Mandi
Кафе
Akerke Seksen
Понравилось
Күшті екен тамақтарыда күшті бірақ біз кеш уақытта барғаннан кейін плов болмады рамендері ұнады қатты 😍
Алина Алина
В восторге
Заведение очень понравилось Вежливый персонал Вкусная еда Удобный топчан Посидели так от души что все съели 😂 Вот вам пустой стол
Aiss .
Было средне
Манди аса катты унамады, 1рет дамын коруге турарлыктай.Лимонад пен пицца оооооте дамды болды 🤤
Мейірман Толыбай
В восторге
Араб жеріне барғандар жақсы көреді Мандиді😍 керемет кафе❤️ іші жайлы, тыныш, тамақтары тез келеді… күтіп отырмайсың, бәрі балғын келеді ып-ыстық күйінде!
ЯТ
Яяяяя Тттттт
В восторге
Тамактары дамды ишы адееми Официанттарда жаксы жумыс жараиды Очень приятно 👍 Балалармен осындаи жабык кобинкалар жаксы
Aidana Khairova
Очень вкусно 👍
Айдана Боршеева
В восторге
Камила өте сыпайы тартымды қыз рахмет🫶🌷
Большой Везунчик
В восторге
Заказали манди на 4 персоны, и остались в полном восторге! Порции большие, всем хватило. Мясо баранины получилось невероятно нежным, будто таяло во рту. Единственное пожелание — было бы здорово, если бы рис подавался немного горячее, он быстро остывает
DS
Do.Ri Sheik
Совсем не понравилось
Все вкусно, все очень даже хорошо НО ХОЗЯИН ……Пришли с подругой в 6 вечера поужинать сделали заказ и кушаем, вышел хозяин с бородой и прям при нас стал ругать персонал что открыли дверь в кафе раньше ифтара, небрежно на нас смотрел с отвращением! Мы тоже держим пост, но из женских понятий у нас перерыв несколько дней. Он зашел за стойку и продолжил ругать персонал за то что нас обслужили, мы вообще то платим а не бесплатно! Ужасно просто ужасно отвратительно , некрасиво , невежда , аппетит пропал , оплатили и ушли и больше не придем! Уж кафешек в Актау хватает.
В восторге
Камила- өте сыпайы және кәсіби официант. Қызметі жылдам әрі сапалы болды. Керемет қызмет үшін үлкен рақмет ❤️
ГЕ
Гулдана Екибаева
Совсем не понравилось
Оте жауапсыз кызметкерлер. Алдын ала броньдап койган тамактарды дурыс акелмей, біреуі болса біреуі жок. Оте нашар обслуживание. Не истеп жургендерін білмейді
ЖМ
Жулдыз Махамбетова
В восторге
Коллектив болып күшті отырыс болды🌸 әр түрлі астан заказ жасадық и бәріміз риза болдық🌸 өте дәмді🌸 шәй тарымен дәмі керемет😍 салаттары да порциясы көп, тойымды екен🌸 кеңес беремін 💯 қызмет көрсеткен қызымыз да өте жақсы екен🤩 аж чаевые қалдырып кеттік 🤩 кстати бағасы қол жетімді екен🤩 коллективке обычно басқа жерлерде 10 адамға 70-100 мың арасында төлеуші едік🤭 мында 40 мың шамасы шықты😋 дәмді және экономично👍
Assel Kozhirkulova
В восторге
Хорошее заведение 😍 Вежливый и веселый персонал, еда очень вкусная ( заказывали разные блюда и все со своей изюминкой ) Благодарю за такую вкусную кухню ❤️❤️❤️
GT
Guldana Tokabai
В восторге
Бізге өте қатты ұнады оыисаттар молодец кнопка басылған бойда қасыңда тұрады.тағамдары тез келеді.Барып дәм татыңыздарррр
БМ
Бексұлтан Мылтықбаев
В восторге
Камила деген офицант қыз жақсы қызмет етеді екен бізге ұнады
Бакытжан Амиров
Нағыз Дубайдың, Меккенің дәмін сезінетін жер. Қозы Манди😍
Асель Нурланова
Совсем не понравилось
Лимонад не очень. Слишком сладкий и с искусственным привкусом.
MK
Madina Karimova
В восторге
Күшті отырыс болды рахмет Манди ұжымына бәрі дәмді болды.👍
your KHAN ⚜️
Понравилось
ШЫНАЙЫ ОТЗЫВ!!! Обслуживания ужас деваткандар өздерің шыдамсыз адамсыңдар ау дим, обслуживания нормально ондай жаман ештеңе көрген жоқпын! Бірақ бір носы Манди деген арабский кухняларың ұнаған жоқ, өзі или сондай любительский тамақпа түсінбедік, дәмі онша емес иісінің өзі индияның иісі шғама, может өзі сондай тамақ шығар бірақ бізге ұнамады! Басқа тамақтарына сөз жоқ өте дәмді! Шәй мен лимонаттарыда ҰНАДЫ! Тек сол арабский тамақты на любителя алыңыздар енд байқап!
