Latte coffee
Zeinur Kaldybek
Барисста крассавчик
КО
Клара Орынбасарова
Хочу отметить работу Улжан. Коктейль приготовила очень вкусно, подача аккуратная, а обслуживание — тёплое и внимательное. Приятный комплимент от неё сделал мой визит ещё лучше. Благодаря таким сотрудникам хочется возвращаться снова!❤️
Aiay A
Девушка очень красивая и вежливая
ЛБ
Лаура Бурамбаева
Балаларым осы кофейняның кофелерін жақсы көреді, жиі барып тұрамыз.
Наурызбек Бөкенов
Дикош Пикош
😍😍😍😍
ШГ
Шынгыс Галымжан
кофелер оте таты бариста кушты кунде келетын жер екен
AN
Arman Nurtaza
Кушти заттары😍
IM
Islambek Mukhanov
“Latte” кофеханасына жиі келемін — бұл жердің атмосферасы ерекше. Ішкі дизайны заманауи әрі жайлы, қызметкерлері әрдайым күлімдеп қарсы алады. Кофелері дәмді, әсіресе капучино ұнайды. Спокойно жұмыс істеп не достармен кездесуге тамаша орын. Ұсынамын!
Nurlybek Baltabay
Классная кофейня! Вкусные напитки, приятная музыка и уютный интерьер. Рекомендую всем, кто любит качественный кофе и десерты.
АУ
Абзал Утебаеа
Жакс жер👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻
NA
Nurtileu Akimbay
Күшті жақсы жайлы жер екен өзіме ұнады
ЕА
Ердаулет Акимбаев
Бүгін осында қонақта болдым 😍👍 Десерт, кофе, тәттілері атмосферасы барлығы ұнады 👏🏻 😍 топ топ 👍
***
Керемет!
Айдана Айдарбек
Эстетично🥰 обслуживание просто топ👍
АӘ
Ақжарқын Әкімбай
Бұл жердің атмосферасы адамға өте жайлы ішінде керек нәрсе барлығы қамтылған и тұрған жері де өте жақсы жерде орналасқан😍 клиенттеріңіз көп болсын❤️ дами беріңіздер 🤗
AN
Akzhan Nurmaganbet
Самая уютная кофейня в районе, есть необычные сладости из Кореи и Европы. Разнообразные напитки. Вежливые бариста. Мне очь понравилось 🥰
ГБ
Гаухар Боранбаева
“Жылы, жайлы кофейня. Латтесі дәмді, лимонадта ерекше ұнады — бұрын ондай ішіп көрмегем. Іші әдемі, атмосферасы жақсы. Шетелдік шоколадтар мен тәттілер бар — дәмі де, түрі де ерекше. Тағы да келгім келеді!”
Асемгул Нугыманова
Барі дәмді. Супер
FT
Farrux Tojiboyev
самая лучшая ЛАТТЕ кофе маркет🔥👏👍🏻
Jasulan Bissenbaev
Өте дәмді Уляның сыңғыр күлкісі)))
АЕ
Асель Еримбетова
Моя любимая кофейня❤️
РУ
Рахымжан Узакбайулы
Керемет.
NB
Nurzhaina Baishylykkyzy
Кофе очень вкусное, есть необычные товары из Кореи и Европы, баристы очень вежливые. Хозяйка очень учтивая, благодарим за место где можно отдохнуть 😊
Гоголь Николай
Отличная кофейня мне понравилось советую
Бағзат ⚜️
Супер😍
ЖЖ
Жаркынбек Жексенбаев
Супер 👍
Аружан Таласова
Оте дамды болды, асыресе кофелер кайта кайта ыше бергын келеды. Сотрудникам отдельный респект, все улыбчивые, добрые😊🤍
Индира Досаева
Пирожныйлары свежий , дамі кушті, 👍👍👍👍, балдар мәз болып жеді . Доставкамен де тез жеткізіп берді.
ch1zury ?
Лучшая кофейня в актау