Caspi autorent
Прокат автотранспорта
Ждем вас!
Rasul Bagdatovich
брали в caspi rent всё прошло отлично Машина чистое с полным баком без нареканий все понравилась мы брали Киа соренто
Аслан Сансызбай
👍👍👍🫵
Nursat Nursat
Ассалаумағалайкумдер оте жаксы машина екен, прокатка карап журген адамдарга совет берем осы жигиттерден алуга🫡✊️
РС
Руслан Султанов
Гостям и жителям нашего прекрасного города рекомендую данный рентокар. Ребята очень доброжелательные и понимающие. Сопровождают по всем вопросам. Организация на уровне
TB
Talgat Bekbolatov
⭐⭐⭐⭐⭐ Caspi Autorent – көлік жалдауға өте ыңғайлы әрі сенімді жер 👍 Машиналары таза, күтімі жақсы, бағалары да қолжетімді. Құжаттарды рәсімдеу тез және артық әурешілік жоқ. Әсіресе сол жерде жұмыс жасайтын Айбекке үлкен рахмет 🙌 Өте сыпайы, жауапкершілігі жоғары, клиентке бәрін түсінікті етіп жеткізеді. Қандай көлік керек екенін айтып, дұрыс таңдау жасауға көмектесті. Жалпы сервис деңгейі жоғары, келесі жолы да міндетті түрде осы жерден көлік аламын 🚗
БА
Бекзат Анатолий
Машина жагдайы жаксы унады клиентпен жаксы жумыс жасайды✊🏻✊🏻✊🏻
Денис Евгеньевич
Супер, молодцы
MA
Manas Abishov
Машіндері жахсы тап таза!
Манас Адилбаев
Идеално работа