NM
Nazik Makhsotova
Было средне
Обслуживание ужас. Жазсан даже амандаспайды. Тамақ үшін ғана жұлдыз қоймасақ, официанттар сөйлеуге қиналып тұрад.
Еркин Койлыбаев
В восторге
Оте жаксы жер екен тамакты дамды👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
СН
Сайран Назарбаев
В восторге
Очень хорошое заведение! Сервис на вышшем уровне!
aktiko .
Құрбыларымызбен барғанбыз бізге ұнады💗
Нургул Адилова
В восторге
Тамақтары бәрі өте дәмді🥰 тапсырыс тез-тез келеді😊 балалармен удобно тапчандар бар. Іші уютно
MZ
Makpal Zhunissova
В восторге
Керемет дамди катты унады буйырса унеми келемин тамактануга
!!
! !
Совсем не понравилось
Маған мүлде ұнамады🤨 жүрегм айнып кетті прям салаттары порциясы құрттай прям тек пиццасы ұнады😒
Zhanuya Seitova
В восторге
Все оооочень вкусно, главное приватно ☺️ можно прийти, и спокойно покушать в тапчане, обслуживание быстро и качественно
D
Тамақтары өте дәмді👍👍
ЖХ
Жастлек Хафизов
В восторге
Очень понравилось это место с арабской кухней! Атмосфера уютная, чувствуется восточный колорит. Блюда свежие и ароматные — особенно понравились МАНДИ, ЧАПАТИ и ЛЕПЕШКА. Порции хорошие, всё приготовлено с душой. Персонал вежливый и быстро обслуживает. Отличное место, чтобы попробовать настоящую арабскую кухню. Обязательно приду ещё!
Aiza A
В восторге
Были на ауыз ашар с коллегами в данном заведении, приходим сюда во второй раз, нам очень нравится кухня, очень вкусная еда и большие порции👍🏻 Официанты очень вежливые и быстро реагируют на просьбы, несмотря на большой поток людей
Совсем не понравилось
Манди куриш корица дәмі слишком көп жүрегім айнып кетті переправа көр слишком ұнамады. Не советую 🫤🫤 инстада хит болып жатыр деп ала
КБ
Кажымухан Бодыков
Совсем не понравилось
Тамак муздай обследование 1из5 не стоит своих денег порции малины кайтып келмитынди болдык
АО
Аманжол Орынбаев
В восторге
Турсунбек – отличный.Всегда вежливый, внимательный и быстро обслуживает. С ним в кафе приятно находиться, сразу чувствуется забота о гостях. Молодец.
YT
Yenglik Tazhibayeva
В восторге
қыздармен тапчанда дәмді манди, карак чаймен арабша вайбта кешкі ас іштік. Кафе іші мұнтаздай таза, жайлы, эстетикаға толы. Тағамдары ерекше, қайталанбас дәм. Намазхана да қарастырылған. Бағалары тиімді, 4 адамдық сет 6 адамға жетеді
Ерекше екен
В шоколаде Клубника в шоколаде. Дубайский шоколад
Ұнады.
Лаура Аскаркызы
В восторге
Манди отбасымызбен үнемі баратын ең сүйікті кафеміз. Қаладағы ең керемет тағамдар👍 ыссы әрі порциясы үлкен👍 еттері мол👍 Табысты болыңыздар💪🏼
AB
Aziko Br
В восторге
Өте ұнады, тамактары дәмді, Мекке, Мединадан жеген болғандықтан Ақтаудан ашылғанына қуана бардық🌷👍🏻Манди с курицей табака😋😋😋😋😋
Aishara Alan
Совсем не понравилось
Добрый вечер. Сегодня мы посетили ваше заведение во второй раз. Зашли в отличном настроении, сделали заказ, всё было замечательно, и мы с удовольствием обедали. Однако в какой-то момент вышел мужчина с бородой и начал громко кричать на сотрудников. Как выяснилось, его возмущение было направлено на нас! Прямо при нас он отчитывал персонал за то, что они открыли дверь и впустили клиентов до наступления ифтара. Нам стало крайне неловко и неприятно. Считаем, что в любой ситуации замечания сотрудникам нужно делать в частном порядке, а не на глазах у гостей. Ваше недовольство нашим присутствием и недоброжелательный взгляд испортили всё впечатление. Мы ушли с очень тяжелым осадком. Вернемся ли мы к вам снова? Однозначно нет!
ЖХ
Жансая Хаятулла
В восторге
6-мартта кушты кыз кызмет корсетты кешке.Тапчанда отырдык 2 кыз болып. Есимын сурап умытып калдым.Рахмет 🫶
БК
Багжан Кудайбергенова
В восторге
Тамақтары дәмді ,маған ұнады бауырсақтарыңыз вообще сөз жоқ ,берекесін берсін тамақ ысырап болған жоқ ең бастысы дәмді болғансоң бәрі желініп қалды 🌸🌸🌸
КМ
Кайрат Мухамбедяр
Совсем не понравилось
Обслуживания оте нашар.Офицанттар жумыстарын жасамайды берген закасымыз келген жок оданда баска жерге барганымыз жаксы ед.Тым жаксы отырысты бытшыт кылды