Salam bro
3.4
3.4
SD
Saule D
Молодцы те кто открыл в городе Актау , очень хорошо готовят бургеры , прям сочные . Девушка продавец тоже очень вежливая. Респект 👍
КШ
Кундуз Шамханова
Бүгін инстада 9 ға дейін деген соң заказ бергім келген. Сағат 8 де заказ қабылдамады. Жабықпыз деп. Инстада басқа ақпарат тұр.
Оразбаев .
Очень красивое место, стоит посетить особенно с семьёй Повар по имениочень вкусно готовить советую поситить семь
7 посещений
Дарига Орынбай
Заказывала до 30 им до ауызашар. Доставили очень быстро. Девушка Дана оперативна работает. Спасибо ей огромное ❤️
Almas Tuleuov
Филиал в байтереке операторша сбросила трубку во время разговора и добавила в чс в базе время 19:00 8 марта как понять!! Я требую уволнения так как не там не тут нигде не могу заказать бургер из за этой шалапки
МД
Мади Досмагамбетов
Адаммен кериседи, сойлесип билмейды. Собой заказ берейын десен омир база жасамай тур дейды нешинши рет уже. Оздеринде сокка ассортимент жок. Еще ишетининди собой алып келуге болмайды дейды. Сок ушин далада отырып тамак жедик.
Erke Salimgereeva
былай заказ етсенле бпрып жесенде тез әрі дәмді қылып жасап береді бургері темаа енлі ішіндегі адамдары дпқсы сыпайы
ДА
Диас Асанов
Кеше бардым өте керемет Поврлары кассирлері ұнады Полузамоктагы поврь өтке керемет жасайды екен бургерді тез және дәмді екен 5минутта істеп берді ыстық кылып
Аягөз Смайл
Соустары керемет бірақ көкеністері аз!
ИИ
Иванна Ивановна