Қасиет
Медицинский центр
4.2
4.2
Kenzhegul Zhaxybayeva
Вызов на дому все услуги медсестры. 87083298415 Медсестра Кенжегуль.
ZT
Zhuldyz Tore
Аяктай барып массажга жазылам дедим, былай кабылдамаймыз, ватсапка жаз деп шыкты, уакытты тандадык, 20 минут куттик, адамдар кешигеди дит, 15-20 минутка кешиксе неге киргизесиз, баска адамдарды куткизип койып. Запись сонда не ушин жасалган? Бугинге ертерек кабылдасын деп заранее айтып кеттим, жок иште оздери шатасып жур😡😡😡 еще полный оплата деп алып алады, истеп отыргандары осы.
УС
Утебай Султан
Таңертең шертпе алдым, өте жақсы әсер етті. Желкедегі холкқа массаж жасаттым, тұла бойым жеңілдеп жақсы болып қалдым. Алла разы болсын.
ЛЛ
Л Л
Керемет!!! Мықты жігіттер!!! Қытай дәстүрлі медициналық оқыған жігіттер
Гулжанат Балтабаева
40 градус температурамен балам ауырып бардық. Дәрігермен көмекшісі баламды емдеп 2 күнде жақсы болып жазылып кеттік. Рахмет көп-көп. Дәрігер жас жігіт қытайда оқып келдім деді. Атын ұмытып қалдым. Алла разы болсын. Жұмыстарыңызға сәттілік . Халықтың разылығын алып жүре беріңіздер.
ЖТ
Жанерке Торемурат
Адамдармен жұмыс жасауды білмейді, жауапкершіліктері мүлдем жоқ, гайморитті емделуге барғанмын 5күні, рентген түсіп кел деді, апардым 7ші ем үзіліп қалады деп, 1ші күннен бастайық деді жақсы дедім, жазылған уақытта 20мин бұрын гайм порошогымыз жоқ деп тұрғой, уже мед клиниканың алдында тұрмын, 2-3күн келіп қалуы мүмкін деп, ватсаптан ответ жоқ, звандасам алмайды, полный игнор, емдегісі келмесе адамның уақытын алмау керек еді!!!
АӨ
Ақбота Өмірзаққызы
Адаммен дұрыс сөйлесуді білмейді сұрақ қойсаң дұрыс ответ жоқ. Неге номер қояды егерде жауап бермесе дұрыс
Алишер Саматай
Алмат бауырыма рахмет! 2 ші курста өзімді жақсы сезініп бастадым.
Lucifer Morningstar
Здравствуйте слов нет все Просто супер ощущение как будто занов родился и как я без этого ходил теперь хотя бы раз месяц буду ходить Руку золотые Прям В общем одним словом Всем советую
ZD
Zhanylsyn Djalgasbaeva
Қайырлы күн! Мен өзім бір емес бір неше ем қабылдадым өте керемет!Жігіттер қыздар өте сыпайы, бәрін түсіндіріп мұқият жасап берді. Ем біткен соң да қалайсыз🤗деп жағдай сұрастырад.@belyi_aist_aktau жігіттеріне и қыздарына рақмет 🫰Өз ісінің маманы Жалгаска көп көп рақмет 👍🫰💋
Денис Синельников
Не кому не советую. Записался на 15.00. Перезвонили в 13.00 уточнили приеду или нет. Сказал приеду вовремя. В 14.55 был там с ребёнком. Сказали ждите. В 15.10 врач освободилась. До 15.20 разговаривала в нашем присутствии с предыдущими клиентами, именно клиентам, не пациентами. Когда спросил будете принимать или нет, ответила сейчас и начала ковыряться в журнале, ещё через 5 минут на вопрос когда примите, начала ходить по кабинетам, делая вид что меня с ребёнком там нету и никого она не ждёт. Хуже может быть только в государственной поликлинике. Но там наплыв людей большой, а тут никого нет, только я с дочкой и понты массажиста или как их назвать. Врачами язык не поворачивается. Дальше поняв что за это за "клиника" и какое нас ждёт лечение, мы удались. С таким отношением к людям хочу пожелать им по меньше клиентов и побольше проверок и налогов.
Аман Турганбаев
Осы клиника га келип мануальная теарапиясын алдым Жалгас иниме коп Рахмет белим женилдеп мойыным босап калды келулеринизге болады !
ША
Шаида Атабаева
Саламатсыздарма, мен осы Белый Аист клиникасына 160/90 қан қысыммен келген едім шертпе ,хиджама жасаттым өте жақсынәтиже берді рахмет алла разы болсын
Adilet Ensegenov
Коп коп рахмет сиздерден ем алганмын, Казир денсаулыгым оте жаксы. Врачтарда оз жумыстарын жаксы менгерген оте тажириебелы, Тагыда рахмет 🔥🙏🙏🙏 Жумыстарына береке берсин сатилык 👏🏿👏🏿👏🏿
Азамат Шмалиев
Өкінбисіндер.Көзін ашылат
Нұрдәулет Туребай
Белый Аист сіздерден ем алғаннан бері жақсы боп қалдым көп көп рахмет!😍
Aidos Yeleussin
Лохует людей. Лишь бы деньги взять с простого народа.
LK
Liliya Kravchenko