Silk Way
Кафе
Улболсын Демекова
Тамақтары дәмді. Іші таза, жайлы. Қызмет көрсетулері жоғары деңгейде. Қызмет көрсеткен Махамбет даяшыға рақмеет! Жұмысын ұқыпты, тиянақты жасайды. Кеңес беремін! Керемет кафе!👍
Сарсенгали Тенизбаев
Жеталмай жур едим’ акыры жеттим ойдагыдай болды керемет тамактары. Советую всем.
GS
Gaziza Shaudirova
Бұл кафе маған өте ұнады. Іші таза, жайлы және әдемі безендірілген. Қызмет көрсету деңгейі жоғары, қызметкерлері өте сыпайы. Тағамдары дәмді әрі жаңа дайындалған. Бағалары да қолжетімді. Достарыммен немесе отбасымен келуге өте жақсы орын. Міндетті түрде тағы да келемін.👍🏽👍🏽👍🏽
Есентай Кабыев
Жақсы
Айзада Жанзакова
Бүгін 1-випта ауызашар жасадық, тамақтары жақсы, қолжетімді. Айтқаныңды тез тез істеп даяшылар жылдам қызмет етті. Дым замечанием жоқ. Жылы жүзбен қарсы алып, шығарып салды.
Р
Раушан
Ешкандай унамады.тамактары дамсиз.ауыз ашарда болдык.ренжимесин.
Aimira Orazak
Тамақтары дәмдә әрі қолжетімді. Бізге ұнады👍🏻
ZM
Zhannat MAHAMBETOVA
Керемет
Мирас Шайхигалиев
Керемет жаксы екен озиме унады.
БЖ
Балгул Жасмагамбетова
Ең біріншіден қонаққа жылы шырай танытып амандасып қарсылап алды. Кухня вообще огонь😘😘😘 Сәттілік
Sanch ~
Ваше круто люблю туда каждый день ходить приходите!
Баха Байтоков
Зашел на днях,попросил погреться,если разрешили бы,хотел кофе заказать,отказала повариха …
Ж🌺
Жанар 🌺🌸🌹
Керемет кафе таза жаңа, қызметі бәрі жақсы. Балығы дәмділігі супер🔥🔥🔥
фатима жумабай
Завтрак в этом кафе — настоящее удовольствие ❤️ Блюда очень вкусные, всё свежее и красиво оформлено. Внутри уютная атмосфера, а обслуживание внимательное и быстрое. Отличное место, чтобы начать утро с хорошего настроения. Обязательно приду ещё раз!
ДБ
Динмухаммед Бахтиярулы
Былық дәмі өте керемет Алла разы болсын сізге жұмыстарына береке берсін
НЖ
Нургуль Жаксылыкова
Өте керемет отырыс болды. Балықтары вообще супер. Обслуживание жақсы . Еңді осы заведенияның постоянно клиенты боламыз . Рақмет ❤️❤️❤️❤️
БЖ
Бахыт Жаксылыкова
Хороше заведение ,приятная атмосфера ,замечательные блюда,особенно понравился рыбный сет ,персонал отзывчивый приветливый
Айнура Жаксыгулова
Случайно зашла в Silk Way — хотела просто взять кофе. В итоге осталась надолго и еще до-заказала. Всё очень вкусно, идеально чисто и уютно. Приятно удивили. Спокойно можно заказывать банкет — место достойное.
ИО
Иван Овганов
Всё!
ИТ
Инна Третьякова
Все очень вкусно, атмосферно,обслуживание отличное!!!! Отдельное спасибо поварам 👌Рекомендуем!!!!!❤️🔥
Kamila Salimgireyeva
Өте күшті болды,залдар кен,тамақ өте дәмдіі улкен рахмет😘
Айжан Джумагалиева
жақсы кафе екен кароке күшті тамақтары дәмді
МД
Марина ДМН
Прекрасная кухня.Доставка быстрая. Приветливый персонал.Цены адекватные.Рекомендую.
SK
Serik Kaparov
очень хорошо поужинали
Айгуль Имангазиева
Все вкусно прям пальчики оближешь
Sikow Kozhahmetov
дамди тамактары
1К
100% Кепілдік
Тамағы тәтті!!! Таза әрі жайлы 5/5
B P
Уже закрыто это заведение, обновите пожалуйста статус
Акжаркын Жаманкулова
Тамактары дамди ішіндегі атмасферасы жақсы👍👍🔥🔥
Venera 🕊
Очень хороший ресторан. Сервис на 💯. Официанты молодцы, быстро и оперативно. Кухня очень вкусная . Всем советую🫶🏼
Meruert Nurbolatkyzy
Кайффф
alikon sergeeva
тамақтары оте куштіі персоналдары жаксы маган өз басым унады советуюю
CN
Ching Nur
Очень вкусно! Приносят быстро! Советую всем!
Aigerim AigerA
Очень вкусно все было, не отказали включить мультик для детей, благодарю☺️👍
Dias Assan
Тамақтары өтті👍
Тамақтары өте дәмді, қызметкерлері өте сыпайы , жақсы қызмет көрсетеді , ұнады 👌✌️Келуге кеңес беремін✊🏻
ДЕ
Даулет Ержанов
Очень вкусная кухня и обслуживающий персонал вежливый👍 всем советую приходите в silk way👍
AT
Almat Turgambaev
Очень хорошее заведение было очень вкусно и порций хорошие спасибо большое вам за хорошие обсуждения!
Виолетта
Хорошее заведение, вежливый персонал, чисто, вкусно.
NS
Nursultan Sadykbekov
Оте дамды жане багасы оте кол жетымды ! Келсендер окынбейсындер.
Анастасия Каймашникова
Очень вкусно, большие порции. Очень чисто.
Bota Rakhymbai
Амалбек официант өте жақсы қызмет көрсетті.Тамақтары өте дәмді,екінші рет келуіміз🙌🏻Рахмееет🙌🏻
Никита Отраднов
Вкусно , хороший сервис Рекомендую к посещению
Aelita Khansultanova
тамақ өте дәмді керемет
Ера
Внутри красиво, еда вкусная соки и компоты тоже вкусные спасибо 👍
ВЖ
Владимир Жигалов
Приехали поужинать в 22:00, обслужили хорошо, еда вся понравилась, все вкусно, заказывали: лагман, котлеты говяжьи, цезарь. В общем твердая 5
Rs
Roma seriko_vvv
харошое заведение мне все понравился порции большие и вкусные 10/10🔥
Катерина Куликова
Вкусно, большие порции и приятная атмосфера!
AD
Assel Darzhanova
Каждый день здесь обедаем, еда вкусная, все чисто, обслуживание хорошее. Супер место в ем советую!
АУ
Айгерим Умиржанова
Добрый день, очень уютное кафе, все чисто, приятная обстановка. Сервис на высшем уровне. Блюдо очень вкусные!