Novruz
3.7
GT
Gulshat Tazhibaeva
В восторге
«Новруз-ке кірсең, бос қол қайту мүмкін емес 😄 Барлығы жаңа, таза, қызметі керемет! Рахмет сіздерге ❤️» «Базар іздеп әуре болмайсың — Новруз бәрін бір жерде жинап қойған 😎 Сапа, баға, сервис — бәрі 100%!» Негатив жазған жандар көңілі бітпейтін адамдар сияқтығо 1жылдан бері барып жүрм әрдайым күліп қарсы алат сондай бағасы жоғары болса топырлаған адам болмайдыго ішінде всегда адам көп болады🤗Бәр адамға жағу мүмкін емес біз үшін номер 1магазин🤗🤗🤗
Apple Store
В восторге
Навруз – өте жақсы дүкен! Тауарлары сапалы, бағалары қолжетімді, қызмет көрсетуі керемет. Әрдайым риза болып шығамын!
Demihanov ..
Совсем не понравилось
Бармаяккойн кассир адам агрессивная енди келмим не зат мнау
artyk .
продает просроченный товар сегодня 30.10.25 уже прошло два дня
KM
Kimbat Muratova
В восторге
Магазин өте жақсы арзан. Кассирлер күліп тұрады, фрукты овощи свежий болады постоянно 👍👍👍
И К
В восторге
Наурыз магазин супер 4 жылдан бери сол жерден заттар аламыз. Магазин иелериде сатушыларыда керемет жандар🫶🏻 тек магазиндериниз осе берсин клиенттериниз коп болсын🤲 саудаларынызга берекет берсин🤲
РС
Ринат Салиев
В восторге
Навруз дүкені – нағыз сенімді әрі сапалы сауда орны! Мұнда барлық қажетті тауарларды табуға болады, ассортименті өте кең. Бағалары қолжетімді, сапасы жоғары. Қызмет көрсету деңгейі де керемет – қызметкерлері әрдайым сыпайы, көмектесуге дайын. Дүкен іші таза, ұқыпты, бәрі ретімен орналасқан. Осындай жақсы дүкеннің болғаны қуантады, әрдайым осы жерден сауда жасағым келеді!
I
Islambek
В восторге
магазин саммый лучшый есть всё что пожелаешь ине-жіп, оймаққа шейін бар!! Ренат ағай настоящий мужик😅
Ayana Sadak
В восторге
Қумандаршы , кассирша лучшая же. Просто сменаға қарайды и сами не относитесь вежливо))). Я туда хожу уже 2-3года. Очень даже хороший магазин!! Цены конечно немножко дорогие но все же кассирши очень вежливые.
ГМ
Гурам Мамедов
Очень хороший магазин Супер всем советую. Оте Жаксы выбор олкен
Алдик Айтбек
В восторге
Өте кушты магазин багасыда кол жетімді 3жыл болды барып жургеніме өте жаксы касир маган унайды 🙌🏻✅
МР
Макс Ромаз
В восторге
Магазин хороший цены дешевле чем в других магазинах
I
Ismail