Kaspi_steklo
Перегородки
ГА
Гулзия Ауесканова
Олжада, бутикте отырған жігіт дым білмейді. Душтың қалай бекітілетінін, қандай фурнитуралары барын ештеңе білмейді. Аспаннан түскен адам құсап. Мен жақында келіп едім деп ақталады. Душтың размерін айтып, алдын ала бағасын білдім. Замерьге келген кезде басқа баға айтып тұр. Прейскурант өзгерді дейді, қашан өзгерді десем, май айында дейді. Мен бағасын 27 октябрьде сұраған кезде басқа баға айтты. Адам баратын жер емес..
GT
Gulnaz Trumova
Самый лучший сервис, пацаны быстро отреагировали и сделали все на высшем уровне. Молодцы. Советую👍
А К
Сапалы әрі тез жасап берді, унады👍
Айша А.
Әйнектері сапалы, жұмысшылары жұмысын адал атқарады екен, бәрі ұнады. Ризамыз, рахмет үлкен Жұмыстарың берекелі болсын !
RT
Raikhan Tauzhan
Шарашкина контора. Абсолютно ненадежная компания. Пришли сделали замеры, сказали цену, договорились. Потом когда дело дошло до подписания договора- они просто пропали и перестали отвечать на ватсап. Отняли столько времени!
Отвратительное отношение к клиентам у руководства. Установили душевую, комплектация была неполная. Когда обратились к ним с этим замечанием, сначала игнорировали, потом спустя несколько дней что-то втупую начали объяснять, что им так отправили с недостающими деталями. Как им поступило-не моя проблема. Я оформила заказ, мне нужна завершенная работа, я за это плачу и плачу не мало. Результат: душевая с недостающими деталями, дверь шатается, работу не завершили, реакция руководителя на просьбу исправить: -«С*ктир». Так что не обращайтесь в эту шарагу и не связывайтесь с этими к*нченными.
YN
Yergaliev Nurbek
Душпен перила жасатым адеми шыкты рахмет!!! Қөңілімнен шықты👍👍👍
Диас Тлеу
Крепко, качественно, быстро, молодцы, рекомендую👍🏽
Ең жоғары сападағы стекло, кеңес беремін! 👍👍👍
Адильбек Аманкос
Спасибо во время ветра разбился стекло за пару часов измерили и сделали зеркало советую всем
Nurgissa Arys
Қаламыздағы ең жақсы, жоғарғы сападағы стеклолар, барлығына кеңес беремін🔥🔥🔥👍👍👍
Margulan Kowbayev
Лучшие стекла города, высшее качество, теперь всегда буду у вас брать🔥🔥🔥
БҚ
Б Қ
Сапасы жақсы, бағасы қолжетімді. Размерді дұрыс алып, бврлығы орнына келе қойды. В общем, көнілден шықты!
Асылбек Конырбаев
Рахмет! Жыгытер Сапасы жаксыекен 👍🏼
Нурали Садыбаев
Недавно себе устанавливал, все сделали качественно и быстро! Молодцы 👍
NF
Nureke15 Faizullaev
Рахмет жігіттер жұмыстарына! Стекло сапасы өте керемет🔥🔥👍🙌
НА
Нуржан Алдияр
Качество и дизайн на высшем уровне 👍🏻👍🏻👍🏻
Аслан Суйебаев
Ребята все делают качественно👍🏻
Бахтияр Турар
Заманауи 👍
ip
i1team pro
3жылдан бері тұрақты клиентпіз,офисымызға перегородка,оз уйыме душпен лофт перегородка жасаттым.жогары деңгейдегі компания.молодцы,коршилер таныстар барине жасап кетти,бари риза 😍