Мой сам Shams
автомойка самообслуживания
4.3
4.3
Нуркен Куандык
Паражняк пистолеты су сиып тур коликпен бирге душка тусп алдык
BAK 077
жақсы мойсам шамалы жасайтын жерлеры бар соны тузетсе👍🏻
8 посещений
БК
Бауыржан Кличканов
Тиктоктан мақтағанда келіп ем Нашар екен 3 сектен жиді адамдардың ақысына кіріп жатсыңдар
Аза Али
Ұнамады себебі уақын тез айналатын қылып қойған іші сырты балшық аяғың балшық болды қысқасын айтқанда ішіде сыртыда балшық алдыда тар көліктер қыстырылып кіріп шығады
Zhalgas Kendjikarav
Асалаумагалейкум барине ! Я живу в городе Актау с рождения, и я впечетлен что в нашем городе есть такой мойка самообслуживания хотел не много написать что там все условия слелано и в такую погоду горячая вода , двери закрваються и хорошая пена и есть еще по мелоче губки тряпки ведро и т д Рахмет жигитер Оте кушти мойка прям 100% ✊✊
Алибек Турганбаев
суу тез битет пылесос тартпайт
7 посещений
Bakbergen Duisen
Машина астын Өзің Жуатын Жалғыз Мойка 👍👍
Erbolat Ergali
Бұл мойканың жақсысы су болса су, пена болса пена болды, жалпы адамға керегі сол деп ойлаймын, басқа жердегіндей всякий турбо вода или турбо пена деген залупалары жоқ ақшаны екі еселеп жейтін. Напоры вообще бөлек әнгіме) Минустары: сыртта полик кептіруге арналған темірлер өте аз, кейде машина көп кезде поликтарынды қоятын жер таппай қаласын. Мой сам қаланың сыртында орналасқан болғандықтан жан жақтарында базаларға баратын үлкен грузовой машиналар көп жүреді, сол шаңытып өтіп кетсе сенің еңбектеп жуғаныңның бәрі бір тиын болып қалады. Кейбіреулері специально істегендей скоростьпен өтіп кетеді. А так в целом мойка 8,5/10👍🏻
7 посещений
NG. Ryslan1ylu🆖
Отличная само мойка! Вода чистая, напор мощный — смывает всё без проблем. Пена густая, хорошо покрывает кузов, не стекает сразу. Всё аккуратно, территория чистая, приятно находиться. Самое то, если хочется спокойно и без спешки помыть машину. А если на детейлинг не хватает — берёшь тряпку, пару щёток и спокойно приводишь авто в порядок. Рекомендую!
Частый гость
Duman T
адемы мойка
9 посещений
Адемі кушты
bek nazar
Пена напоры жақсы тиынды тез жейді бірақ
Павел Иванов
Мойка 👍 отдельная благодарность хозяину
8 посещений
AT
Almas Turashev
Честный отзыв! Думал с города далековато, но оно того стоило ( не пожалел)! Оборудование видно качественное, пенит и смывает хорошо, в режиме пауза не накручивает счетчик как в других мойках. Пена отлично смывает грязь и насекомых! Особенно удобно тем кто со стороны Форта едет с трассы, всем советую!!! Хейтеры далой!💪🏼
. .
Пенанын орнына су шашып тұр 3-4бокс
Azamat Izbassar
Самый лучший мойка😍
Сергей Сытников
Часто очередей нет
М8
Мерей 888
Қала бойынша жақсы мой сам👍🏻👍🏻👍🏻
СО
Сакен Онгаров
Пена,напор жақсы.
МН
Маман Нуриев
Пена 🔥 напор🌪️
Әміре Асқар
Мой Сам күшті пыльесосы бар , бумажный ролик тегін береді. Барсаңыз көлігіңіз жылтырап қалада көзге түсіп, жылтырап тұрады.
Bekbolat Koptileuov
Судың орнына алғашында воск па или басқа бірдеңе шашып тұр соған кетіп қалды жарты ақшаң төленген. Судың напоры аз. Машина қойып сүртетін жер жоқ алды тар.
Асеке Н
Мойка не понравилась. Нажимаешь "пена" и сеунд 40 идет одна вода. Мелочь но не приятно. Пылесос вообще не сосёт и нет мойки для тряпок.
ОА
Орак Айткулов
Келмен кымбат не советую 3 тг ден жейды
Өнербек Арман
Тастаң анас нашар тіпті суы да пенасы да Ақшаның жауы!!!
Бекзат Талапбаев
Мой сам маган унамады напор жок вобще пена пена емес су болып жатыр👎👎👎👎
Ансаган Сакен
Не очен напор воды а пены как простой мыло не берет грязь вообще
АЮ
Арслан Юсупов
Просто топ! Сделано с умом, видно, что не для галочки. Всегда приятно мыть здесь авто. Успехов и процветания!
MZ
Maksat Zhaibergen
Тамаша өзің жууға арналған автомойка! Өте ыңғайлы орналасқан — кіріп-шығу жеңіл, көлікті қоюға әрдайым орын бар. Барлық жабдық мінсіз жұмыс істейді, көбікті сусабыны қатты ластануды да жақсы жуады. Терминал қарапайым әрі түсінікті, жууға бөлінген уақыт жеткілікті. Майдан әрдайым таза, жалпы атмосферасы өте жағымды. Машинасын өз қолымен тез әрі сапалы жуғысы келетіндердің бәріне ұсынамын!
Marat Serik
Отличная мойка! Оборудование новое! Давление от души))
777 AIA 12
Реклама топ мойка нашар
KA
Kaisar Aidarbaev
Болады 1 рет баруга
Тот Самый
Пена адемі су уакытты жаман жиді екен
ДД
Даулет Даулет
Жаксы мой сам, пенкасы тема екен , постоянно осындамыз
Иван Иванов
Мне всё понравилось! И как раз по дороге на работу. Очень удобно!!!
Zz Xx
Админ жигиттер молодец, Гена👍🏻
TK
Tawo KKK
Самый топовый мойка в городе! 👍🏽
Alimzhan Aqtau
Поражняк
Aitbai Kemal
достойный мой сам !!!
ФА
Фазиль Алхасов
Отличная мойка . Рекомендую.
Жақсы-жақсы
КТ