Orken Grand Hall
4.4
Muhambetali Sagynbai
👎🏿👎🏿👎🏿
Nurbek Saginbaev
Өте нашар тойларыңның шырқын бұзады!!!! Графинге су куйып коюуынан белгілі!! Алдын ала өтірік сендіріп бәрін күшті қыламыз дит. Бірақ өтее нашар 1 жұлдыздың өзі артық!!! Нашар!!!!
2GIS 2GIS
👍👍 🔥
Oмар Усеров
Мен енлі барп корем 🫠
Ақылбек Самигулла
Күшті мейрамхана тағамдары да керемет офицанттары да керекмет қызмет көрсетеді күшті мейрамхана сөзбен айтп жеткізе алмайсыз
Арай Турсынбаева
Тойымызды өткіздік,өте керемет деңгейде болды,тамақтары атмосферасы бәрі әдемі👍🏻👍🏻👍🏻
Адай Пирнепесов
Өтте күшті екен тамақтар күшті официанттар күшті қызмет етті тағыда осы ресторанда той жасаймын алла қаласа
ЫА
Ыскак Аяу