Dr.Salimov
Стоматологическая клиника
Здоровая улыбка — уверенность в каждом дне!
Записаться
NN
Nurgul Nurgul
Выбран компанией
Өте керемет клиника.Анамның барлық тісін емдеп, имплант қойып берді.Салимов Нұржігіт пен Ақерке Енсеповаға алғысым шексіз.Қолдары жеңіл,сапалы жұмысына Рахмет 👍
13 апреля 2025, официальный ответ
Көп-көп рақмет сізге! 💙 Анаңыздың тістері емделіп, имплант сәтті қойылғанына қуаныштымыз. Салимов Н…
Ляззат .
Клиника ұнады 😍 Доктор Нурбекке рахмет тісімді ауыртпай емдеп берді🙌🏻Пациенттеріңіз көп болсын)
ГС
Гулзира Спдакбаева
Салематсызба! Клиника өте жоғары деңгейде жұмысын атқаруда. Доктор Дамегул Аскаровнамен план жасап, барлығын таза, ұқыпты және уақытында барлық тісті бітіріп берді. Ассистент Гулмира екеуі өз ісінің маманы және кішіпейіл жандар 👍 Администратор қыздарда уақытты өзімізге қарай ыңғайластырып, өте кішіпейіл, мейірімді қыздар ❤️
Акжамал Кулманова
Ортодонт Улпа лучшая из лучших. Всем своим знакомым советую 👍
ЖТ
Жулдыз Танкеева
Өте жақсы клиника👏🏻Ұлпа Аманбековна ортодонт дәрігеріне көп көп рахметімді айтамын тісім тез жөнделді👍! Алла разы болсын Сізге🤲🏻🥰
GB
Gauhar Bayturganova
Клиника унады , dr Nurbek жумысы аккуратно и четко 👍
NN
NNN NNN
Dr.Salimov klinikasi 👍 дәрігер Нұржігіт Рысбайұлына ерекше алғыс айтқым келеді ақыл тісім мазалап қоймай ауырып барған болатынмын тфәй тфәй қолы жеңіл екен дым сездірмей жұлып берді Аллаға шүкір жақсы болып қалдым жұмыстарыңызға сәттілік.!!!
29 29
Клиниканы бірінші по инстаграму көрдім, кейін консультация алдым Нұрбек Асымбекұлынан и Ұлпа Аманбековнадан . Екі дәрігерде барлығын күшті түсіндірді , бағасыда прям күшті , тістерімді емдеп бастадым енді брекет орнатамын . Администратор қыз супер екен Осындай набор тоже сатып алдым 👍🏼
КБ
Кадырхан Бахытов
Бұл клиникаға келгеніме шын жүректен қуаныштымын. Алдымен мені толық консультациядан өткізді, тістерімнің жағдайы шынында да ауыр еді. Бірақ мамандардың кәсібилігі мен шеберлігі арқасында мықты нәтижеге қол жеткіздім. Доктор Акимбаев Нұрбек тісімді толық емдеп, коронканы өте сапалы, мінсіз етіп салып берді — жұмысына деген ұқыптылық пен жауапкершілігіне риза болдым. Оразбек мырза тазалау (чистка) процедурасын жоғары деңгейде, ауыртпай, барынша жайлы жағдайда орындады — нағыз өз ісінің маманы. Доктор Салимов Нұржігіт екі тісіме имплант орнатып жатыр, қазір соңғы кезеңге келдік. Әр қадамын түсіндіріп, барлығын сенімді әрі сауатты атқарып келеді — бұл да үлкен кәсібиліктің белгісі. Шынымен де, бұл клиникада сапа, жайлылық және адамға деген жылы қарым-қатынас бар. Барлық дәрігерлерге шын жүректен үлкен алғысымды білдіремін!
Albina A
Ең жақсы стомотология білікті мамандар Қаладағы ең жақсы ортодонт😍🫰
BC
Beauty Center
Доктор Салимов Нуржигит, Нурбек Асымбекович 👍 қолдары жеп жеңіл , ең мықты Врачтар, рахмееет. Администратор очень вежливая 👍 улкен рахмеет 💖
Бекзат Жақсылық
Садыков Оразбек 👍👍👍
БС
Биба Сағын
Клиенттермен отношениесі жақсы🫶🏻 бағасына тұрарлықтай🤲🏻 жұмыстарын тиянақты жасайды🤲🏻 дами беріңіздер🤍
Munai 🦭
прекрасно, всем советую!!!!! лучшая клиника в городе
ХН
Ханифа Н
Плюсы: • Есть интернет • Добрые сотрудники • Есть бесплатные конфетки • Чисто
BI
Berdibek Ichshanov
👍 за бесплатную консультацию
ЖК
Жазира Кумпейсова
Мне очень понравилась стоматология все чисто и аккуратно. Девушка на ресепшне приветливая обьясняет доступно👍👍👍
Инкар Бердисугирова
Садықов Оразбек Тельманович жақсы қолы жеңіл. Очистка жасатып едім
ТТ
Төребаев Тимур
Спасибо за улыбку, спасибо за качественное лечение зуб, всем рекомендую эту клинику, спасибо за вежливое обслуживание, всё на высшем уровне, оборудование современное. Клиника где получаем лечение всей семьей!
