Aitan
Тамак норм Бырак ұзақ күтеміз Фримыз әлі келмеді
ИИ
Инди Инди
Совсем не понравилось
Админстратор Лима клиентпен сөилесуді білмеиді!ішке крп столикке отрп болғасн барп 21сұрап тұр а так бз күнде барп жүрген тұрақты клиентіміз әр кезде әр қалаи 21сұрамаи отрғза берема сонда?тіпті оффицианттарыды бзден сұраған жоқ 21жас басында ескерту қажет еді обслуживание тоже дұрс емес трубочка алп кел десек лағып жүр әрқаиссы әр жақта әлде кіре беріс жеріне 21+ деп жазп қоиу қажет!келесіде бармаитндай болдқ!
Мухаммед Абдикажы
унады тамактары арзан
Салтанат Салауатова
Совсем не понравилось
Обслуживание 👎🏻👎🏻👎🏻 тамақтары онша емес ұнамады. Ұзақ күтесің бір тамақты. Не советую 😒
GL
Gauhar Lukmanova
Совсем не понравилось
Ужасная кухня, ужасный сервис, НЕ РЕКОМЕНДУЮ! Если вы гость нашего города ни в коем случае не идите!
Akku Kilibaeva
В восторге
Даяшы жігіт Мелске көп рахмет, өте жылдам қызмет көрсетті, пысық жігіт, көп рахмет👍🙌
Набат Садыкова
Совсем не понравилось
Официант тан сұрап тамақтарын заказ бердім дәмсіз не свежий тамақтары айтсақ офицант админге айт дейт бір біріне айтып ешқандай клинетпен жұмыс жасап білмейді
AE
Anel Erlanovna
Тамактары дәмді маған ұнады
Ainur S
В восторге
Бүгін аяқ асты ауызашарға 30-40 мин қалған кезде бардым, ватсап желісіндегі оператор босамаған соң 😕, тікелей баруға тура келді, әйтеуір барған бойда залдан орын табылып, Руслан деген даяшы тапсырысымызды қабылдап, барлық тамақты ыстықтай уақытылы ауыз ашқанға дейін алып келді. 👍👍👍 Аяқ астынан барсам да жақсы қызмет көрсетті. 👏👏👏 тапсырыс берген тағамдар дәмді, тойымды болды. 😋😋😋Барлығына ұнады. Рахмет!!!🙌
Санда Жаным
В восторге
Канша адам болса сонша ой барго...бирак озимизге унады...шашлыктарыда ыстык тагамдарыда кадимгидей адам тоярлыктай!!Админдерине офф кыздарына рахмет!!! Кезкелген куаныш откизуге болады!!!бурын клиенттери кыртым сыртым адамдар болган болар казир культурнее!! жогарда адамдар бар деп соларды ойлап музыканы жай койып кояды!!!! Шынайы отзыв!!! Озим 3 рет бардым..ризамын айтеуир!!!
Мадина Амирова
Совсем не понравилось
Тамақтары өте дәмсіз!Барудың қажеті жоқ!Өзім ораза емеспін,бірақ қасымдағыларды ауыз аштыруға апарып едім өкіндім!Не жеп не қойғанымызды түсінбедік))Бұл шынайы отзыв.Заказ берген тамағыңды ысытып әкеле салады ау тек))еще толық емес менюда басқаша әкелгенде ол жоқ)))