Дәм ордасы
Кондитерские изделия
@ @
Всегда барсаң свежий тұрады, пирогтарының тестосы вообще күшті, обслуживание идеально♥ саудаларыңыз жүрсін тек♥
EК
Erkebulan Казбек
Сет пирог заказ алдык, оте дамди, свежий ыстыктай келди. Обслуживание кушти, тез кабылдап уакытында доставка келди.
Гульбану Тулеева
Все было вкусно 😋 Заказывали чебуреки и самсушки, всем советую,особенно когда ты на работе,а хочется вкусняшек)
Наталья Барменкова
Вчера заказывала миничебуреки и самсу на мероприятие. Хочу сказать огромное спасибо, все очень вкусно, сочно, всем рекомендую, особенно друзьям своим, ещё раз спасибо!
БА
Бакен Аманова
Торттары оте дамди екен, 2 рет аллык унады.рахмет.
Алия Казыбаева
Мне сильно понравилось Ваш пирог с сёмгой, спасибо ещё закажем
БН
Бхтиярова Нуршад
Рахмет Дам ордасы! Бірінші рет сет заказ бердік офиска. Оте дамді екен.
DS
Daryn Seyduali
Семгамен заказ бердік, керемет дәмді екен👍👍👍. Ұнады бізге
Melkhat Amangaliev
Пирогтары мен торттары өте дәмді
Tazhibaev Nurbolsyn
Өте жақсы сапасыда бағасы👍
ЛЮ
Лида Юлдашбаева
Пирог семга оте дамди екен, куйеуиме катты унады.
Madina Abaikyzy
очень вкусно 👍🏻👍🏻👍🏻🤤