Акбобек
Реабилитационный центр
ТОО Акбобек
МН
Мерует Набидуллаева
Лариса апай ,Кенже ағай, Наурыз ағай , Жумарт ағай,Анар апай ,баринизге рахмет балама катты унады. Ем алып жатырға балапандарга шифа берсин.
ilkosh🩶
самый лучший лагерь,фантикты сагынады екенсын,еще Айша апай Улдана апай самые лучшые любимкии❤️
dariya
Тема лагерь
𝓐𝔂𝓪𝓾𝓵𝔂𝓶 𝓘𝓼𝓪𝓽𝓪𝓮𝓿𝓪
Айша апай еркеназ апай улдана апай 😍😍❤❤❤❤
inabat sagyntai
Зубира апайй😍😍
Eskalievaa 04
Бірінші барғанда енді қайтып келмеспін деп ойлагам, кайдам сүйтіп 10реттей барып тастадым. Күштіі лагерр Зубира апайй самаяя приятная воспитательница, Анар апай, Толқын апай бәріі күштіі осы лагердын арқасында көптеген достарым бар кәзір. Басында бәріміз қайтамыз деп жылағанбыз бырақ аяғында бәріміз қайтқымыз келмей бір бірімізді қимағанбыз лагерге көп көп рахмет. 3-4жыл бұрын танысқан достарым әліде қасымда, әліде сөйлесіп көрісіп тұрамыз. Керемет естеліктер қалдырды, экскурсияғада барғанбыз. Бүткіл балдар болып күшті естеліктер киноғада апарды, кешкі жақысын бүткіл балдар жиналып шторларды жауып залда қараңқыда кино қарайтынбыз, бір біріміздін үстімізге басымызды қойып жатып 🥹. Бір бірімізді шақырып всегда фантик ойнап, кешке билеп тырқылдап күліп кроваттын астына қаншама естеліктер жазып🫠🫠🫠❤️❤️❤️.
Sagyntaevaa 2
Самый лучший лагерь, весёлый, активный, интересный, и можно найти много друзей из другого района
ДТ
Дельшат Тайкешева
Спасибо большое все понравилось детям . Благодарю. Ребенок не хотел уходить
arailym.
Лучшийй
𝓩𝓱𝓪𝓷𝓮𝓽𝓽𝓪 .
самый лучший санатория♡
🍀🍀🍀
В первый же день ребенок заболел бронхитом. Говорит окна были открыты, замерз. Сказал воспитателю и она вроде закрыла. И пропустили 5 дней. В целом ребенкку понравилось,говорит очень вкусно кормят. Регистратор, воспитатель вежливые.
AD
Ainagul Derbispaeva
Вообще не понравился..детей не развлекают..не играют..в бассейн не водили..дети с поселка поехади 5 дней сидели и начали плакать домой поедим..не понравилось им..в лагере тел.не поднимают... хотя бы ватцап гр.открыли бы для родителей...
ZS
Zhanar Shamuratova
Мои дети весной были здесь, очень понравилось. Очень обходительный персонал.Отличное 5ти разовое питание.Мы очень довольны
cD
cvvccc Dgvf
Регистрация отвечает неохотно
AР
Aisha Райымханова
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Марат Нигматуллин
Все плоха зона строгова режима
@@@@ @@@@@
все супер . все понравилось.