Поиск
Только положительные
Подробнее о подтверждениях
~Nurik Marat
В восторге
Маған ұнайды советую келуге.
1 посещение
ЕK
Ескендір Kaldybek
В восторге
Ен күшті жер бір келесын қайтып шіқін келмиді
2 посещения
РТ
Раяна Толеген
Өте жақсы
МЕ
Медина Ерланкызы
В восторге
Мен ағылшынға келіп жүрмін жақсы оқытады
Н
Назым
В восторге
Маған бәрі катты ұнады апайымыз өте күшті, ұнады мен көп нәрсені үйрендім мен агылшын тіліне катысамын маган барі катты ұнады
Умит Дауылбай
В восторге
Осы оқып жатқан оқу орталығыма өте ризамын!❤️ Білімі өте тамаша дедім келеді!🤍🫰😚 Апайларыда өте қамқор мейірімді! Мен осы оқу орталығына келгеннен бері барлығын біліп өте білімді болдым өте керемет дегім келеді😆😍😚
s🏹
shadman 🏹
В восторге
мен Агылщын курсна катысканыма катты куанам маган апайым урыспайды кушти апай маган унайды турли олимпиядага катыстым осы курстын аркасында❤️❤️❤️❤️
BA
SW
Snow White
15 отзывов
В восторге
Керемет, мұғалімдері жақсы. Үйірмелер көп.
AS
Akniyet Sarsenova
В восторге
Бізге Тайкод оқу орталығы ұнайды, балам жылдам оқу мен шахматқа барады! Назерке апайымызға рахмет! Енді қызымды МАД тобына бергелі жатырмыз. Рахмет!
ЖО
Жанат Оралкызы
В восторге
Өте жақсы орталық.Балаларыма ұнайды.Апайлары жас болсада, жақсы білім үйретти!
А
Айсулу
3 отзыва
В восторге
Қызым барып жүргеніне 2 ж болды, бұйырса Жансая апайынан 2кл бітіреді, өзіне ұнайды, произношениесін жақсы қалыптастырып берді, оңай алып кетіп жатыр. Апайының балаларға қатынасы ұнайды өзіме, себебі менің қызым адам таңдайды, апайы қатал болса да сабағына әсер ететді.
Бибігул Сарсенбаева
В восторге
Сәлеметсіздерме.Менің баламның домбыра үйірмесіне барып жүргеніне 2-айдан асты, балам домбыраны ұстап көрмеген, қазір домбыраны ұстап тартып береді әрине бұл ұстазы Қаламқас апайымыздың арқасында нәтиже жақсы 👍👍👍 Қаламқас апайына көп көп рақмет💐😘 және “Тайqode” шығармашылық оқу ортағылығының ұжымына мың алғыс👏👏👏 алғысым шексіз жұмыстарыңыздың жемісін көре беріңіз🫰👏 шығармашылық табыс тілеймін!💐💐💐👏👏👍
ЖМ
Жулдыз Мусаева
В восторге
“Taiqode” ұжымы және домбырадан сабақ беретін Қаламқас апайы өте жақсы, балдарды өзіне баурай алады, 2 айда керемет нәтиже шығарып отыр, қуаныштымын, жұмыстарыңызға шығармашылық табыс тілеймін!
Гаухар Аязбаева
Өте керемет 👍🫰🏻
Нурсулу Жамангараева
В восторге
Өте жақсы оқу орталығы. Бізге қатты ұнады♥️ Оқу орталық басшылығы мен қызметкерлеріне үлкен рахмет ♥️
ШЖ
Шынар Жазыкбай
В восторге
Оқу орталығы қатты ұнады. Үйірмелері өте көп, балалардың қабілетін ашуға көмектеседі. Сабақтары сапалы, білім жағынан жақсы дамытады. Мұғалімдер балаға ерекше көңіл бөледі. Балам қуанып барып, қуанып қайтады.👍🏻👍🏻
АД
Анита Дукесова
В восторге
Жылдам оқу апайы керемет, баламнан результат шықты 👍🏻👍🏻
ЖО
Жанель Орынбасарова
В восторге
Отличный преподаватель с индивидуальным подходом к детям. Занятия проходят интересно и эффективно. Рекомендую!
МД
Мендигуль Далухан
3 отзыва
Балам сурет үйірмесіне келіп жүр. Керемет оқу орталық 😍👍
С
Сымбат
12 отзывов
В восторге
12-13-14 жастагы кыздар барма ?
ДД
Диана Далуханова
В восторге
Өте жақсы нәтиже тез шығады😍👍🏻 спорт залда керемет тренерлер😌
НЕ
4 посещения
AU
Apple User
В восторге
Бала Мадка пен жылдам оқуға қатысып жүр өте керемет👍
3 посещения
Лицензионное соглашение