Abai
4.3
В здании
4.3
Аяжан Абылаева
Мектеп қасына ашылған осы жердегі “Тапқыр балалар” орталығына рахмет! Тегін үйірмелерде бар екен күшті! 3 ай болды нәтиже байқалып жатыр👍🏻
Abzall .
цветы в Жаннат гулдеры вообще топ спасибо бауржану что всегда сидит там и все хорошо объясняет
сб
сая бат
Абай торговый домдағы супермаркет товарлары өте арзан және сапалы. Гүл және канцтоварлар дүкендерінде таңдау өте мол!
KK
Kami Kazieva
ішіндегі дүкендерде бағалар өте арзан, және қолжетімді! Сервис те өте жақсы деңгейде👍🏼👍🏼
Нурдаулет 468
Там всё дёшево советую
Жансая Насырова
Супер
Молдир 💞
өте жаман сервис ішіндегі содрудниктер өте нашар дөрекі шара колдануларыңызды сураймын👎🏿
J E
⭐⭐⭐⭐
Shyngyskhan Sabur
Я уже сюда 2 день пришел покупатель вечно не доволен когда уволить тогда и поменяю отзыв
Нурсултан Сабур
nazIKONa
бенто на высшем уровне! очень понравилось, как нас обслужили, ещё и цветы выгодно подобрали🙏🏻 советую брать здесь, всё классно и качественно👏🏻
AR
A R
Супермаркеттің, канцтовары дүкенінде тауарларға бағалары қала бойынша төмен екен, қасымызда ашылып жақсы болды. Жаңадан салынған ғимарат өте әдемі! Паркинг үлкен екен
Нұржан Aллабай
Керемет