Мусылман товарлары
Религиозные товары
BJ
Berdimurat Jumabaev
magazini ote keremet, paydali vitaminder ote kop, janede sapasi ote jaqsi eken,bag'alari tiyimdi, magazin iyesine Ulken raxmet Allah razi bolsin
МП
Марина Петербурге
Заходила в этот бутик исламских товаров и приобрела сироп «Extra Vitamin C» для детей (Altun Deva). Очень довольна покупкой! Во-первых, радует натуральный состав без лишней химии, сахара и ГМО, что крайне важно для здоровья ребенка. Во-вторых, у сиропа очень приятный вкус апельсина и киви, дети пьют его с удовольствием, не приходится уговаривать. Сам магазин очень приятный, ассортимент большой, а обслуживание вежливое. Видно, что товары качественные и халяль. Буду заходить к вам еще! Рекомендую всем родителям, кто ищет полезные витамины для своих деток."
AG
Anisa Gadanfar
Мен балдарыма текана осы бутиктен витаминдер алам Маған бағалары и товарлары қатты ұнайды Бүгін балдарыма осы витаминдерды алдым Қуанып жеп жатыр
ra
rahmatollh alyas
Эти лекарства превосходны; я рекомендую их себе.Это помогает детям
AT
Abdulkarim Tahir
Товарлары керемет имбер куркума алдым жөтелге жаксы комектесты барлык заттар арзан бағада табылады Сатушысы жаксы тусындыреды
Айбек Бах
Оте сапалы👍
БЖ
Бауыржан Жумамырадов
Тауарлары сапалы екен 👍 арзан екен басқа жерден таба алмай журген затырымды тауып берді қызда балада жасайды екен арқайым уяалмай сурай берсең
Arai Zauitbaeva
Салеметсизбе сізден балаларға витамин алдым магний,железо өте керемет❤️❤️❤️ рахмет👱🏼♀️
ЖБ
Жадыра Базарбаева
Өте керемет обслуживание всем советую спасибо вам большое за мармеладки
Zt
Zoro tzh
Канша уакттан беры тек осы жерден витамин аламын плюс багаларыда кол жетымды👍🏻 Саудаларынз коп бола берсын Рахмет Доставка уакытынан тез келеды😘🥰
IR
Islamuddin Rahmany
Оте керемет бутик барлык мусылман товарларды керек заттарыңізды арзан бағада табаласыз