жуып киип кете бересин дым тозбайды 😍☄️ Консультант Асема 🫶🏻 Коп кутип басынды катырмайсын , сразу ватсаптан ответ кайтарып , тез тезден оплата кабылдап озенге салып жбереди 😍 Ракмеееет кооп коп !!! Дамый бериниздер
АО
Айгерим Онгарова
Сегодня, в спешке искала наряд. Пришла к ним, девочки молодцы быстро подобрали одежду. Сервис 10/10 . Процветания вам, у вас новый постоянный клиент 🫰🏿
Aida Axmet
Обслуживание, чистота, скидочные товары😍 іздегенімді 10 минутта тауып, алып кеттім 👍🏻
sssss Nnnnnn
Ішіндегі қыздар күшті екен Бәрін әкеліп Ойын айтып Жүгіріп жүріп көмектесті Маған ұнады Киімдердің сапасы да жақсы екен Іші кең, іздегеніңді табасың Енді пижамдар болса тіптен күшті болар еді🤭
Акерке Рахмамедова
Меруерт сізге рахметтт🥰🥰өте керемет қызмееттт❤️киімдер топ топ падам падам😝🫶🏻
AT
Arai Tapenova
Бүгін бардым осы магазинге, шыны керек бірінші рет көруіп тұрмын консультанттардың былай көмектесіп, соңына дейін қасымда жүргенін. Сабина деген қызға алғысым шексіз. Енді күнделікті баратын магазиным болды. Рахмет көп көп, табыстарың мол болсын🫶🏻 Таңдау өте көп😍
Маймакова Айжан
Бүгін Ricn Size бардым Онлайн жұмыс жасайтын Жансая Деген қыз өте сыпайы жұмысына ұқыпты адамгершілігі өте керемет қыз екен нағыз жұмысының маманы күліп күтіп алды өзіме керекті киімдерді өзі жарасымды етіп көрсеті тағы киім алатын болсам тек осы магазиннен алам бұйырса осы қызға приемя беріп жұмысын бағалаңыз Жансая деген атына сай қыз екен…Осындай кассир қызды бірінші рет көріп тұрмын өзімеде сіңілімеде осы жерден алдық
ZL
Zhansaya Lesbaeva
Жансая мен кассир қызға көп рахмет😍😍. Ішіндегі қыздардың бәрі жақсы күліп қарсы алады. Таңдауға көмектесіп өз ойларын айтады.Қызмет сапасы жақсы. Басқа магазиндерге барсан отырады бетіңе қарап даже амандаспайдыда. Rich size молодец күшті киімдер әкеле беріңдер🔥🔥🔥🔥🔥
МИ
Мейрамгул Иламанова
Консультанты очень хорошие, вежливые. Помогли с выбором. Спасибо😘
Мөлдір Амангелді
Салеметсыздер ме , мен Жансая есымды онлайн менеджерге алгысымды былдыремын, кеш болсада жауап берып, маган тандауыма оз улесын косты. Алла разы болсын, оте куанышты болып калдым, коныл-куйымды котерды, осындай сотрудниктер кобейе берсын. Дукендерынызге тек табыс тылеймын, Жансая осылай ар клиентке куаныш сыйлап, алгысын алып журе береныз. Барлыгы жогары денгейде ❤️❤️❤️❤️❤️😘
TD
Talgatkizi. D
Жаным Асемаа спасибо тебе😍 Быстро отвечала, отправила видосик одежды, помогала с выбором и отправила мой заказ 🤭 в жанаозен🥹 Я так радаа этой покупке ☺️ Спасибо большое девушкии 🙆♀️🤍
Aqtikosh ㅤ
Теперь любимый магазин 🙏🏻🙏🏻