Lume
Кафе
Inkar Orynbassar
24 ақпан осы жерге келгенбіз, өте уютный жер, тамақтары дәмді, обслуживание өте керемет, Администратор өте жақсы клиентпен на встречу жүреді, міндеттң түрде қацтадан келемін❤️
ZS
Zhanna S
Очень вкусно поели! Всё было просто супер — блюда свежие, красиво поданы и невероятно вкусные. Отличное место для приятного отдыха и вкусного ужина! Обязательно придём ещё ❤️
Shamuratovam 💕
Барлық жағынанда 10/10 😍 Тамактары өте дәмді 😋
Жанарыс Смадулла
Өте таза тамақтары дәмді қызметкерлер сыпайы . Берекелі болсын
Dauren Omir
Іші заманауи әдемі екен! Тағамдарына сөз жоқ өте дәмді! Қызметкерлері өте сыпайы! Сервис мықты! Мойындаймын! Шынай отзыв меннен! Молодцы👍🏼👍🏼👍🏼! Тек қана алға lume cafe
РН
Райымбек Нуратдинов
👍
Бауыржан Токбанов
Сервис 👍! Рекомендую попробовать мясное ассорти, тает во рту.
KZ
Koblan Zhylkybayev
Тамактары отте керемет👍🏻👍🏻👍🏻
Акылбек Токтасынов
Тамағы өте дәмді, таза, тез дайындап береді🔥 поварга бөлек респект
AJ
Amanjol Janabay
Вкусная еда и хороший сервис 👌
MS
MIras Salmenov
Было вкусно, сет на ифтар был сытным. Аллах береке берсын
Akzhonas Rustem
Тамақтары 5⭐️
ББ
Болатбек Беккулов
Өте тамаша жайлы жер! Тамақтары өте дәмді екен!
Айбек Аманжол
👍🏻👍🏻👍🏻
Парасат Жолбасаров
👍
GZ
Galiya Zhangabyl
Тамақтарыңыздың барлығы дәмді!!! Өсе беріңіздер!!! Поварлар керемет!!!
Aigerim Amanova
Нам очень понравилась кухня и сервис , персонал 👍
АЖ
Айдынгали Жаксылыков
Оте Керемет жер👍🏻👍🏻👍🏻
АЖ
Аслан Жумабаев
Очень вкусная кухня, мясо мягкое сочное, шеф повар опытный, очень уютная атмосфера и фоновая музыка. Цены приемлимые. Локация прям в центре города, и главное есть парковка и намазхана.
Мурат Утеев
Тамақтары өте дәмді екен офицанттарда жақсы әрдайым клиенттерін осылай күтіп алаберсін тағы барамыз
Лиза Истурлаева
Gabit Sabirov
Мощно
NY
Nazym Yeldesh
Очень вкусная кухня, рыба была нежная. На примере супа том-ям могу сказать, что порции очень хорошие! Чистые санузлы. Даже есть игровой уголок для детей. Желаю заведению довольных клиентов и всегда полную посадку.
D.
Damik .
Хочу оставить отзыв о Lume Cafe 🌟 Очень уютное и атмосферное место. Интерьер стильный, чисто, играет приятная музыка, а еда просто на высшем уровне — всё свежее, вкусное и подаётся красиво. Видно, что команда старается для гостей. Отдельно хочу отметить официанта Имаша. Это очень вежливый, внимательный и воспитанный сотрудник. Обслуживание было быстрым, он помог с выбором блюд, всё объяснил и постоянно интересовался, всё ли нам нравится. Благодаря таким сотрудникам хочется возвращаться снова и снова. Lume Cafe — место, куда действительно приятно приходить. Рекомендую всем! ⭐⭐⭐⭐⭐
ГА
Гулбану Айткалиева
Тамақтары ұнамады. Шәй мен десерттің дәмі өте нашар болды. Тек қызмет көрсету сапасы ғана жақсы.
СЖ
Сымбат Жетесова
Жайлы атмосфера, дәмді кухня👍🏻 Персоналдарға Рахмет, өте ашық, өз міндеттерін Жаксы орындайды. Басшылары өзі барлыгын мыкты кадагалап, әр қонаққа көңіл бөлуге тырысады. Душасын салып жасалынып жатканы отырган конакка сезиледы, оте керемет👍🏻👍🏻👍🏻
KE
Khalima Erzhamalova
Тамақ ,десерттер ұнады Атмосферасы жайлы, обслуживание 👏🏻Бекжанға үлкен рахмет!
Алия Шамшиева
Персоналы хорошые еда очень вкусно мы ожидали что будет большим😅 но нормально😍
Меруерт Отжанова
Повелась на отзывы в тредсе 🫠 Еда не вкусная, интерьер 2 из 5
Нурсауле Сейткамалова
Интерьер өте әдемі, уютно. Қызмет көрсетуші персоналдар өте сыпайы. Ең бастысы-тамақтары дәмді. Шеф-повар Біржан👍🏻
Асель ✈️
Очень понравилось это кафе🤩 Сервис на высшем уровне персонал вежливый, внимательный. Всё вкусно и аккуратно подано. Блюда свежие, порции хорошие, цены приятные)
Assel Aitymanova
Очень красивое заведение, меню необычно 🥰🫶🏻
Юсуп Гобенов
Очень крутое заведение 🫶
Султан Жансая
Өте әдемі кафе тамақтары топ сөз жоқ дәмді Бастығы бастықпын деп жүрген жоқ қарапайым кушті жан екен😍😍
Айдана Туркешова
Бұл кафешка өте ұнады 😍Ішіне кіргеннен бастап атмосферасы күшті әрі әдемі, өте уютно. Тамақтары дәмді, десерттері тіл үйіреді, лимонадтары да керемет ерекше. Қызмет көрсетуі жоғары деңгейде – қызметкерлері сыпайы, тез жұмыс істейді, басшылығы да мықты ұйымдастырғаны көрініп тұр👍🏻Қайта келгіміз келетін керемет орын 💛
S D
Блюда были просто супер вкусными 😍 всё очень понравилось! Отдельная благодарность официанту Бекжану — очень вежливый, внимательный и профессиональный. Спасибо за отличный сервис!
Ембергенова Майя
Біржан шеф ❤️🔥🔥🔥🔥 өте дәмді, сервис барлығы ұнады
Өте жайлы мейрамхана. Асы дәмді, десерт🔝
TM
Tastanbek Manabay
🥰
11 февраля 2026, официальный ответ
🥰
ZS
Zhanserik Shalabay
Тамақ өте дәмді, шеф повар топ, бірақ ұйымдастырушылық сәл әлсіреп тұр. Жақын арада жақсарады деп үміттенемін, сәттілік
11 февраля 2026, официальный ответ
Рахмет сiзге❤️
ARU QZ
super❤️
DT
DANIYAR TANGATAR
Кофе мықты екен
Айша А.
Уютное заведение , вкусная еда , приветливый персонал ! Очень быстрая подача, рекомендую!
BAN VAC
Lume Cafe тыныш отырып, рахаттанып тамақтануға болатын жақсы орын. Тағамдары дәмді, бәрі ұқыпты әрі жаңа дайындалғаны сезіледі. Хумусы мен наны қатты ұнады, еттері де дәмді. Қызмет көрсетуі көңілден шығады, персонал сыпайы. Жалпы әсер өте жақсы, тағы келуге болады 👍
Ляззат Тлеп
Очень уютное кафе👍👍👍официант Бекжан вообще супер очень вежливый👏🏻👏🏻
GO
Gulmira Otarova