НР
Назгуль Рустемова
Қала бойынша ең жақсы тісемханасы, бағасыда қол жетеімді, сапалы емдейді, Акимбаев Нурбек пен қасындағы көмекшілеріне алғысым шексіз, жұмыстарыңызға сәттілік.
ЖИ
Жандос Ихласов
Хочу оставить отзыв как поставщик. Мы сотрудничаем с этой клиникой, и она зарекомендовала себя как очень ответственный и требовательный к качеству партнёр. Клиника использует премиальные стоматологические боры NTI из Германии, которые мы поставляем. Это действительно высококлассные материалы, и для нас важно, что клиника уделяет внимание качеству и выбирает лучшее. Поэтому будущие пациенты могут быть уверены: здесь заботятся о том, чтобы использовать проверенные и надёжные инструменты.
nuri dauletbai
Кушти прям. Советую
Айым Абуева
Еңсепова Ақеркеде бұрыннан қараламыз.Жұмысы таза,ұқыпты,жауапкершілікпен жасайды. Гүлнұр Балтабековнаға да көп рахмет,жақсылап очистка жасап,тіс күтімі туралы түсіндіріп өтті. Медбрат Ғалымжан деген балаға рахмет. В целом коллектив 👍🏻
Assyl Bolatova
Нурбек Асымбекович дәрігерге алғысым шексіз! Өз ісінің маманы, бәрін түсінікті тілмен түсіндіріп, жұмысын мұқият әрі сапалы жасады. Басқа клиника емдей алмаған тісімді ауыртпай емдеп берді🥹
WS
W S
Крутая стоматология!!!
Алексей жител
Вежливое обслуживания, квалифицированные специалисты, быстро и качественно нашли проблему и решили ее. Рекомендую цены адекватные
Салтанат Сейсенкызы
Dr.Salimov стоматологиясына алғысым шексіз! Салимов Нуржигит хирургке 2 ақыл тісімді жұлдырттым. Өз ісінің маманы екеніне консультация кезінде көзім жетті. Екі тісімді де ауырсынусыз, жеңіл, асқынусыз емдеп берді. Менеджер қызға да рахмет! Істеріңізге табыс тілеймін
Aliya Almasbekova
Спасибо Нурбеку Асымбековичу за лечение 👍🏼👍🏼👍🏼
ИА
Илмира Абишева
Мен доктор Нұрбек үшін жазып отырмын .Доктор қайда кетсе сонда барамын😀 Бала күнімнен тістен көп проблема болды ,менде тіс емдетуден страх бар.Өмірімде бірінші рет тіске барғанда емдеп жатқаны білінбегені сонша ұйықтап қалайын дегем.Бір боль болған жоқ,бірнеше рет бардым.Тек осы врачта емдетемін енді👍👍👍👍👍👍
MB
Merey Begen
Акерке Енсеповаға тіс емдеттім, өте жеңіл безболезненно емдеп берді, рахмет👍🏽
Amangul Kemalova
Бұл клиникаға екі қызымның тістерін емдеген болатын. Нұрбек врач өз ісінің маманы, жұмысы өте тиянақты және адаммен тіл табыса білуі жоғары деңгейде. 👍🏻
SI
Samal Ispekeyeva
Огромное спасибо врачам Акерке и Нуржигит за профессионализм, внимательное отношение🤗 и терпение! Лечение было комфортным и эффективным, всегда объясняли на все мои вопросы доступным языком. Спасибо за чуткость и заботу о пациентах💐
Мадина Саулебаева
Лечу зубы передние, ходила в другую стоматологию, сказали что не смогут сделать эстетично и посоветовали Акерке👌. Очень рада что попала к ней, все очень красиво улыбка супер стала 🫶
– Sat Ø
Приходил вечером на осмотр, на регистратуре никого не было, долго ждал, пока кто-то подойдёт куда идти. Подошёл врач, сказал раздеваться и проходить. Только где раздеваться и куда проходить не уточнил, сразу ушёл. Коридор весь белый и монолитный, вешалки нет сразу не понять. Додумался, что вероятно вещи кладут в шкаф. Положил, потом снова ждал, не ходить же по кабинетам стучаться. Потом в общем сделали осмотр, у меня хоть и тяжёлый случай с зубом, но тем не менее в другой клинике мне всё сделали под микроскопом. В этой клинике отказались делать, только имплант, при этом ещё очень долго ходили выясняли в другие кабинеты что им делать. В общем, немного всё странно. А знакомой понравилось, когда она на чистку ходила
20 мая 2025, официальный ответ
Здравствуйте! Благодарим вас за обратную связь — она помогает нам становиться лучше. Мы обязательно…
!!
! !
Консултатцияга бардым бүгін Ақерке деген дәрігер прям күшті түсіндіреді😍👌🏻 еще ценасыда ұнады енді ем бастайымын сосн тағы одзыв жазам🤭
Ника Шульц
Устанавливала имплант у Салимова Нуржигита Рысбаевича, прижился быстро, заменил полностью настоящий зуб, спасибо!
