Baltore
НЖ
Нұрбол Жұбатбаев
👍👍
Daulet Sugirbaytegi
Уақытымыз бөліп барып тұрғанда, жасамаймыз деп есік алдынан жауып кетті. Өздері 10:00-20:00 жасаймыз деп жарнама жасап адам шақырып алып. Кеңес бермеймін
Асыл Толенова
Нашар аминдері, инста оқымайды, жеке парақша оқымайды. Іздеп барсаң бітіп қалды деп бедірейіп тұрады. Комментарии қарамайды өмір жауап бермейді. 👎
AR
Alfy Raxman
Приобрела пылесос за пол цены за наличный расчет.советую очень классный магазин
GA
Gulsara Akhmetova
Добрый день. Очень не понравилось отношение к клиентам. Не подошёл размер чехла. Хотела сделать возврат. Говорят что не делают. Хотя по законы должны вернуть в теч 14 дней. Прежде чем идти подумайте 1000 раз. В Казахстане, согласно законодательству, товар надлежащего качества можно вернуть или обменять в течение 14 календарных дней с момента покупки,
СА
Сулу Акимбаева
Үйге кажет дүниенің барлығын табасың. Іші кең, таза. Сотрудниктери сыпайы. Барлыгын тексерип тез тауып береди. Всем советую. Маган оте катты унады. Айтпакшы колма-кол акшага 50% скидка♥️♥️♥️♥️♥️
СЖ
Салтанат Жумабаева
Қол жетімді арзан бағада екен товарлар👍🏻