Тамаша
2.6
Алишер Килибаев
Худшая мойка
Mahambet Myrzabaevv
Баруға кеңес бермеймін. Админ әйел адаммен сөйлесіп білмейді, условие жоқ полик ілетін жер жоқ. Пенасы тек бір рет аз шашылады, судың напоры өте аз. Сумен тряпка сүрткенге админ әйел деньги требует.. Өзінің көлігі бір бокста орын алып тұрады просто так
СЖ
Санжар Ж
Өте нашар мойка, ешкімге баруға кеңес бермеймін. Полик ілетін жерлері кейбір бокстарда жоқ. Пенасы кузовтағы кірді мүлдем езе алмайды. Екі рет пеналап қолмен жуып кетіресің. Суларының напоры жоқ мүлдем. Персонал грубый, әсіресе ішіндегі администратор әйел(басқа ұлт өкілі). QR жоқ. 1 жұлдызғада баға бермес едім, 0 болмағасын қойдым.
ЖД
Жарас Джумамурадов
Полик ілетін жок, химия вапще не работает отстой, барлығы орысша
Акболат Ахметов
👍
Артем Нестеренко
29.10.25 заехал на мойку самообслуживания. Пена была ни о чем, наносил 3 раза, грязь совсем не смылась, пришлось царапать кузов губкой. Кому не жалко лакокрасочное покрытие можете заезжать смело, но я больше не буду посещать эту мойку.
Камшат Раева
Очень чисто и аккуратные девчата
Baurzhan Baltabaev
Срок годности норм, но молоко іріп кетті
Gaukhar K
Никому не советую мой самына барып машина жууға ! Ішіндегі басқа ұлт әйел адам көргеннен жақтырмай қарсы алды. Ақша қабылдағышында Qr жоқ,тек наличка қабылдайды.Ақшаны жаман жұтады екен,жалмауыз сияқты ертегідей 😂 қандай мутка жасап қойғандарын . Өте қатты қысым суда және пенасында,босқа далаға шашылып кетеді! Поликтерін іліп қоятын жоқ,лас полына жуып аласың😏 Пена сапасы шамалы! Айтпақшы мойкасына салон жуып беруге отказ жасады,бос журсе де!
НН
Нурлан Нуркешов
Даже поликты илип коятын жок, QR кабылдамайт , напор слабый,
G
Gorozhanin
Когда мойку переделали на самообслуживание было хорошо, сейчас ситуация ухудшилась и руководство не спешит улучшаться. Из минусов: 1. Убрали оплату каспи. Только наличные. Размена нет. В аппаратах то принимает только моменты, то наоборот бумажные купюры; 2. Пена слабая. Никакая просто,не отмывает совсем. По сути бесполезная; 3. Давление воды слабое; 4. Режим работы не круглосуточный,с 9 утра до 9 вечера; 5. Нет прищепок для мытья ковриков; 6. На мойке народ курит в помещении, никто не запрещает. Из плюсов только расположение,теплые боксы. Надеюсь когда нибудь пена все же улучшиться и руководство будет клиентоориентировано
Аслан Темирбеков
Я мыл там свой велик с другом Абылай
СБ
Самат Бисенбеков
Отличная автомойка! Быстро, качественно, недорого. Рядом магазин, баня. Сервис на высшем уровне! Рекомендую всем! Обслуживаюсь больше года - ни одной претензии! Очень доволен!
К
Камривод
Нету каспи оплаты
Ильяс Таубатыров
Чисто , тепло зимой , и дешево чем на других автомойках самообслуживания. Езжу туда уже 3й год
ЖЕ
Жалгасбек Ешмахан
Очень плохо обслуживание
Batyrkhan Bagytzhanov
Администратор оооочень грубая, прям орет, не объясняет, сразу начала орать, не советую туда ходить
artem sy
Не смог дозвониться и записаться
NQ
Nurgalum Qalqamanov
Жұмысқа адам аласыздарма
Айбек Джунусов
👍 всё на высоте. Спасибо девчонкам.
Расул Кадырбергенов
Керемет, рахмет красавчики