Doner Durum
Кафе быстрого питания
Батыр Куянбаев
Чисто, вкусно и быстро!!!
Qaraqtt M
все очень вкусно, обслужевание просто бомба спасибо👍
Aidos B
Айып донеры
Нургиса Уркен
Быстро готовить и вкусно 👍👍👍🫰🏻
Айбек Сырлыбаев
Лучше
ДА
Даулет Аманов
Донері жақсы екен тойымды дәмді
Наурыз Асанов
Спасибо большое было очень вкусно
NB
Nikita Buzin
Готовят быстро, персонал вежливый, внутри чисто и аккуратно. Цены адекватные. 👍🏼
Temirlan Tulegenov
Дерзкий донер
БТ
Бейбарыс Тауекел
👍🏻
Winchester
Очень хорошее заведение, все очень вкусно, атмосфера заведения просто прекрасная, отдельно хочу поблагодарить повара Мухтара за такие вкусные донеры, не повар, а художник прям, а так же хочу поблагодарить кассира Арсена, за такое прекрасное обслуживание, очень добрый с клиентами, отзывчивый и приятный человек, из-за таких людей хочется вновь приходить
СУ
Саёра Уразбаева
Донери кушти обслуживание керемет
Sara Serimova
Всем доброго дня Донер дуруме пакушала донер очен понравилось ставлю 10из 10ти
Aibar Aitzhan
Отличное обслуживание! Сотрудник на кассе вежливый, быстрый и с хорошим настроением. Заказ приняли оперативно, всё чётко и без ошибок. Приятно приходить, когда работают такие люди!
Ars ✊🏻🫂
Все супер ✊🏻👍
ЖЖ
Жасулан Жолдасов
Донер супер. Быстро и вкусно. Рекомендую.👍
Хороший донер дамди
Berdibek Mynbai
Отличный повар и кассир все понравилось
Zhusipbek Zhomart
Оболденный донер, повара самые лучшие, музыка вообще бомба, и отдельное спасибо админу тепло встретил порекомендовал что выбрать все четко спасибо
Турал Челябов
Очень вкусно мне все понравилось все шикарно обслуживание быстрое четкое кассиру Арсену большой респект ✊🏻✊🏻✊🏻❤️
MA
Meirbek Alipbai
Өте керемет тамақтары таза тыныш бәрі ұнады
LN
Lazzat Nietkabyl
Очень вкусно и быстро 👍
Супер дәмді❤️🫰🫶🏻
ГИ
Гулмира Игилманова
Арсен молодец,өте жақсы обслуживание жасады👍🏻👍🏻👍🏻
FL
Frodo Lodo
Prihyenno
НТ
Назира Турсынова
Саламатсызба бүгін бірінші рет келдік балдарыммен оларға қатты ұнады тамақтары , сусындары да жылы балдарға ынғайлы Кафеның өзі өте керемғт Кітап оқып отыруға жа таптырмас жер рахмет сіздерге Әсіресе кассирге 🥰❤️🔥👍👍👍👍
Н
Нурда
Донерлері дәмі адемі кассирлерде адемі обращение устайды барі адемі унады
Айдана Абдулкасым
Донер прям сочный екен еще тойымды кушті ұнады Персоналдарда тоже сыпайы рахмет
mm
marzhan362@gmail.com marzhan362@gmail.com
Кафе іші таза, денерлері дәмді
РМ
Рита Миржанова
Все вкусно и быстро, нам понравилось. Арсену большой Рахмет.
aa
asik asik
Nan doneri ote damdi
ЖБ
Жанболат Бактиярулы
Очень вкусно здесь 👍
АЮ
Асема Юсуповна
Мен іздеген дәм😋😋😋. Кассирдың жұмысына риза болдым 🥰 клиентпен сөйлесуі бәрі тартымды🫰🏻👍
Акмарал Мамаева
Обслуживание тамаша, Арсен жигит красавчиик🥰
БА
Бегимжан Аскаров
Донері өтте дәмді,ішіде жақсы келуге кеңес беремін👍🏻
MF
Mr. Fan
Хорошее место мне понравилось Арсен хароший мужик 👍
Анар Дурдыхановна
очень вкусный не обычный хрустящий донер. соус 🤤 советую 🔥 обслуживание 👍🏻 Спосибо
Дидар Казиева
Донер супееер 😍 соус вообще басқаша мынандай қытырлақ лаваш еш жерден жеп көрмедім 🔥 обслуживание керемет 🫂
Акылбек Жексенбаев
говяжий жақсы
RR
Raudin Raudin
Бургер фри чикен алғанбыз куриный ұнамады . Чикен заказ бердік олда ашшы емес как кфс дағыдай емес просто майға қуыра салған . Үйде жасаймызғой сондай сыртының өзін көргенда мааа дедік Фри дәмі жоқ май шылқыған Куриный бургер тоже сочный емес . Ақшаға алдымғой деп амалсыздан жедім дамы жоқ 0 Бір сөзбен айтқанда Чикеннің ақщасын қайтарып берді айтеуір оғанда рахмет. Басшысы жақсы адам екен бірақ сын көтере алмайды екен . Кафе ашқанда адам кішкене үйрену керек деп ойлаймын пофар алғанда көңілімнен шықпады.
МЖ
Максат Жузжанов
Донер говяжьи вкусный
. М
Іші лас лас🤮🤮👎🏻
Айша Идрис
🔥🔥🔥тамақтары әдемі Пиццасы сөшний болғанғоййй Бургер фри вообще сөз жоқ әдемі🤩 Бағасы да дәміде әдемі әдемі
nur
Донеррр чоккк куштии унады прям суперский тауысып койдык дыммын калдырмай честный отзыв жеп караныздар 😍
ЖА
Жадыра Алибаева
Берген 3 түйір донерімізді 50 минут күтіп, ақыры заказды әкеліп болмағасын заказымызға отказ беріп кетіп қалдық. Залда санаулы 5 клиент, соларға оюслуживание жасай алмай жүр. Заказдарын әкеліп болмай. Баруға кеңес бермеймін!!! Бекерге кеткен алтын уақытым.
УК
Улдана Кулынбай
жаксы кассир оте сыпайы заказ тез алып тез акеп берді 10 минутта дайындап берді. Дәмі өте ұнады 😍🙌🏻 прям в моём вкусе куриный с сыром в лаваше заказ бердим тойымды барып жеп кориниздер смело без лишних приправ дами жаксы сочный советую❤️🥰
Куралова Куралова
Еті пласмас сиякты турып калаган етті салып жиберген
M
Murat