Lash Studio
Студия красоты
Айзере Далубек
кирпиктери адеми и добрые мастеры и маникюр красиво делает
Жазира Бердиева
Салон супер 😍
ИЖ
Инжу Жанабаева
Супер салон!!
НЕ
Нургуля Елеусинова
Акуня самая самая🫰 🔥🔥🔥 мастерица! Клиенттерін коп болсын жаным!
SS
Saltanat Serdaly
Акуняға 5 жылдай болды барып жүргеніме. Өз ісінің шебері. Қолы жеп-жеңіл, артық әңгімесі жоқ. Құрбымдай болып кеткен Акуням❤️ Аурасы қандай күшті өзінің. Қысқасы “ВСЕМ СОВЕТУЮ” 👍
Madina Sarybayeva
Хочу оставить отзыв.Я была ранее клиентом. Связи переездом другой город. У Акуни золотые руки! Шугаринг делает быстро 100% и почти безболезненно. Однозначно всем рекомендую!
MS
Manshuk Suiunbayeva
Советую! Аяғым ауыр кезде, босанардың алдында бардым, әй әй қылып берді. Ең ең деген мастер Акуня кереметсің! Жұмысыңа береке берсін! Рахмет Алла разы болсын💐🫂
Akhalyk Azankyzy
Всех благодарю за тёплые отзывы ❤️ Работаем на качество и результат!
SB
SBE Berdiev
👍👍👍👍
РД
Рахиля Джумамуратова
Акуня шугаринг номер 1😍😍😍
SM
Saule Maratovna
Оте кушти кыздары прям вежливые, мастера своих дел! Советую всем🌸
AD
Aidana D
Кушты салон, багалары колжетимди, мастерлер топ топ👍🏻