Linguanest_aktau
Учебный центр
Языковая школа для детей: говорим, играем, растём вместе
DD
Dr.Atogoy Dr.Atogoy
Очень нравится моим детям ходить к Наргиз Адильжановне. За пол года очень виден результат, детки знают много слов и ходят с большим удовольствием. Рекомендую всем!
Т G
Дочке 5 лет ходит с удовольствием ! На пару подтянулась и младшая ! Детям нравится и уже используем разговорную речь вне урока, дома в магазине на улице везде 👍🏼
AZ
Assem Zhumabekovna
Моему сыну очень нравится 🥰 не пропускаем занятия
Almas Almas
Күшті жақсы үйреттеді👍🏼
ZK
Zhanel Kazbek
Өте жақсы ағылшын тілі курсы. Мұғалімі түсінікті әрі қызықты сабақ өтеді. Сөйлеу практикасы көп. Нәтижесіне толықтай ризамын, ұсынамын! 👍
AZ
Aruzhan Zhan
Наргиз ханым өте білікті маман! Өз ісін жетік меңгерген! Өз саласында теңдесіз ұстаз!
Aruzhan .
хороший языковой центр, преподаватели объясняют понятно, учиться комфортно. рекомендую!
aiganym .
рекомендую это место для обучения,объясняют доступно и мотивируют учиться 🙌🏻🙌🏻😻
dilnaz mendagalieva
Керемет орталық! Түсіндіруі нақты, оқытушылары тәжірибелі және мұқият. Ұсынуға тұрарлық.
esymyn “
Образование здесь на высоком уровне. Преподаватели объясняют понятно и доступно, уделяют внимание каждому ученику. Учиться интересно и комфортно.
Балауса Жұмабай
Очень хороший центр, всё доступно и понятно объясняют. Преподаватели внимательные и профессиональные. Рекомендую всем!
BB
Birxanym Bektemis
Барып жүргенімізге 3 ай болды(қыз бала 4 жас) қандай жақсы жақтары ұнады: 1. Мұғалімнің оқу жүйесі(программасы) бар және нақты. 2. Сабақтар қызықты ойын түрінде өтеді, балалар қызығушылығы жоғары. 3. Сабақ бағасы да ата-аналар үшіін тиімді) 4. Қызым Ағылшынша қарапайым сөздерді біледі, әлі жалғастыру үстіндеміз…
Нурик Куан
Балдарға таптырмас курс, ойын ойнау аркылы білім алып келеди. 3-4-5 жас балдары бар атаналарға прям советую
Сауле Есенгалиева
Бізге өте ұнайды, қызым қашан ағылшынға барамыз деп асығып тұрады, апайды жақсы көрем дейді, методикасы ұнайды.
YM
Yernar Mendagali