13 апреля 2025, официальный ответ
Спасибо большое за ваш отзыв! 😊 ⠀ Рады слышать, что имплант прижился быстро и вы довольны результат…
AB
Anat Berdibaeva
Хочу порекомендовать стоматологию Dr.Salimov очень квалифицированные врачи без боли.Рекомендую тем людям которые боятся посещения стоматологов. Желаю дальнейших процветания.
13 апреля 2025, официальный ответ
Огромное спасибо за ваш тёплый отзыв и рекомендации! 😊 ⠀ Мы рады, что смогли изменить ваше отношени…
ЖМ
Жибек Монтыбаева
Выражаю огромную благодарность клинике доктора Салимова! Врач Салимов Нуржигит Рыспаевич поставил мне импланты качественно и без боли. Нуржигит Рыспаевич работал в клинике доктора Омарова, там мне начал ставить импланты и в дальнейшем открыл свою собственную клинику. Он опытный и профессиональный врач, всем рекомендую его клинику! Желаю Клинике доктора Салимова процветания и благополучия! Спасибо за качественную работу!
13 апреля 2025, официальный ответ
Огромное спасибо за такой душевный и подробный отзыв! 🌟 ⠀ Нам невероятно приятно, что вы остались д…
БС
Болат Сарыев
Ассаламу алейкум!Салимов клиникасы, Нұржігіт дәрігер дің қолы жеңіл әрі істеген ісі жылдам және сапалы. Клиника жаңа, әдемі дизайн, қол жетімді баға. Қызмет көрсету жағы өте жақсы. Баруға кеңес беремін.
13 апреля 2025, официальный ответ
Осындай жылы әрі шынайы пікіріңіз үшін үлкен рақмет! 🌿 Нұржігіт дәрігеріміздің еңбегі мен кәсібиліг…
KK
Khan Karzhau
В этой клинике меня устроили цены на необходимое мне лечение, в двух других стоматологиях цена была значительно выше. Итог лечения: безболезненно, качественно, хорошее отношение и обслуживание. Спасибо клинику
14 января 2025, официальный ответ
Добрый день! Огромное спасибо за добрые слова 😉 Очень приятно, рады сотрудничать!
КТ
Кумар Темирханов
Әдемі,таза,клиника маған қатты ұнады.Қызмет көрсету жоғары✊🏻.Клиенттеріңіз көп болсын.Дами беріңіз
14 января 2025, официальный ответ
Қайырлы кеш! Жоғары баға бергеніңіз үшін рахмет, Кумар 😉 Біз сізге көмектесуге қуанышты болдық!
ТС
Талгат Суйеуов
Жақсы клиника
14 января 2025, официальный ответ
Талғат, қайырлы күн! Осындай жақсы пікіріңіз үшін көп рахмет🤗 Сізге бәрі ұнағанына қуаныштымыз.
Aliya Bekenova
Көптен бері емделіп жүрміз түгел жанұямызбен осы клиникада.өте керемет дәрігерлер.қолдары жеңіл.бағалары қымбат дейтін кісілерге,бұл жерде микроскоппен қарап емдейді,сапа үшін төлеу керек деп ойлаймын.қолдарың дерт көрмесін!істеріңе сәттілік!!!
Сәлем Әлия! Сеніміңізге көп рахмет🤗
Акерке Аминова
Мен жақында тіс емханасына барып тісімді емдеттім, қызмет көрсету сапасына өте риза болдым. Дәрігерлер өз ісінің нағыз шеберлері, әрбір науқасқа ерекше көңіл бөледі. Емдеу процесі өте мұқият әрі ауыртпалықсыз өтті. Қызметкерлері сыпайы, ал клиника заманауи жабдықтармен қамтамасыз етілген. Егер сапалы және кәсіби тіс емдеу қажет болса, дәл осы емхананы ұсынамын!
НН
Назерке Назерке
Іші өте таза, жаңа👍 консультация тегін. Ақерке деген дәрігер-өз ісінің маманы👍
Актенге Салимова
Врачи высшего уровня 👍🏻
Динмухамед Сарсенов
Тісім ауырып келіп едім, сняли боль, вылечили! Рахмет
DD
Di Da
Ақтаудың көп стомотологтарына бардым консультацияға маған ұнаған жоқ көп жер Нұржігіт Салимов жақсы білді тістерімді консультация жақсы түсіндірді қазір Нұрбек Фамилиясын ұмытып отырмын врач эндолечение емдеп жатыр өз жұмысын жақсы емдейді екен маған ұнады емдегенде до фотоға түсіріп после фотоны көрсетіп тістің каналдарын қалай емдегенін жақсы түсіндірді 👍🥰 әлі емдейтін тістерім бар имплантация бар тісімді нарашивания жасады коронкаға дайындап емдеді
ДА
Джувайрия Атабекова
Маган өте ұнады !Имплант салдырттым dr.Salimov ка .
. .
Нуржигит Рысбаевич өте сапалы ем көрсетті👍✊🏾