oka aishoka dress
Прокат свадебных / вечерних платьев
3.4
3.4
Лера Черненко
Красивый, чистые платья, продавец консультант очень классная девушка, помогала подбирать, платьев разнообразие очень большое 😍😍😍😍
diana abdul
Выпускной кешіне көйлек іздегем,ішіндегі консультант келгенен кеткенгешейін бедірейіп тұрды.Инстаграм желісінде көйлектер әдемі болып көрінгенімен өмірде басқаша.Көйлектін маған қандай лас болып келгенін айтпая қойайн.
aa
asel a
Консультанты грубые,даже не отвечают на вопросы,не могут нормально обслуживать клиентов,обсуждают других клиентов при других,вечно недовольные лица
Asiya
Вчера были грубый персонал сказали что до вечера будет смотрет платя грязные и порваны гардеробом не дороботали люди легко можеть через шели посмотрит не советую
АЖ
Агила Ж
сестренкалармды жиберип едим, грубо сойлескен, выпускница емес, куте турады деп, хотя алайын деп барды! Киргеннен жулкынып тур, кабактарын туйып ужас просто 😨!!! Унамаса жумыс жасамандар! Улкен киши деп болмей, бирдей карап уйрениндер адамдарга! Фу 🤮🤮🤮 енди келмеген жеримиз осы болсын, Алла сактасын бундай жерлерден
Farida K
Не советую
Ainura Sahieva
Грубая продавщица, вырвала платье из рук, не дала примерить. Платья грязные и порванные, не советую.
Ulzhan 🤍
Кеше көйлек алдым прям күшті болды 🔥рахмет қыздарға көйлек тандасуға көмектері тиді Баска салондарда көйлек қыскартпайды бұл салон менін размеріме тігіп берді 🫶👍
Naz Akhmet
Консультантки неприветливы: если что-то спросить — просто игнорируют или отвечают с трудом. Очень грубые, обращаются к клиенту на ты
Altynai Maksat
Консультанты просто жесть.А про платье вообще молчу.Их состояние желает лучшего
krymovaa …
ужасно
AN
Amina Nurbolat
Ужасный сервис, грубые консультанты, с самого прихода мы первые поздаровались но в ответ игнор, и нас попросили сменить обувь на их тапочки которые были в ужасном состоянии, в инсте совсем другие фотки и видео. Платье были уже в плохом состоянии, видно много одевали, вся в пятнах, каблуки для примерки так же были совсем ужасные и грязные. Консультантов вообще не было, только один раз одна пришла и сказала что тут нельзя шуметь,и забрала платье с примерочной и все, дальше ее снова нет.
Жұлдыз Базарбай
Өте керемет, қатты ұнады, қызмет көрсету де көңілімнен шықты🥰 Ассортимент көп, киімдер бірінен-бірі өтетін әдемі екен🤌🏼❤️
Shugyla Torebayeva
Көйлектері қатты ұнады😍
Нуринса Жумагулова
Выбор өте көп екен 😍😍😍
Mira Orunbasarova
Көйлектері 😍
Naz Kuw
Отличный сервис! Платье в идеальном состоянии, как на фото. Быстрая доставка и удобная примерка. Я осталась очень довольна! Обязательно вернусь за платьем для следующего мероприятия. Рекомендую!
Karakat Amankos
Топ салон😍👍🏻👍🏻 все платья новые и очень красивые💔😍
SM
Sihaiya Myattib
Іші әдемііі уютныыый, новый ремонт😍🔥👍🏻 Персонал, көйлектерге выбор. Ұқыпты, тап таза етіп дайындап берді. Бағасы да арзан 10.000 тг ге шикарный көйлек броньдадым. 2021де апам алған выпускнойға сол кезде ұнатып қалып еді.Барлығы сұрады қайдан алдың деп. Ішіндегі апа барлығы күліп қарап таңдап көмектестіі🤗 Инстасынан танып барып, едім өкінбедім💯
Айша Аманкосова
Сұлу қыздарым, сіздерді өзімнің салонымда күтемін😊🤗💐 Сіздерге маңызды күнде біз сапаға жұмыс жасаймыз😁 Бізде қолжетімді бағада, тап-таза, новинка көйлектер ала аласыз🤗 2025 жаңа ремонт, уютный уголокта🔥😍🥹 Бізді қаламыздағы мықты блогерлер таңдайды😊💯 Сіздерді де күтеміз🥰💐
Akhmetovna .
Көйлектердің сапасы күшті әрі таза екен😍👍🏻
АK
Аigerim Kostoreyeva
Койлектер жогары сапада жане выбор коп😍 койлек, размер тандап барлыгын жаксы тусиндирди, рахмееет🫶🏼
АЖ
Анёка Жанасилова
Өте әдемі көйлектер выбор көп😍😍😍
Султан Жолдыбай
Қандай әдемі😍
Guldana Chapay
Маа ең әдемі салондарлың бірі,осындай салон ашылғанын күтіп жүр едік,көйлектері өте әдемі екен маған қатты ұнады😍😍😍
Aruna Meirbekkyzy
Уаааау 😍😍😍😍
aikon zholdassovnm
Искала вечернее платье, и этот салон превзошел все ожидания! Платья просто невероятные — стильные, элегантные, подчеркивают фигуру. Консультанты внимательные, помогли найти именно то, что идеально подошло для моего мероприятия. Атмосфера в салоне очень уютная, чувствуешь себя особенной. Однозначно рекомендую всем, кто хочет выглядеть безупречно на любом празднике🤗