28-й микрорайон, 63
Расул Батырбек
Тағамдары дәмді
U
Ulugbek
Өте нашар жер, даяшылар адаммен сөйлесіп білмейді, жұмыс жасағаны міндет. Әкімшілік шақыр десек жоқ дейді даяшылар.
Акырыс Куанышкызы
Рауан молодец. Рақмет. Тамақ тәтті.
Madok🐾 M
Рауан тагы быр официант екеуы кушты заказды кабылдайды, тамактары оте дамды сорпасы зор 😍😍
Март Апрель
Не доступны
ЖА
Жақсыгүл Абитова
Оператор қыздарыңыз заказ қабылдай алмайды Доставка неше тенге болатын айтпайд майысып
ЯК
Ясаман Кадех
Самая вкусная еда с самой большой порцией😍. Советую пойти и хоть раз попробовать их еду, обещаю вы влюбитесь в это кафе
Тамақтары өте дәмді, бағаларыда жақсы.
Нурсултан Кененбаев
Оте керемет кауаптары тамак тары бари жаксы келсениздер окинбейсиздер
Ақерке Айдарбайқызы
Өте керемет, обслуживание👍🏻 самый вкусный лагман и манты😍😍😍 спасибо за вкусные блюды😍❤
ББ
Баука Букенов
Обслуживание и еда на самом высоком уровне. Очень понравился.
Лев Толстой
Отличное место, чтоб покушать недорого и вкусно. Порция лагмана мощная. А самса с сорпой это у них главная фишка, всем советую хотя бы раз попробовать.